Over Deynique

Onze methode

Ontdek hoe jij je huid verbetert in 2 x 3 minuten per dag

Een huidprobleem kan je erg onzeker maken. Je ergert je aan bepaalde uiterlijkheden en daardoor verlies je je zelfvertrouwen. Hoewel je misschien best weet dat je omgeving er niet zo mee zit, kan het voor jezelf een groot probleem zijn. 

Dit is waar veel consumenten mee zitten en waar ze bij de schoonheidssalon een oplossing voor zoeken. Je wilt er gewoon jonger en frisser uitzien.

De Deynique-werkmethode helpt je hierbij. Realiseer een succesvolle schoonheidssalon zonder bovengrens. Het gaat om samenwerken met ons, met jou en met de consument. Leer hoe jij gegarandeerd nog meer uit jouw bedrijf kunt halen zodat je er goed van kunt leven en onafhankelijk bent van wie dan ook.

Ik wil meer weten

Het Deynique Team

Wij staan voor je klaar

Frank van Iersel - Directeur / Eigenaar en Marketing Manager

Ik doe dit nu meer dan 25 jaar en kan er geen genoeg van krijgen. Het laten groeien van schoonheidssalons is iedere keer weer zo’n geweldig leuke uitdaging. Vooral als ik samen met een schoonheidsspecialiste plannen maak die dan later het succes brengen. Eén op één bedenken hoe zij de bekendste in haar regio wordt.

Judith van Iersel - Directeur / Eigenaar en Product & Praktijk Manager

Judith is meer dan 25 jaar lang verantwoordelijk geweest voor alle product- en behandeltrainingen in Nederland en België. Deze trainingen zij door Angelique overgenomen. Judith runt sinds die tijd een eigen anti-aging centrum in Oosterhout. Op die manier ervaart zij direct in de praktijk hoe het is om een schoonheidssalon te leiden en te exploiteren. Binnen Deynique Cosmetica is Judith de vraagbaak voor schoonheidsspecialistes. Zij onderhoudt direct contact en deelt ook haar eigen ervaringen met hen.

Lettie van Iersel - Backoffice Manager

Lettie is schoonheidsspecialiste met een eigen Deynique instituut in Hooge Zwaluwe. Haar ervaringen zijn erg bruikbaar voor de werkzaamheden die ze binnen Deynique Cosmetica verricht: het voorbereiden van alle seminars en trainingen op het gebied van behandelingen en producten. Lettie is verder verantwoordelijk voor de Nederlandse vertalingen van alle informatie die Deynique Cosmetica krijgt van haar buitenlandse leveranciers.

Fabiënne Lantinga - Communicatie Manager

Fabiënne is tekstschrijver en journalist en heeft haar ervaring opgedaan bij verschillende mediabedrijven. Ze heeft multimediale producties gemaakt voor publiekstijdschriften, regionale en lokale media. Bij Deynique Cosmetica is Fabiënne verantwoordelijk voor de mediaproducties die op de website, e-mail en sociale media verschijnen. Zij vertaalt moeilijke maar interessante onderwerpen naar leuke items voor de doelgroep van Deynique.

Angelique Dekkers - Salontrainer en productspecialiste

Gewoon heerlijk om naar klanten te gaan en samen te bedenken waar we stappen vooruit kunnen maken. Samen met mijn collega’s schoonheidsspecialistes helpen waar behoefte aan is. Plannen maken en zorgen dat het waarheid wordt, heerlijk om te doen.