Huidproblemen

Heeft u huidproblemen zoals een droge, slappe, rode, vale, vermoeide, onrustige of geïrriteerde huid? Met de verzorgingsproducten van Deynique lossen we ze op! Deynique pakt de oorzaak aan en niet de symptomen. Daarom kunnen we gegarandeerd de conditie en uitstraling van uw huid verbeteren. Wilt u er ook weer fris en stralend uitzien? Maak dan een afspraak met een Deynique schoonheidssalon voor een intake en een persoonlijk behandelplan.

Behandelingen

Deynique zorgt voor een natuurlijke huidverbetering bij huidproblemen door de huid te activeren om zelf weer stoffen aan te maken en op te slaan. De kracht van ons merk zit in de optimale combinatie van behandelingen in een schoonheidssalon en verzorgingsproducten voor thuis. Deze methode heeft een zogenaamd synergetisch effect: samen bereiken ze meer dan afzonderlijk.

De professionele Deynique schoonheidsspecialiste heeft de beschikking over meer dan 60 behandelingen en meer dan 200 Deynique producten. Daarom hebben we voor nagenoeg elk huidprobleem een effectieve oplossing!

Oorzaken huidproblemen

De huid beschermt tegen vochtverlies van het lichaam en indringers van buiten zoals virussen, bacteriën en schadelijke stoffen. Zodra de balans wordt verstoord, kunnen er problemen ontstaan zoals irritaties en allergische reacties.

Huidproblemen zijn soms erfelijk bepaald. Maar de balans kan ook verstoord worden door bijvoorbeeld ouderdom, hormonale veranderingen, stress, een ongezonde levensstijl, temperatuurschommelingen of te veel zon.

Deynique schoonheidssalons

Een Deynique schoonheidsspecialiste pakt uw huidprobleem grondig aan. Ze begint met een intakegesprek waarin ze samen met u naar uw wensen en doelen kijkt. In datzelfde gesprek stelt ze op basis van een huidanalyse een diagnose. Op basis van al deze informatie, krijgt u een voorstel voor een persoonlijk behandelplan.

Een Deynique schoonheidssalon is dankzij doorlopende training en opleiding altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. Samen met de hoogwaardige producten van Deynique voor thuis kan de schoonheidsspecialiste bij huidproblemen echt het verschil maken!