Vul hierboven je e-mailadres en je naam in en je kunt gratis het handboek downloaden.

Download hier een gratis Handboek Beautybusiness

Dit is zeker een goeie download voor jou.  Ik werk al vele jaren samen met Sylvia van Kuijk uit Wormer en ze heeft een gouwe tent. En nu heeft zij haar eigen ervaringen opgeschreven en wil dit graag delen met andere schoonheidsspecialistes. Waarom? Nou, gewoon omdat ze dat leuk vindt om te doen. Het handboek staat vol met ideeën, handige weetjes en praktische tips voor iedere schoonheidssalon. Doe er je voordeel mee en download het snel. Waarom ook niet, tis toch gratis…

Voor het downloaden wil ik je een paar vragen stellen. De antwoorden worden gebruikt ter verbetering van onze communicatie. Natuurlijk worden jouw persoonlijk gegevens met respect behandeld. Na het downloaden krijg je extra informatieve e-mails met tips en trucs ter verbetering van iedere schoonheidssalon.  Je kunt je hier eenvoudig voor afmelden onder aan ieder bericht.

Reviews – klanten aan het woord

Mijn klanten zijn zeer tevreden

Sinds een aantal jaren bestel ik mijn producten bij Deynique. Onze samenwerking vind ik bijzonder prettig. De lijnen zijn kort, een aantal keren per jaar wordt mijn salon bezocht door een medewerkster van Deynique. Dan vertelt zij/hij altijd het laatste nieuws op gebied van huidverbetering/producten en is er altijd een actie van een bepaald product. Mijn klanten zijn zeer tevreden over de producten van Deynique en uiteraard ikzelf ook.

Linda SchilderPuur Linda - Middenbeemster

Toen ging mijn onderneming groeien

In het het jaar 2000 ben ik gestart bij het bedrijf Deynique. Het Deynique verzorgingssyteem waarmee ik werk, staat voor een “therapeutische behandelmethode” die lichaam en geest betrekt in de totale cosmetische aanpak. Ik heb het besluit genomen om met hun samen te werken. Toen ging mijn onderneming groeien, het aantal klanten nam toe.

En zelf maakte ik een enorme persoonlijke ontwikkeling door. De samenwerking en de trainingen waren op zich een uitdaging. Persoonlijk kon ik hun altijd benaderen met vragen en informatie. Tijdens de trainingen is de sfeer altijd hartelijk en individueel gericht. In samenwerking met de andere cursisten.
Door persoonlijke ontwikkeling en studie ben ik een aantal jaren gestopt met werken in mijn onderneming. Na een aantal jaren ben ik opnieuw gestart als ondernemer. Ik heb met andere leveranciers gewerkt, daar kreeg ik niet de juiste stimulans en begeleiding als in het verleden bij Deynique.

Ik heb de stap genomen en opnieuw contact gezocht met Deynique , om met hun samen te werken. Heel hartelijk ben ik door Judith en Frank ontvangen.

Margaret Richters Institute for seasonal skin therapy - Rotterdam