Ruim 35 jaar geleden startte de familie Hartmann uit Westerburg (Duitsland) met het unieke Deynique concept. Wereldwijd zijn er 2.500 schoonheidssalons die met de behandelingen en producten van Deynique werken.

Deynique Nederland

Ook Deynique Nederland is een familiebedrijf. Al ruim 30 jaar vertegenwoordigen wij Deynique in Nederland en België. Wij staan voor vakkennis, betrokkenheid en persoonlijk contact en ondersteunen de aangesloten schoonheidsspecialistes op vakinhoudelijke en bedrijfsmatige vlakken zoals marketing en promotie. Deynique Nederland heeft een eigen trainingscentrum in Oosterhout (NB).

Frank van Iersel – Directeur/eigenaar

Frank zit sinds 20 jaar in het familiebedrijf en neemt de marketing en reclame voor zijn rekening. Hij geeft marketing en commerciële seminars ter ondersteuning van de schoonheidsspecialistes. Hier wordt dankbaar gebruikt van gemaakt. Ook één op één sessies zijn mogelijk waarin zaken besproken worden als sterke punten en verbeterpunten van een salon en maatwerk ondersteuning vanuit Deynique Nederland. Met als einddoel: optimale dienstverlening richting de consument!

Judith van Iersel – Directeur/eigenaar

Judith is 25 jaar lang verantwoordelijk geweest voor alle product- en behandeltrainingen in Nederland en België. Deze trainingen zijn in 2011 door Silke overgenomen. Judith runt sinds die tijd een eigen anti-aging centrum in Oosterhout. Op die manier ervaart zij direct in de praktijk hoe het is om een schoonheidssalon te leiden en exploiteren. Binnen Deynique Nederland is Judith de vraagbaak voor schoonheidsspecialistes. Zij onderhoudt direct contact en deelt ook haar eigen ervaringen met hen.

Lettie van Iersel – Binnendienst

Lettie is schoonheidsspecialiste met een eigen Deynique instituut in Hooge Zwaluwe. Haar ervaringen zijn erg bruikbaar voor de werkzaamheden die ze binnen Deynique Nederland verricht: het voorbereiden van alle seminars en trainingen op het gebied van behandelingen en producten. Lettie is verder verantwoordelijk voor de Nederlandse vertalingen van alle informatie die Deynique Nederland krijgt van haar buitenlandse leveranciers.

Silke Stoutjesdijk – Trainingen, evenementen en buitendienst

Voor haar verhuizing had Silke haar eigen Deynique schoonheidsinstituut in Bochum (Duitsland). Bij Deynique Nederland draagt zij haar kennis en ervaring over aan specialistes en motiveert en ondersteunt ze hen op hun weg naar succes. Silke is verantwoordelijk voor de product- en behandeltrainingen en zorgt samen met de Deynique schoonheidsspecialistes voor succesvolle promotie- en huidtestdagen.

Lieve van Assche – Trainingen,  buitendienst in België

Lieve heeft reeds veel ervaring als buitendienstmedewerkster in België en is een echte Deynique-specialiste. Zij ondersteunt de Belgische schoonheidsspecialistes als het gaat over producten en behandelingen in hun schoonheidssalon. Lieve verzorgt promotiedagen, huidtestdagen en seminars in België.

Contact

Heeft u een schoonheidssalon en wilt u de beste kwaliteit leveren? Met Deynique heeft u gegarandeerd blije en tevreden klanten! Wij leveren niet alleen verzorgingsproducten maar zijn ook betrokken en behulpzaam bij de bedrijfsvoering van uw salon. In de mate waarin u dat zelf wenst!

Neem contact op met Deynique Nederland voor vragen of meer informatie over ons concept of onze producten en diensten. Of meld u direct aan als Deynique schoonheidssalon. Dan nemen wij contact met u op!