7 tips om meer geld te verdienen met je schoonheidssalon

Wil je meer geld verdienen met je schoonheidssalon? Om te investeren in je bedrijf, of om lekker van op vakantie te gaan? Deynique helpt je graag verder. In dit artikel geven we je daarom 7 tips om meer geld te verdienen met je salon.

Tip 1: Bepaal je doelstellingen

De eerste tip die we je geven is een belangrijke tip. Begin met het bedenken van je doelstellingen. Zo kun je gerichter te werk gaan. Hierbij is het van belang aan te geven in welke periode je je doel wilt bereiken.

Voorbeeld: de komende 6 maanden wil ik 10% meer omzet halen, dit realiseer ik door…

Dit kun je bijvoorbeeld doen door meer producten te verkopen aan je klanten, door te zorgen dat je klanten vaker bij je op bezoek komen of door nieuwe klanten te werven.

Stel altijd realistische, haalbare doelen.

Tip 2: Stel een groeiplan op

Wat moet er gebeuren om je doelstellingen te halen? Maak een duidelijk overzicht met een planning, kostenoverzicht en de te behalen doelen. Bepaal vervolgens een budget wat je maandelijks wilt besteden om je doelstellingen te behalen. En denk na over de middelen die je daarvoor wilt gebruiken. Hou daarbij rekening met de plaatsen waar je doelgroep zich bevindt.

Tip 3: Ga op zoek naar je doelgroep

Ga op zoek naar je klanten, zowel offline als online. Waar bevinden zij zich en wat houdt hen bezig? Zitten ze veel op Facebook? Blaas je Facebook bedrijfspagina dan weer eens nieuw leven in of ga aan de slag met advertenties en leuke acties. Een van de taken van Deynique is om haar schoonheidsspecialistes te ondersteunen met dit soort zaken, samen weten we meer!

 

Download 7 tips om meer geld te verdienen met je schoonheidssalon

Benieuwd naar de overige tips? Download gratis de whitepaper 7 tips om meer geld te verdienen met je schoonheidssalon door het contactformulier hieronder in te vullen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

 

Deynique schoonheidsspecialiste

Hulp nodig?

Deynique geeft regelmatig marketing-, product- en behandelseminars aan die je kunt volgen. Maar één op één ondersteuning behoort ook tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem contact op met Deynique.