Quickscan voor schoonheidssalons

Hé, wat leuk dat je mijn boek gelezen hebt. Je werd er vast door getriggerd anders was je nooit op deze pagina terecht gekomen.

Heb jij al meer dan 5 jaar een schoonheidssalon en heb je het gevoel dat er meer in zit maar je weet op dit moment niet direct hoe? Als je blijft doen wat je nu doet zal het altijd zo blijven, dat weet je zelf ook wel.

Stel dat je voor het komende jaar een methode ontdekt waarbij groeien met je bedrijf geen issue meer zou zijn, het overkomt je gewoon op een natuurlijk wijze. Wat zou dat voor jou betekenen. Het vervelende is dat je er te vaak alleen voor staat als schoonheidsspecialiste en het allemaal zelf moet bedenken.

Ik heb speciaal voor schoonheidsspecialistes een formule bedacht die hun omzet tot een onbeschoft hoog niveau gaat brengen. Een formule die als jij dat wil je omzet buiten proportioneel laat groeien.

Ontdek een simpel recept om belachelijk veel meer uit jouw salon te halen, op een manier zodat je alleen ideale klanten aantrekt: De onweerstaanbare beautyboost formule.

Stop met werken voor je bedrijf maar werk aan je bedrijf. Je bent er klaar mee om meer uren te werken dan je eigenlijk lief is. We hebben allemaal 24 uur per dag en tijd maken gaat je echt niet lukken.

Al vaker heb je gedacht hoe je op een lucratievere manier kan werken. Misschien zie je er tegenop om hulp te vragen en stel je het telkens uit. Je vind je werk wel leuk maar al die rompslomp er omheen hoeft allemaal niet. Je blijft uitstellen maar je weet ook wel dat dat je niet gaat helpen.

Deel je tijd in zoals jij dat zelf wilt en groei onbeschoft door zonder einde.

Ik weet genoeg en vraag nu een telefonische quick scan aan met Frank

Wat ga je leren als we gaan samenwerken:

 • Hoe je klanten voor het leven krijgt
 • Hoe je klanten zelf laat kopen
 • Hoe jij de bekendste in de regio wordt
 • Hoe jij e-mail stuurt die vrijwel iedereen opent
 • Hoe jij klanten die niet meer komen terughaalt naar je salon
 • Hoe we samen jouw marketingplan gaan schrijven
 • Hoe we jou helpen met het behalen van jouw doelstelling
 • Hoe je thuisverzorging boven behandelen stelt

Vraag een persoonlijk gesprek aan met mij zodat we samen eens kunnen bespreken waar jouw kansen liggen.

“Een geweldig bedrijf met fantastische producten. Ze staan altijd voor je klaar, denken mee om je bedrijf verder te ontwikkelen. Bij Frank, Judith Angelique en Fabienne kun je altijd terecht voor advies. De regelmatige bijscholingen en trainingen zijn heel leerzaam. Ook tijdens deze moeilijke coronatijd bleef het Deyniqueteam ons motiveren en inspireren met mailtjes gevuld met waardevolle tips om positief verder te gaan. Tijdens de lockdown en ook met het heropstarten. In het kort: een échte aanrader als je met een fantastisch product wilt werken van een bedrijf die er voor jou als ondernemer is. Top!”

Marly Litjens, Into Beauty uit Venray

“Langs deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan en doen in deze coronatijd. Het tijdelijke abnormaal is voor iedereen een hele moeilijke en lastige tijd. Jullie steun op alle fronten in deze periode, is van grote betekenis geweest en nu nog. Het meedenken met ‘hoe deze tijd van verplichte sluiting door te komen’, was geweldig. Dankzij jullie heb ik toch mijn klanten kunnen voorzien van hun producten. Luitjes, nogmaals hartelijk voor alle jaren dat wij al samenwerken.”

Hanne Retera-Snip, schoonheidssalon Hanne uit Eindhoven

Werkwijze van Frank en zijn team is servicegericht, vernieuwend en meedenkend met onderneemster. Op de vragen worden altijd snel antwoord gegeven en er wordt meegedacht en waar mogelijk hulp geboden.
Frank gaat mee met de tijd en durft zich kwetsbaar op te stellen en te presenteren zoals hij is. Wat je ziet is wat je krijgt, wat hij belooft doet hij.

Kitty van Rijn - Kudelstaart

Riet Pelzer- Vaals
Jullie werkwijze is zeer goed, ik ben blij dat ik toen die stap gezet heb ,ik werk al meer dan 30 jaar samen met jullie .Vooral de opleiding is goed, wat heb ik toch veel geleerd om echt te werken met meer winst!!!! Ook constant de nieuwe dingen waar jullie meekomen. Ook jij als man in deze branche doet het goed, weet mij op mijn oude dag steeds te activeren ga zo door chapeau!!!!!

Riet Pelzer- Vaals

“Ook tijdens deze moeilijke Coronatijd bleef het Deyniqueteam ons motiveren en inspireren met waardevolle tips”

Van Frank en zijn team krijg ik veel ondersteuning bij het ondernemen wat ik heel belangrijk vind. Je kunt namelijk nog zo goed zijn in je vak maar als je het niet kunt uitdragen naar buiten zit je hartstikke fantastisch te wezen in je eigen praktijk met niemand. Dus je moet naar buiten treden. Dat is wat ik zelf wel begreep maar het is wel fijn als je van iemand handvatten krijgt om dat te leren.
Professionaliteit, kwaliteit en ondersteuning en bij Frank en zijn team wordt je heel warm ontvangen. Ik vind het ongelofelijk prettig om met ze samen te werken. Het is bijna familie. Ik heb wel andere leveranciers maar de band die ik met hen heb vind ik echt super fijn en bijzonder.

Sylvia van Kuijk - Wormer

“Wat ik ontzettend fijn vind aan de ondersteunende mailing tijdens corona, is dat je er als ondernemer zeker niet alleen voor staat! Het is voor veel schoonheidsspecialistes een moeilijke periode. Omdat het concept van Deynique vooral gefocust is op thuisverzorging en de salonbehandelingen vooral ondersteunend zijn, heb je toch inkomen uit de verkoop. Tijdens de coronaperiode is het zeer fijn en ondersteunend om tips en adviezen te krijgen van je leverancier! Hier ben ik erg dankbaar voor.”

Lenny van der Zwaan, Lenny Huidverbetering & Anti Aging uit Aalsmeer

“Je leert doeltreffend te zijn en te werken voor een duurzaam resultaat. En dat kan met Deynique, vooruitstrevend bedrijf met hoogwaardige producten.”

Wilma Mooij, W.M. Mooij schoonheidssalon uit Maassluis

“Ik vind naast dat ik fan ben van de producten, “ik ben 53 jaar, maar niemand gelooft dat” het persoonlijke contact echt fijn. Je kunt ze elke dag bellen voor advies over de producten, of voor marketing. De regelmatige trainingen offline zijn top en nu (sinds de intelligente lockdown door het coronavirus) dus gewoon online. Ik en mijn huid, willen nooit meer iets anders.”

Ilse Bink, Bink & Beauty uit Roosendaal

Hoe weet je zeker dat je de investering terugverdient?

De Formule BeautyBoost is bedacht om jou te helpen en om jouw schoonheidssalon te laten groeien. Het enige wat je zeker weet is: als je dit niet doet, levert je bedrijf morgen zeker niet meer op als vandaag. Pas je dit wel toe, dan laten we samen jouw bankrekening exploderen.

De definitie van waanzin
“Steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten”

Albert Einstein

Ik weet genoeg en vraag nu een telefonische quick scan aan met Frank

Samen met mij en mijn team gaan we je helpen zodat jij er zeker niet meer alleen voor staat. Wat houdt het in.

 • Je krijgt twee halve dagen persoonlijke producttraining in ons trainingscentrum in Oosterhout
 • Je krijgt een promotiedag in jouw salon door een van onze topmedewerkers
 • Je krijgt minimaal per half jaar 4 ondersteunende bezoek van een van onze business coaches
 • Je krijgt 1 persoonlijk marketing gesprek met mezelf
 • Een product- en behandelpakket
 • Mijn bezoek aan jouw bedrijf

Totaal heeft dit pakket een waarde van 4225 euro,
De prijs is nu effe wadanders: 1995 euro ex BTW

 

Wat houdt de formule BeautyBoost in!

Maand 1:

 • Inscholing trainingscentrum Oosterhout – 1 dag of 2 halve dagen
 • 1 week na inscholing locatiebezoek, beantwoorden alle vragen

Maand 2:

 • Zoomgesprek: herhalen intake en voorbereiden promotiedag – 1 uur
 • 1 promotiedag – 1 dag
 • Zoombespreking 2 dagen na promotiedag – evaluatie

Maand 3

 • Extra Zoomgesprek als algemene ondersteuning – ½ uur

Maand 4

 • 1 bezoek op locatie doelstellingen bespreken

Maand 5

 • Zoombespreking: marketingplan maken om doelstellingen te bereiken
 • Formule D marketingpakket inzetten indien gewenst

Maand 6

 • 1 bezoek: Start met Deynique evalueren en plan maken voor de volgende 3 maanden

Maand 7

 • Bezoek plannen Frank

LET OP: tijdens de samenwerking kun je onbeperkt gebruik maken van de telefonische helpdesk