fbpx
Blog

Teunisbloemolie

teunisbloemolie

De geneeskracht van de teunisbloem

Bestel hier  jouw Teunisbloemolie

Of je nu een keer flink de bloemetjes buiten hebt gezet, reumatische klachten hebt of last hebt van migraine: teunisbloemolie is the cure. Tien jaar geleden had nog nauwelijks iemand gehoord van de teunisbloem. De laatste jaren is de teunisbloem uitgegroeid tot een van de populairste producten op het gebied van huidverzorging en gezondheidsklachten.

1. Rijk aan essentiële vetten

Teunisbloemolie is een rijke bron van gamma-linoleenzuur (GLA). Het lichaam maakt GLA van essentiële vetzuren (EFA’s). Essentiële vetzuren hebben van allerlei functies in het lichaam, waarvan de aanmaak van de (hormoonachtige stof) prostaglandine een van de belangrijkste is. Prostaglandine zijn goed voor onze weerstand, houden de bloedvaten op spanning en bevorderen de spijsvertering en de hersenfunctie. Of je nu huidproblemen hebt, gewrichtsklachten of wilt afvallen: de teunisbloemolie is voor uiteenlopende doeleinden inzetbaar.

 

2. Veelzijdig wondermiddel

Je gebruikt de olie bij de volgende huidklachten: huidschilfers, roodheid van de huid, eczeem, psoriasis, droge huid, maar je krijgt er over het algemeen ook een mooiere huid van. Bij Deynique is de teunisbloemolie in capsules verkrijgbaar, waardoor deze makkelijk te doseren is. Je kunt de olie uit de capsules laten lopen en hiermee de geïrriteerde of beschadigde huid insmeren, maar je kunt de capsules ook gemakkelijk innemen. Het lichaam zorgt zelf dat de geneeskracht op de juiste plekken terecht komt. Let wel: teunisbloemolie mag niet gebruikt worden bij epilepsie of manische depressiviteit. Ook wanneer je corticosteroïden gebruikt geldt er een kanttekening:  het gebruik van corticosteroïden verstoort de werking van de teunisbloemolie waardoor het geen effect zal hebben.

teunisbloemolie capsules

21 redenen om teunisbloemolie in te nemen

 

Dosering

De dosis Teunisbloemolie loopt tot een maximum van 3000 mg per dag. Deze hoeveelheid wordt meestal genomen in drie keer twee capsules van 500 mg. Sommigen hebben al baat bij 500 mg per dag. Iedereen dient dan ook voor zichzelf de meest geschikte dosering te vinden door te experimenteren, beginnend met een lage dosis en deze geleidelijk te verhogen. De resultaten dienen zich gewoonlijk binnen enkele dagen of zelfs uren, afhankelijk van het probleem. Vraag naar meer informatie bij jouw Deynique schoonheidsspecialiste.

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.