Schoonheidsspecialistes aan het woord

Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique. Bent u benieuwd naar de ervaringen van schoonheidsspecialistes die al met Deynique werken? Bekijk hier een aantal interviews van Nederlandse schoonheidsspecialistes die zich bij Deynique hebben aangesloten.

In de interviews gaan ze onder andere in op hun ervaringen met de behandelingen en producten van Deynique. Bent u daarnaast benieuwd hoe zij de samenwerking en steun van Deynique ervaren? Ook dat wordt uitgebreid besproken.

Kijk hier naar het hele interview

Schoonheidssalon Skin
Oss
tel: 06 51 823 122

Kijk hier naar het hele interview

Schoonheidssalon Caroline
Driel
tel: 06 23 373 156

Kijk hier naar het hele interview

Klaartje van der Aa – huidverbetering
Den Bosch
tel: 073 – 64 00 788

Kijk hier naar het hele interview

Anti Aging Center Sylvia van Kuijk
Wormer
tel: 075 642 33 32

Ben jij schoonheidsspecialiste en wil je meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.

Voor- en achternaam*

Bedrijfsnaam

Adres*

Postcode en Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw bericht

Verhalen van schoonheidsspecialistes

De keuze was snel gemaakt

More Wellness & Beauty – Voorburg

Jvanveldhoven
8 jaar Deynique.
Alweer 10 jaar geleden ben ik mijn bedrijf More Wellness & Beauty in Voorburg gestart. Werkend met verschillende merken, kwam ik in 2007 bij toeval uit bij Deynique. Een schoonheidsspecialiste, al 26 jaar in het vak, werkte samen met Deynique maar ging immigreren. Zij vroeg mij of ik naar haar merk wilde kijken …zodoende kwam Frank van Iersel bij mij op bezoek in de salon om te kijken of wij bij elkaar zouden passen. Snel begreep ik het Deynique concept met de producten, die ook daadwerkelijk iets voor de klant toevoegen. De keus te starten was snel gemaakt en na een goede en heel prettige inwerkperiode van Judith van Iersel ben ik met Deynique gestart. Ik volgde alle seminars die mij aangeboden werden zodat ik met een goede begeleiding direct het verschil merkte. Binnen een half jaar waren deze producten in mijn salon niet meer weg te denken. De resultaten die ik samen met mijn klanten bereik zijn heel mooi. Voor mij is het duidelijk! Zoals Deynique ook altijd zegt …Doen geeft Succes. Ik onderstreep dat helemaal en ga graag nog vele jaren door met fijne klanten en het Deynique concept.

Toen ging mijn onderneming groeien, het aantal klanten nam toe.

Margaret Richters – Rotterdam

Margaret Richters

In het het jaar 2000 ben ik gestart bij het bedrijf Deynique. Het Deynique verzorgingssyteem waarmee ik werk, staat voor een “therapeutische behandelmethode” die lichaam en geest betrekt in de totale cosmetische aanpak. Ik heb het besluit genomen om met hun samen te werken. Toen ging mijn onderneming groeien, het aantal klanten nam toe.

En zelf maakte ik een enorme persoonlijke ontwikkeling door. De samenwerking en de trainingen waren op zich een uitdaging. Persoonlijk kon ik hun altijd benaderen met vragen en informatie. Tijdens de trainingen is de sfeer altijd hartelijk en individueel gericht. In samenwerking met de andere cursisten.
Door persoonlijke ontwikkeling en studie ben ik een aantal jaren gestopt met werken in mijn onderneming. Na een aantal jaren ben ik opnieuw gestart als ondernemer. Ik heb met andere leveranciers gewerkt, daar kreeg ik niet de juiste stimulans en begeleiding als in het verleden bij Deynique.

Ik heb de stap genomen en opnieuw contact gezocht met Deynique , om met hun samen te werken. Heel hartelijk ben ik door Judith en Frank ontvangen.

De handvatten die ze mij aanreiken pak ik met beide handen aan.

Lya Swaans – Tilburg
Verbluffend Anders

Lya Swaans
Ik heb eindelijk een merk maar vooral een bedrijf gevonden dat doet wat het belooft! Deynique Nederland is als een warme deken voor mij. Judith en Frank staan altijd voor mij klaar en denken graag met mij mee om mijn bedrijf te laten groeien! De handvatten die ze mij aanreiken pak ik daarom met beide handen aan. Judith en Frank zijn een betrouwbare leverancier!
Ook vind ik het belangrijk dat er regelmatig verschillende cursussen gegeven worden. Mijn klanten zijn heel tevreden over de vele werkzame behandelingen en Deynique thuisproducten.

Professionalisering veranderde mijn salon naar een gerenommeerd schoonheidsinstituut

Ina Liewes – Groningen
Beautyinstituut Ina Liewes

In 1988 ben ik op bescheiden schaal met een eigen schoonheidssalon begonnen. Ik begon pas de vruchten van mijn inspanningen te plukken, toen ik in 1991 met de cosmetica van Deynique in aanraking kwam. Deynique bood zelfs een volledig en hoogwaardig assortiment. Ik was onder de indruk over de wijze waarop ik leerde een professioneel bedrijf te voeren. Een breed aanbod van (product)trainingen en een verder professionalisering veranderde mijn salon naar een gerenommeerd schoonheidsinstituut. En nu 25 jaar verder is het nog steeds fantastisch met dit bedrijf en haar hoogwaardige producten te werken.

De directe aanpak en ondersteuning is fantastisch

Veerle Vanhalle – Brugge (B)
Vanhalle Beauty and Wellness

veerle Vanhalle

Ik werk sinds ’89 met het gamma Deynique. De fijne structuur en diepere inwerking van deze producten hebben reeds jaren hun efficiëntie bewezen.
Sinds drie jaar werk ik nu met de firma in Nederland en vind jullie directe aanpak en ondersteuning fantastisch. Zonder op te dringen, maar toch bewust makend van het belang van eigen persoonlijkheid, kennis, time management, efficiënt werken….
Dit alles met een mooi concept van producten en eventueel toestellen kan niet anders dan resultaten geven.