Two Elements-webinar

Doel van deze unieke actie!

Zo snel mogelijk €3000,- euro omzet voor jouw salon!

Wat een drama was die lockdown.

Zonder dat je er zelf ook maar iets aan kunt doen, is er een hele hoop veranderd. Je openstaande rekeningen zijn fors opgelopen en misschien lig je er stiekem zelfs wakker van.

Je bent in een situatie beland waar je niets aan kunt doen, maar je zit er helaas wel middenin. Ook nu je weer open bent, want je hebt niet direct alles weer op een rijtje. Het is de harde waarheid, of je het nu leuk vindt of niet.

We hebben een creatieve oplossing voor je bedacht die je in ‘no time’ bijna 3000,- euro omzet brengt. We leggen het je uit in het webinar ‘Two Elements’ op 1 maart om 10:00 uur en om 19:00 uur.

We gaan je helpen zodat jij jouw kosten en vaste lasten zo snel mogelijk kunt betalen en een eventuele achterstand onmiddellijk kunt aflossen. Zorg dat je voorbereid bent nu jouw deur weer open mag!

Volg vrijblijvend het webinar Two Elements en we bieden jouw een unieke kans om er met extra spoed weer bovenop te komen, zonder verdere verplichtingen.

Jouw investering is €574,30 voor het productenpakket voor het geven van 25 behandelingen en de thuisverzorging voor 3 klanten. Dit mag je in 3 termijnen betalen.

Als extra krijgt je er ook nog een extra behandelpakket kosteloos bij t.w.v. €222,- en als klap op de vuurpijl komen wij je gratis 1 dag helpen in jouw salon om deze omzet van bijna € 3000,- zo snel mogelijk op jouw bankrekening te laten verschijnen.

Meld je nu kosteloos aan

Doe mee met het Two Elements-webinar. Ga er eens goed voor zitten en laat daarna jouw pinapparaat knetteren.

1 maart: om 10.00 uur en om 19.oo uur

Ik meld me aan voor:

Aanmelden voor 10:00 uur Aanmelden voor 19:00 uur