Een familiebedrijf van huis uit!

Ontdek hoe jij je huid verbetert in 2 x 3 minuten per dag

Een huidprobleem kan je erg onzeker maken. Je ergert je aan bepaalde uiterlijkheden en daardoor verlies je je zelfvertrouwen. Hoewel je misschien best weet dat je omgeving er niet zo mee zit, kan het voor jezelf een groot probleem zijn.

Dit is waar veel consumenten mee zitten en waar ze bij de schoonheidssalon een oplossing voor zoeken. Je wilt er gewoon jonger en frisser uitzien.

De Deynique-werkmethode helpt je hierbij. Realiseer een succesvolle schoonheidssalon zonder bovengrens. Het gaat om samenwerken met ons, met jou en met de consument. Leer hoe jij gegarandeerd nog meer uit jouw bedrijf kunt halen zodat je er goed van kunt leven en onafhankelijk bent van wie dan ook.

Ik wil meer weten

Frank van Iersel – DIRECTEUR / EIGENAAR EN MARKETING SPECIALIST

Het Pareto-principe klopt helemaal…
20% van de schoonheidsspecialistes kunnen goed leven van hun bedrijf.
80% van de schoonheidsspecialistes kunnen dat niet.

We kunnen zelfs stellen dat een ruime meerderheid dus hobbymatig bezig is. En dat is nu juist waar ons team zich druk om maakt. De vraag is nu, waar wil je bij horen, bij die 20% of bij die 80%?

Hiermee wil ik niet zeggen dat er schoonheidsspecialistes zijn die hun vak niet of minder goed verstaan, maar er zijn er wel veel te veel die de mogelijkheden van hun bedrijf niet optimaal benutten.

Omzet genereren met behulp van marketing is bij veel schoonheidsspecialistes het ondergeschoven kindje. Terwijl een bedrijf zonder klanten en omzet geen kans van slagen heeft. Wat zou er bijvoorbeeld met jou gebeuren als jij bij die bovenste 20% zou horen? Inderdaad, dan zou je pas echt een ‘mooie hobby’ kunnen uitkiezen.

Al meer dan 25 jaar leid ik alles binnen Deynique Cosmetica in goede banen en samen met mijn team hebben we maar 1 doel: schoonheidsspecialistes begeleiden naar een hoger niveau en er voor zorgen dat zij onafhankelijk worden. Het helpen van schoonheidsspecialistes bij het runnen van hun bedrijf, van idee tot ‘ervan kunnen leven’.

Stop met ‘verkopen’ van producten en kies voor een werkwijze waarbij jouw klanten vragen of ze bij jou producten mógen kopen. Als je die methode onder de knie hebt samen met de juiste behandelingen, groeit je bedrijf zonder einde.

Wat het belangrijkste is, is dat je op een ontspannen, natuurlijke manier werkt en dat iedereen plezier heeft in wat hij of zij doet. “Als je dan een goed product hebt met een goed plan, en met de juiste personen om je heen, kun je de hele wereld aan.” Een goed lopend bedrijf, tevreden klanten en de gewenste resultaten zorgen voor dit plezier.

Mijn naam is Frank van Iersel – directeur / eigenaar en marketing-specialist.
In mijn vrije tijd restaureer ik oude Volkswagen kevers. Mijn hobby kost geld, mijn werk zorgt ervoor dat ik het kan betalen. En zo moet het in jouw bedrijf ook zijn.

“Mijn missie: het financieel onafhankelijk maken van alle schoonheidsspecialisten waarmee ik samenwerk, zodat zij in alle vrijheid kunnen leven, zonder financiële zorgen met geweldige klanten.

Ik wil meer weten

Judith van Iersel – DIRECTEUR / EIGENAAR, PRODUCT & PRAKTIJK MANAGER

Judith is al bijna 30 jaar mede-eigenaar van Deynique Cosmetica. Zij is binnen Deynique de vraagbaak voor schoonheidsspecialistes. Ze onderhoudt direct contact met klanten en deelt ook haar eigen ervaringen met hen. Naast de werkzaamheden bij Deynique Cosmetica, runt ze zelf ook een eigen anti-aging centrum in Oosterhout. Op die manier ervaart ze in de praktijk hoe het is om een schoonheidssalon succesvol te runnen en is ze een expert op het gebied van huidverbetering. Judith weet als geen ander hoe je de huid weer mooi, stralend en gezond krijgt.

Het mooiste aan haar werk vindt ze om samen een oplossing te zoeken voor een huidprobleem. “Als dat weer gelukt is, dan weet ik waar ik ‘s morgens mijn bed voor uitkom.” Ook is ze erg gelukkig met haar baan. “Als je werk niet als werk aanvoelt, je elke dag leert en gelukkig bent, dan heb ik het voorrecht om te zeggen: ik heb een droombaan.”

Doordat ze de hele week met haar werk bezig is en ook nog een huishouden draaiende houdt, vindt ze het heerlijk om regelmatig een weekend weg te gaan. “Dat kan variëren van een shoppingmall of een dag op Texel tot een eenvoudige lunch in de omgeving”, zegt ze.

Heb jij passie voor huidverbetering? Schroom niet om even te kletsen met Judith. Het is altijd goed om andere specialistes in het vak te ontmoeten!

Angélique Dekkers – SALONTRAINER EN PRODUCTSPECIALISTE

Angélique verzorgt trainingen over producten en ingrediënten en bezoekt salons om klanten te helpen en te ondersteunen.

Deze topper versterkt sinds augustus 2019 het Deynique team. “Ik mag me gelukkig prijzen dat ik bij verschillende grote multinationals en familiebedrijven heb gewerkt. Ik heb niet de wijsheid in pacht, maar ik heb wel ervaren hoe het wel en niet moet. Met die kennis blijf ik iedere dag geïnspireerd en scherp. Ook heb ik zelf 15 jaar een praktijk in huidtherapie gehad. Met deze ervaring probeer ik een goede sparringpartner te zijn voor onze klanten en collega’s. Ik motiveer hen om het beste uit de Deynique-salons te halen. Dit doe ik zowel op lokaal niveau bij onze klanten in de praktijk, als op onze trainingslocatie in Oosterhout.

Om te ervaren hoe het runnen van een Deynique praktijk in werkelijkheid gaat, heb ik inmiddels weer een eigen Deynique-praktijk in huidverbetering.”

In haar vrije tijd wandelt Angélique graag met de hond en leest ze vakinhoudelijke boeken. Ze heeft veel geduld en een positieve instelling. Angélique vindt het leuk om mensen te enthousiasmeren en te helpen. Gelijkheid tussen mannen en vrouwen vindt ze belangrijk, samen met een goede gezondheid: “Vrijheid is gezondheid”, zegt ze zelf. Door te kiezen voor duurzame producten en rekening te houden met de natuur, probeert ze bewust te leven.

Lettie van Iersel – BACKOFFICE MANAGER

Lettie is de Backoffice Manager en zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Naast het bijhouden van de inventarisering, het organiseren van het magazijn, het versturen van pakketten, springt Lettie ook bij in het creatieve proces. Deze duizendpoot draagt de verantwoordelijkheid over de opmaak en het bijhouden van de prijslijst, het product- en behandelboek en verschillende brochures. Ook verzorgt Lettie de Nederlandse vertalingen van alle informatie die Deynique Cosmetica krijgt van haar buitenlandse leveranciers.

Ze levert een grote bijdrage in het team als het aankomt op het brainstormen over acties en het bedenken van nieuwe dingen. Als er iemand ‘out of the box’ kan denken, dan is het Lettie. Zo verzint ze bijvoorbeeld spontaan een lied met ezelsbruggetjes wanneer ze haar kinderen helpt om te studeren. Het lied bevat de leerstof en zo is de informatie tijdens een toets gemakkelijk terug halen. Lettie kan met een flinke dosis humor verrassend uit de hoek komen.

In haar vrije tijd is ze graag buiten met de hond, gaat ze lunchen, naar de bioscoop, schilderen of gezellig met haar gezin op pad. Ze houdt van kunst, cultuur en creatieve dingen. Of ze nu flyers ontwerpt of zelf chocoladetruffels maakt: Lettie is een meester in creëren en organiseren.

Fabiënne Lantinga – COMMUNICATIE MANAGER

Fabiënne schrijft blogs voor de website, ze monteert video’s, redigeert on- en offline teksten en houdt klanten op de hoogte door middel van nieuwsbrieven. Ze werkt nauw samen met Frank aan de e-mailmarketing, bedenkt campagnes zoals de ‘adventskalender’ en draait opdrachten en werkboeken in elkaar om schoonheidsspecialistes te helpen groeien. Daarbij maakt ze social media content, zowel voor Deynique zelf als voor de klanten.

Tijdens de eerste lockdown begin 2020, schreef ze inspirerende mails naar de Deynique klanten om hen bij te staan en focus te blijven houden. “Ik krijg er energie van als ik mensen kan motiveren en helpen, zeker als ik mijn creatieve skills kan inzetten. Bij Deynique zit ik dan ook helemaal op mijn plek. Hier draait het om positiviteit, het ondersteunen en helpen van anderen en het benutten van talenten.”

In haar vrije tijd is Fabiënne graag bij haar vrienden en haar hond, ze kookt graag (vegetarisch) en ze houdt zich bezig met persoonlijke ontwikkeling op het gebied van vakkennis en mindset. Ze kijkt en luistert bijvoorbeeld graag naar theorieën en inzichten van diverse motivational speakers.

Fabiënne is gek op Curaçao en bezoekt er graag de adoptiehonden. Verder treedt ze op als zangeres en heeft ze aan diverse televisieprogramma’s meegedaan.

Ze vindt respect voor mens en dier belangrijk, kan ontzettend genieten van muziek en films en omringt zich graag met gemotiveerde en positieve mensen.

Ontmoet Binky, de vrolijke bewaker van ons trainingscentrum!

Hallo, ik ben Binky, de altijd vrolijke viervoeter hier bij het trainingscentrum in Oosterhout. Mijn specialiteit? Slapen in mijn comfortabele mandje, maar laat me je vertellen, als er ook maar een zweem van lekkers in de lucht hangt, ben ik er als de kippen bij!

Mijn belangrijkste taak is het bewaken en beveiligen van ons bedrijf, al moet ik toegeven dat ik soms gewoon doorslaap als er een nieuw gezicht verschijnt. Maar hé, wie kan me dat kwalijk nemen?

Mijn favoriete bezigheid? Wandelen met mijn beste vrienden Frank en Lettie. Het liefst spring ik in de auto om samen met hen door de bossen te rennen of om samen naar het strand te gaan. Als het om plezier gaat, ben ik er klaar voor! 🐾