vrouw_schoonheidsspecialiste_deynique

Huidproblemen

Heb je huidproblemen zoals een droge, slappe, rode, vale, vermoeide, onrustige of geïrriteerde huid? Met de verzorgingsproducten van Deynique lossen we ze op! Deynique pakt de oorzaak aan en niet de symptomen. Daarom kunnen we gegarandeerd de conditie en uitstraling van je huid verbeteren. Wil jij er ook weer fris en stralend uitzien? Maak dan een afspraak met een Deynique schoonheidssalon voor een intake en een persoonlijk behandelplan.

Er zijn veel soorten huidproblemen. Staat jouw huidprobleem er niet bij, stuur ons een bericht, we helpen je graag.

Soorten huidproblemen

Eigenschappen van een droge huid

Een droge huid voelt gespannen en ruw aan, kan gevoelig zijn en geïrriteerd of rood zien. Er is een tekort aan vocht en vet. Het is belangrijk om het vochtgehalte te herstellen.

Extra informatie

Wat te doen tegen rimpels

Rimpels zijn onderdeel van een natuurlijk verouderingsproces. Door de celdeling te stimuleren, kunnen we de tijd vertragen en het proces van rimpels uitstellen.

Extra informatie

Voorkom een te slappe huid

Een slappe huid is een gevolg van huidveroudering. Als je ouder wordt, verliest het bindweefsel aan stevigheid. Het activeren van de platte spieren, versterkt de huid.

Extra informatie

Weg met couperose!

Bij couperose raken kleine bloedvaatjes in het gezicht beschadigd. De huid vertoont rode draadjes, streepjes of ‘spinnetjes’. Een betere doorstroming van de haarvaten is nodig.

Extra informatie

Pigmentvlekken zijn lastig

Pigmentvlekken zijn donkere vlekjes die ontstaan door een verstoring in de aanmaak van pigment. Helaas zijn ze moeilijk op een natuurlijke manier te verwijderen.

Extra informatie

 

Behandelingen

Deynique zorgt voor een natuurlijke huidverbetering bij huidproblemen, door de huid te activeren om zelf weer stoffen aan te maken en ze op te slaan. De kracht van ons merk zit in de optimale combinatie van behandelingen in een schoonheidssalon en verzorgingsproducten voor thuis. Deze methode heeft een zogenaamd synergetisch effect: samen bereiken ze meer dan afzonderlijk.

De professionele Deynique schoonheidsspecialiste heeft de beschikking over meer dan 60 behandelingen en meer dan 200 Deynique producten. Daarom hebben we voor nagenoeg elk huidprobleem een effectieve oplossing!

Oorzaken huidproblemen

De huid beschermt tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals virussen, bacteriën en schadelijke stoffen. Zodra de balans wordt verstoord, kunnen er problemen ontstaan zoals irritaties en allergische reacties.

Huidproblemen zijn soms erfelijk bepaald. Maar de balans kan ook verstoord worden door bijvoorbeeld ouderdom, hormonale veranderingen, stress, een ongezonde levensstijl, temperatuurschommelingen of te veel zon.

Deynique schoonheidssalons

Een Deynique schoonheidsspecialiste pakt huidprobleem grondig aan. Ze begint met een intakegesprek waarin ze samen met de klant naar de wensen en doelen kijkt. In datzelfde gesprek stelt ze op basis van een huidanalyse een diagnose. Op basis van al deze informatie, krijg je een voorstel voor een persoonlijk behandelplan.

Een Deynique schoonheidssalon is dankzij doorlopende training en opleiding altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Samen met de hoogwaardige producten van Deynique voor thuis kan de schoonheidsspecialiste bij huidproblemen echt het verschil maken!