Financieel onafhankelijk
Een heerlijk vrij leven
Met minder klanten

De meeste schoonheidsspecialistes kunnen niet vrij leven van hun bedrijf, hoe zit dat bij jou?

Wat betekent succes voor jou in je schoonheidssalon? Wanneer ben je daadwerkelijke succesvol als schoonheidsspecialiste? 

Er zijn nog te veel getalenteerde schoonheidsspecialistes die onder hun niveau ondernemen. Dat moet veranderen. Deynique Cosmetica is een familiebedrijf. Warm, ondersteunend en behulpzaam, zijn enkele kernwoorden die over ons worden gezegd. Dit komt onder meer doordat wij naast het leveren van hoogwaardige producten, veel waarde hechten aan het bijdragen van het succes in een schoonheidssalon. 

Op zoek naar een groothandel of naar een businesspartner?

We zijn ervan overtuigd dat het runnen van een succesvolle schoonheidssalon draait om meer dan alleen de producten die een groothandel op je deurmat zet, of die je op plank hebt staan. Zelfs de behandelingen die je aanbiedt zijn van ondergeschikt belang, hoe fantastisch die ook zijn.

Succes in de schoonheidsbranche gaat hand in hand met slim ondernemen, zonder uit het oog te verliezen dat huidverbetering altijd het uiteindelijke doel is. Hulp van jouw productleverancier speelt daarbij een cruciale rol.

De meeste schoonheidsspecialistes hebben echter nooit geleerd hoe ze moeten ondernemen. Ze leven van een lager inkomen dan gewenst en ze hebben geen idee hoe ze de volgende stap kunnen zetten. Ook lijkt een stap richting meer omzet eng, omdat dat altijd gepaard gaat met verandering. De vraag is: werk jij met de groothandel die jou daar optimaal bij ondersteunt?

Vaak bedenkt de schoonheidsspecialiste in kwestie allerlei excuses en uitvluchten zoals:

  • ‘Waar ik gevestigd ben, geven mensen geen geld uit’
  • ‘In mijn regio zijn al zoveel andere schoonheidssalons’
  • ‘Ik zit al aan het maximum haalbare’

Wat ze vergeten, is dat zij zelf het middelpunt zijn van hun bedrijf. Ze erkennen niet dat ze zichzelf gruwelijk in de weg zitten. Het is tijd om in te zien dat jij zelf de sleutel bent tot het succes van jouw salon.

 

 Klem zitten in je eigen bedrijf

Veel ondernemers maken hierdoor verkeerde keuzes en belanden in een vicieuze cirkel. Zonder de juiste hulp, is hier moeilijk uit te ontsnappen. Dit leidt tot frustratie en soms zelfs paniek: het einde van de maand nadert en opnieuw is er geld tekort…

Hoe kom je hieruit? Hoe ontsnap je aan deze situatie, waar je overduidelijk in vastzit? Je bent ambitieus en je verstaat je vak, maar je zit klem in je eigen bedrijf.

Een heerlijk vrij leven…

Hoe kan het dan toch dat er schoonheidsspecialistes zijn die wél een heerlijk vrij leven leiden, met genoeg omzet om alles te betalen en aan het einde van de maand zelfs geld overhouden zoals het hoort?

En niet zomaar een beetje geld, maar volop geld! De kansen liggen voor het oprapen, maar je moet ze wel zien. Of beter gezegd, wíllen zien.

Download het e-book ‘5 Star Salon Succes’

Download het e-book ‘5 Star Salon Succes’

Je bent op dit moment één stap verwijderd van de oplossing. Het is een stap, die alleen moedige, ambitieuze, ondernemende schoonheidsspecialistes zetten. En die stap is het downloaden van het e-book ‘5 Star Salon Succes’.

Lees het aandachtig door en ontdek de 6 meest voorkomende fouten die in een schoonheidssalon worden gemaakt. Dit maakt onmiddellijk de weg vrij naar:

  • financiële onafhankelijkheid
  • meer vrije tijd zonder harder te werken
  • een relaxed leven zonder stress

Laat jouw ‘ondernemersbloed’ sneller stromen en zet die stap naar financiële onafhankelijkheid.

Downloaden doe je hier!

In het e-book lees jij hoe je met mij in gesprek kunt komen om jouw persoonlijke situatie te bespreken.

Frank van Iersel
Eigenaar – marketingspecialist

Maak direct een afspraak!