Schoonheidsspecialistes aan het woord

Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique. Bent u benieuwd naar de ervaringen van schoonheidsspecialistes die al met Deynique werken? Bekijk hier een aantal interviews van Nederlandse schoonheidsspecialistes die zich bij Deynique hebben aangesloten.

In de interviews gaan ze onder andere in op hun ervaringen met de behandelingen en producten van Deynique. Bent u daarnaast benieuwd hoe zij de samenwerking en steun van Deynique ervaren? Ook dat wordt uitgebreid besproken.

Interview: Leny Hesp – Salon Beauty Corp by Leny – Waalwijk

Interview: tijdens seminar in ons trainingscentrum te Oosterhout

Interview: Schoonheidssalon Skin uit Oss

tel: 06 51 823 122

Interview: Schoonheidssalon Caroline uit Driel

tel: 06 23 373 156

Interview met Klaartje van der Aa – huidverbetering Den Bosch

tel: 073 – 64 00 788

Interview met Sylvia van Kuijk uit Wormer – Anti Aging Center

tel: 075 642 33 32

Aanmelden voor een samenwerking met Deynique?

Deynique biedt vele voordelen voor u en uw schoonheidssalon. U ontvangt niet alleen trainingen over de nieuwste behandelingen en producten, maar wij helpen u ook nog eens op marketing en communicatie gebied. Meer weten? Lees hier wat een samenwerking met Deynique voor u kan betekenen.

Vragen over samenwerken met Deynique?

Bent u een schoonheidsspecialiste en wilt u meer informatie over samenwerken met Deynique? Vul het formulier in en stel uw vragen!

Voor- en achternaam*

Bedrijfsnaam

Adres*

Postcode en Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw bericht

Groothandel schoonheidsspecialistes

Deynique is een groothandel met exclusieve cosmetica voor schoonheidsspecialistes. Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique! Meer weten? Kijk op de pagina groothandel schoonheidsspecialistes.

Verhalen van schoonheidsspecialistes

Veel van onze schoonheidsspecialistes delen graag hun ervaringen van samenwerken met Deynique! Lees hieronder hoe zij hun samenwerking met ons tot nu toe hebben ervaren.

De keuze was snel gemaakt

More Wellness & Beauty – Voorburg

8 jaar Deynique.
Alweer 13 jaar geleden ben ik mijn bedrijf More Wellness & Beauty in Voorburg gestart. Werkend met verschillende merken, kwam ik in 2007 bij toeval uit bij Deynique. Een schoonheidsspecialiste, al 26 jaar in het vak, werkte samen met Deynique maar ging immigreren. Zij vroeg mij of ik naar haar merk wilde kijken …zodoende kwam Frank van Iersel bij mij op bezoek in de salon om te kijken of wij bij elkaar zouden passen. Snel begreep ik het Deynique concept met de producten, die ook daadwerkelijk iets voor de klant toevoegen. De keus te starten was snel gemaakt en na een goede en heel prettige inwerkperiode van Judith van Iersel ben ik met Deynique gestart. Ik volgde alle seminars die mij aangeboden werden zodat ik met een goede begeleiding direct het verschil merkte. Binnen een half jaar waren deze producten in mijn salon niet meer weg te denken. De resultaten die ik samen met mijn klanten bereik zijn heel mooi. Voor mij is het duidelijk! Zoals Deynique ook altijd zegt …Doen geeft Succes. Ik onderstreep dat helemaal en ga graag nog vele jaren door met fijne klanten en het Deynique concept.

Toen ging mijn onderneming groeien, het aantal klanten nam toe.

Margaret Richters – Rotterdam

In het het jaar 2000 ben ik gestart bij het bedrijf Deynique. Het Deynique verzorgingssyteem waarmee ik werk, staat voor een “therapeutische behandelmethode” die lichaam en geest betrekt in de totale cosmetische aanpak. Ik heb het besluit genomen om met hun samen te werken. Toen ging mijn onderneming groeien, het aantal klanten nam toe.

En zelf maakte ik een enorme persoonlijke ontwikkeling door. De samenwerking en de trainingen waren op zich een uitdaging. Persoonlijk kon ik hun altijd benaderen met vragen en informatie. Tijdens de trainingen is de sfeer altijd hartelijk en individueel gericht. In samenwerking met de andere cursisten.
Door persoonlijke ontwikkeling en studie ben ik een aantal jaren gestopt met werken in mijn onderneming. Na een aantal jaren ben ik opnieuw gestart als ondernemer. Ik heb met andere leveranciers gewerkt, daar kreeg ik niet de juiste stimulans en begeleiding als in het verleden bij Deynique.

Ik heb de stap genomen en opnieuw contact gezocht met Deynique , om met hun samen te werken. Heel hartelijk ben ik door Judith en Frank ontvangen.

De handvaten die ze mij aanreiken, pak ik met beide handen aan.

Lya Swaans – Tilburg
Verbluffend Anders

Ik heb eindelijk een merk maar vooral een bedrijf gevonden dat doet wat het belooft! Deynique Nederland is als een warme deken voor mij. Judith en Frank staan altijd voor mij klaar en denken graag met mij mee om mijn bedrijf te laten groeien! De handvatten die ze mij aanreiken pak ik daarom met beide handen aan. Judith en Frank zijn een betrouwbare leverancier!
Ook vind ik het belangrijk dat er regelmatig verschillende cursussen gegeven worden. Mijn klanten zijn heel tevreden over de vele werkzame behandelingen en Deynique thuisproducten.

Professionalisering veranderde mijn salon naar een gerenommeerd schoonheidsinstituut

Ina Liewes – Groningen
Beautyinstituut Ina Liewes

In 1988 ben ik op bescheiden schaal met een eigen schoonheidssalon begonnen. Ik begon pas de vruchten van mijn inspanningen te plukken, toen ik in 1991 met de cosmetica van Deynique in aanraking kwam. Deynique bood zelfs een volledig en hoogwaardig assortiment. Ik was onder de indruk over de wijze waarop ik leerde een professioneel bedrijf te voeren. Een breed aanbod van (product)trainingen en een verder professionalisering veranderde mijn salon naar een gerenommeerd schoonheidsinstituut. En nu 25 jaar verder is het nog steeds fantastisch met dit bedrijf en haar hoogwaardige producten te werken.

De directe aanpak en ondersteuning is fantastisch

Veerle Vanhalle – Brugge (B)
Vanhalle Beauty and Wellness

Ik werk sinds ’89 met het gamma Deynique. De fijne structuur en diepere inwerking van deze producten hebben reeds jaren hun efficiëntie bewezen.
Sinds drie jaar werk ik nu met de firma in Nederland en vind jullie directe aanpak en ondersteuning fantastisch. Zonder op te dringen, maar toch bewust makend van het belang van eigen persoonlijkheid, kennis, time management, efficiënt werken….
Dit alles met een mooi concept van producten en eventueel toestellen kan niet anders dan resultaten geven.

De Aloe vera in de producten en de goudlijn is niet te evenaren.

Lea en Heidi Verelst – Lier (B)
Instituut Heidi

Instituut Heidi uit Lier (B) is klant van Deynique sinds 1986 in Belgie. Met veel passie voor het product hebben wij de professionele seminars gevolgd met altijd zeer vernieuwende technieken. De collega’s zijn een zeer hechte groep. We zijn daarom blijven mee evolueren.

Deynique is een topmerk met meer resultaat, effectiviteit en veiligheid voor de huid. De Aloe vera in de producten en de goudlijn is niet te evenaren.

Deynique is een voorloper op het gebied van werkstoffen

Klaartje van der Aa – ‘s Hertogenbosch
Klaartje huidverbetering
Ik ben een van de eerste klanten van Deynique Nederland (1988) en heb nog steeds het aller nieuwste in huis wat op de markt komt. Deynique is een voorloper op het gebied van de nieuwste en de beste werkstoffen in de cosmetica maar ook de begeleiding PR Social Media en het runnen van je bedrijf.

Ik zie steeds meer cosmeticahuizen doen wat Deynique allang doet en waar wij als Deyniquespecialist al jaren mee werken door andere cosmeticahuizen op de markt wordt gebracht. Mijn klanten zijn zeer trouw. Mensen die weg blijven komen vaak na jaren weer terug omdat Deynique een bete resultaat geeft.

Mijn klanten zijn zeer tevreden over de producten van Deynique.

Linda Schilder – Middenbeemster
Puur Linda

Sinds een aantal jaren bestel ik mijn producten bij Deynique. Onze samenwerking vind ik bijzonder prettig. De lijnen zijn kort, een aantal keren per jaar wordt mijn salon bezocht door een medewerkster van Deynique. Dan vertelt zij/hij altijd het laatste nieuws op gebied van huidverbetering/producten en is er altijd een actie van een bepaald product. Mijn klanten zijn zeer tevreden over de producten van Deynique en uiteraard ikzelf ook.

Je ziet echt dat de huid verbetert.

Ilse Bink – Roosendaal
Bink & Beauty

Ik werk al jaren heel prettig en naar alle tevredenheid samen met Deynique. De trainingen zijn altijd heel inspirerend en leerzaam en krijg er ook altijd heel veel energie van. Mijn klanten en ikzelf ook ben zeer tevreden over de producten. Je ziet echt dat de huid verbetert, in combinatie met de behandelingen.
Ook de huidtestdagen met Silke die dan een dag in salon komt met een huidanalyse apparaat zijn zeer vruchtbaar. Ik hoop nog jaren op een prettige samenwerking.