5x tijd besparen voor schoonheidsspecialistes

Wil jij tijd besparen? Omdat je meer klanten wilt kunnen helpen in dezelfde tijd of om je bedrijf te laten groeien? Lees dan dit artikel waarin we je vijf handige tips geven om meer tijd te besparen in je schoonheidssalon. Deynique helpt je graag verder.

Kijk vooruit en maak een planning

Plan je tijd slim in. Maak een planning, bij voorkeur digitaal zodat je het altijd bij je hebt. Houd in je agenda altijd rekening met onverwachte zaken en verrassingen. Maak in je planning ook ruimte voor het werken aan je bedrijf.

 

Download 7 tips om meer geld te verdienen met je schoonheidssalon

Benieuwd naar onze tips om meer geld te verdienen met je salon? Download gratis de whitepaper 7 tips om meer geld te verdienen met je schoonheidssalon door het contactformulier hieronder in te vullen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

 

Deynique schoonheidsspecialiste

 

Verdeel je tijd goed over de dag

Probeer je tijd zo te verdelen dat je je kunt focussen op de belangrijkste zaken. Het gaat niet alleen om jouw tijd, maar ook om de tijd van je klanten. Laat ze niet wachten wanneer ze bij je komen voor een schoonheidsbehandeling. Zelf vind je het ook niet leuk om een half uur bij de tandarts in de wachtkamer te zitten. En als je eenmaal uitloopt dan blijf je de hele dag achter de feiten aanlopen. Plan je afspraken daarom niet te strak in.

Zorg voor goed opgeleid personeel en begeleiding

Laat je personeel bijscholen en begeleid ze goed tijdens hun werkzaamheden. Het goed functioneren van je medewerkers ligt voor het grootste gedeelte in jouw handen. Begeleid je ze niet goed dan zal je daar in de toekomst last van hebben. Slecht opgeleid personeel zorgt voor ergernis en kost je veel tijd.

Tijd tussen twee klanten

De tijd tussen twee klanten moet je ook zo optimaal mogelijk benutten. Werk je vanaf huis? Dan zou je de tijd tussen klanten natuurlijk kunnen gebruiken om privé zaken te regelen. Maar heb je geen schoonheidssalon aan huis, dan is die tijd ook nuttig te besteden. Ga in die tijd eens na hoe je je bedrijf meer kunt laten groeien.

Maak gebruik van een computer

Door gebruik te maken van een computer kun je veel tijd besparen. Maak digitaal een agenda, houd een CRM systeem bij waarin je al je contacten bewaart en stuur e-mails naar je klanten met daarin leuke acties.

Meer weten? Neem contact op met Deynique.