Te droge huid

Een droge huid heeft een tekort aan vocht maar ook aan vet. Hierdoor kun je last hebben van de volgende ongemakken:

  • een gevoelige huid
  • de huid voelt gespannen, ongelijkmatig, ruw en rubberachtig aan
  • de huid ziet er geïrriteerd, schilferig of rood uit
  • de huid vertoont fijne lijntjes, ook wel droogtelijntjes genoemd

Herken je bovenstaande klachten en verlang je naar een zachte en soepele huid? De behandelingen en producten van Deynique maken het mogelijk. Neem vandaag nog contact op met Deynique schoonheidssalon voor een intake en een behandelplan op maat. Dan ben je snel van je droge huid probleem af!

Heb je last van couperose en ben je op zoek naar een manier om het te verminderen? Neem dan vandaag nog contact op met een Deynique schoonheidssalon voor een intake. Zij beschikken over effectieve Deynique behandelingen en producten die je huid op een natuurlijke manier kunnen verbeteren.

 

Oorzaak huidproblemen

Huidproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Met de juiste verzorgingsproducten kun je de klachten vaak heel goed beheersen.

Bij een droge huid wordt de vochtvoorraad niet op pijl gehouden en is er een tekort aan vet. Zonder voldoende huidvetten is de huid gemakkelijk doorlaatbaar voor water en verdampt het vocht in de huid sneller. De vochthuishouding raakt uit balans, de huid droogt uit en gaat droger en droger aanvoelen.

Een zeer droge huid kan het gevolg zijn van erfelijke aanleg of verkeerde verzorging. Een schoonheidsspecialiste kan je adviseren welke verzorgingsproducten geschikt zijn voor jouw specifieke huidtype. Een droge huid kan ook verband houden met eczeem of het gevolg zijn van een virus of bacterie. In deze laatste gevallen raden wij aan om een huisarts te raadplegen.

Deynique is een cosmeticamerk dat anders werkt dan anderen. Veel merken bestrijden de symptomen van een huidprobleem. Deynique pakt de oorzaak aan en stimuleert de huid om zelf weer actief te worden.

We geven een droge huid werkstoffen die de huid in eerste instantie net even iets droger maken. Tegelijkertijd geven we de huid enorm veel vocht omdat er een groot tekort aan is. Na enkele weken verandert het huidbeeld en gaat de huid zelf weer over tot actie. De zogenaamde talgfabriek komt weer op gang. Doordat de huid op een natuurlijke manier verbetert, kom je werkelijk en binnen afzienbare tijd van je droge huid af.

Tips

Het is belangrijk om bij een droge huid geen vette crèmes te gebruiken. Dat voelt wel goed, maar het maakt de huid ontzettend lui. Omdat de huid voldoende krijgt, hoeft deze zelf niet meer actief te zijn. Het gevolg is een sterk verslapte huid terwijl je elke dag je gezicht verzorgt.

Probeer bij een (erg) droge huid zon, centrale verwarming en airconditioning zo veel mogelijk te vermijden. Vermijd ook producten zoals zeep die de huid uitdrogen omdat ze letterlijk de huidvetten van je lichaam wegspoelen.

Vermijd veelvuldig douchen als je last hebt van een droge huid. Dit kan jeuk en huidirritatie veroorzaken.

Advies schoonheidsspecialiste

Om een huidprobleem goed aan te pakken en op te lossen, is de vakkennis van een schoonheidsspecialiste onmisbaar. Zij kan aan de hand van een diagnose een persoonlijk behandelplan voor je opstellen dat echt werkt. Dat doet ze middels een intakegesprek.

De behandelingen bij een Deynique schoonheidsspecialiste worden aangevuld met verzorgingsproducten voor thuis. Juist deze combinatie leidt tot het beste resultaat en zorgt ervoor dat je straks weer een gezonde en soepele huid hebt die lekker aanvoelt.

Andere huidproblemen?

Deynique pakt de oorzaken aan van verschillende soorten huidproblemen. Zo pakt Deynique met haar producten ook de oorzaken aan van bijvoorbeeld een droge huid of rimpels. Benieuwd naar de behandeling voor, oorzaken van en het advies voor het omgaan met andere huidproblemen? Lees hier meer over:

  • Slappe huid
  • Rimpels
  • Couperose
  • Pigmentvlekken