Filosofie

Bij Deynique gaan we uit van de kracht van de huid. Onze behandelingen en producten bestrijden daarom geen symptomen maar ondersteunen of herstellen de natuurlijke balans van de huid. Een gezonde huid geneest en beschermt zichzelf. Deynique producten houden dit vermogen op peil of geven de huid een extra impuls.

Deynique biedt een totaalconcept met intensieve behandelingen bij de schoonheidsspecialiste en kwalitatief hoogstaande verzorgingsproducten voor thuis. Deze combinatie is belangrijk vanwege de synergetische werking: samen doen ze meer dan ieder product apart.

Wij werken samen met gerenommeerde schoonheidssalons. Hoe een Deynique schoonheidsspecialiste voor huidverbetering en huidverjonging zorgt, leest u op werkwijze.

Doel

Het doel van het merk Deynique en de Deynique schoonheidsspecialiste: u er over 5 jaar jonger uit laten zien dan vandaag. Een frissere, jongere en gladdere huid laat u stralen en draagt tegelijkertijd bij aan uw zelfvertrouwen. Dat is waar we het voor doen! Wij zijn gespecialiseerd in anti-aging en pakken de oorzaak van een probleem aan.

Werkzame huidverzorging betekent voor Deynique:

    • schoonheid en jeugd behouden
    • huidproblemen oplossen
    • huidveroudering voorkomen of vertragen

Basisprincipes

Deynique werkt hoofdzakelijk met natuurlijke en lichaamseigen stoffen. Een van de basisingrediënten van onze producten is Aloë Vera, één van de meest waardevolle planten die de natuur ons op het gebied van huidverzorging biedt.

De producten van Deynique worden voortdurend doorontwikkeld op basis van continu onderzoek en langdurige samenwerkingsverbanden met de beste laboratoria in de Verenigde Staten.

De conditie van de huid wordt beïnvloed door onder meer eten, drinken, beweging, rust, zon en roken. Wanneer iemand goed voor zichzelf zorgt, zal het effect van de verzorgingsproducten optimaal zijn!

Deynique Europa

Ruim 35 jaar geleden startte de familie Hartmann uit Westerburg (Duitsland) met het unieke Deynique concept. Wereldwijd zijn er zo’n 2.500 schoonheidssalons die met Deynique werken. In Europa vindt u ze onder meer in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Portugal.

Ons team in Nederland vertegenwoordigt Deynique al ruim 30 jaar. In Nederland en België zijn op dit moment ongeveer 140 schoonheidsspecialistes aangesloten bij Deynique. Op zoek specialiste vindt u eenvoudig een gerenommeerde salon bij u in de buurt.