Content bijzondere dagen

 

 

Het is best een klus om naast het runnen van een salon ook nog je socials bij te houden. Om het je wat gemakkelijker te maken, vind je hier afbeeldingen die je kunt downloaden en gebruiken voor jouw kanalen. Succes!

 

Terug naar kennisbank

 

Valentijnsdag: 14 februari


 

Ampullen

Tip voor Valentijnsdag!

De nieuwe ampullenset van Maxximas is niet zomaar een cadeau. De set bevat zeven verschillende ampullen met allemaal een eigen bijzondere werking. Eigenlijk is elke ampul een kostbaar geschenk op zich. Met deze kuur maak je jouw geliefde ongetwijfeld gelukkig, het is een genot voor de huid en heerlijk om te gebruiken. Het geeft de huid niet alleen een extra kick, maar het geeft de verbruiker ook een luxe wellnessgevoel. Jouw lief verdient het!


Tip voor Valentijnsdag!

Ben jij nog op zoek naar een Valentijnscadeau? Look no further! De Just a moment set is precies wat je zoekt. De werking van deze luxe ampullen is direct voelbaar, omdat de concentratie van de werkstoffen zeer hoog is. In een ampul zitten gemiddeld 8x zoveel meer werkstoffen dan in crèmes. Je kunt een ampul gewoon als extra toevoeging gebruiken, maar zeker ook wanneer je merkt dat je huid wat meer aandacht nodig heeft. 

Winter relax masker

Dit heerlijke verwenmasker stimuleert op een zachte wijze de doorbloeding, reduceert rode plekjes en irritaties en activeert de stofwisseling en de lymfe. Het relax masker geeft én bindt vocht en de lavendel werkt antiseptisch. De huid wordt soepel, fijn en krijgt een gezonde blos.

 

Foam Cleanser set voor mannen

De Soft Radical Cleanser is een verfrissende reinigingsmousse voor alledaags gebruik. Deze mousse bevat aloë vera, mineralen en vulkanisch water en verwijdert afvalstoffen zoals zweet en overtollig talg. Het reinigt tot diep in de poriën en absorbeert achtergebleven transpiratie.

 

Om het juiste effect te creëren, combineer je de cleanser met de Age Defender. Deze verwijdert dode huidcellen en activeert de doorbloeding, wat voor een mannenhuid essentieel is om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen. De Age Defender is spatwaterdicht, dus ideaal voor onder de douche en makkelijk in gebruik!

 

Complimentendag: 1 maart


 

Je kunt de volgende tekst kopiëren en gebruiken voor je socials:

 

Heb jij vandaag al een compliment gekregen? Vertel ons je mooiste compliment in een reactie hieronder, of tag iemand die wel een complimentje kan gebruiken! #nationalecomplimentendag

 

Moederdag: 9 mei


 

Age defender set

De Age defender verwijdert dode huidcellen en activeert de doorbloeding, wat essentieel is om huidveroudering zo lang mogelijk uit te stellen. Het apparaat is spatwaterdicht, dus ideaal voor onder de douche en makkelijk in gebruik!

De Age defender set bevat ook nog een peeling en hyaluronampullen voor een extra fijne mini-behandeling.

 

Kerst 2021


 

Adventskalender

De Adventskalenderbox bevat 24 verschillende producten: voor elke dag een verrassing!