Werkwijze Deynique

Cosmeticamerk Deynique vindt u uitsluitend in de betere schoonheidssalons.
Wij werken met een totaalconcept dat bestaat uit:

    • intensieve behandelingen in een salon
    • werkzame producten voor thuisgebruik

De behandelingen en producten versterken elkaar en leveren samen een optimaal resultaat. Zowel op het gebied van huidverbetering als huidverjonging.

Wat doet de schoonheidsspecialiste?

Veel schoonheidssalons concentreren zich op reinigen, massages en maskers. Een Deynique schoonheidsspecialiste gaat een stap verder. Zij pakt de oorzaak van een huidprobleem aan en zorgt voor cosmetische verbetering met lange termijn werking.

Een Deynique schoonheidsspecialiste start altijd met een persoonlijk intakegesprek om de juiste diagnose te kunnen stellen. Op basis van uw wensen, doelen en een huidanalyse, stelt zij een behandelplan op. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw huidconditie en doelstellingen. Uit het assortiment van ruim 60 behandelingen en 200 producten kiest zij persoonlijk de beste preparaten voor u uit.

Als u akkoord gaat met het plan, volgt een afspraak voor de eerste behandeling. Thuis besteedt u met Deynique gemiddeld slechts 3 minuten in de ochtend en 3 minuten in de avond aan verzorging. Een kleine moeite om er jaren frisser en jonger uit te zien!

Resultaten

Omdat iemands persoonlijke levensstijl invloed heeft op de huid en gezondheid, is het lastig om exact het eindresultaat te voorspellen. Roken, drinken, eten en beweging spelen een rol. Hoe gezonder u leeft des te beter de resultaten!

Een Deynique schoonheidsspecialiste richt zich op huidverzorging en huidproblemen.

Enkele mogelijkheden:

            • huidverbetering
            • onreinheden verwijderen
            • oneffenheden en vlekken verwijderen
            • en nog veel meer!

Aanmelden als salon

Bent u schoonheidsspecialiste en wilt u kwaliteit leveren, de beste resultaten behalen en blije, tevreden klanten? Dan is het tijd om met Deynique te gaan werken! Vele andere salons gingen u voor. Wereldwijd 2.500 en in Nederland zo’n 140.

Naast hoogwaardige verzorgingsproducten voor de klant, ondersteunen we u als schoonheidsspecialiste met trainingen, vakscholing en seminars over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.

Maak het verschil en meld u nu aan als Deynique schoonheidsspecialiste. Samen leveren we de hoogste kwaliteit.