Meest gestelde vragen

Wat houdt het '5 Star Salon Succes Programma' in?

Het ‘5 Star Salon Succes Programma’ is een traject waarin we samen de basis gaan leggen die voor de toekomst zo belangrijk is. Meestal investeert een schoonheidsspecialiste duizenden euro’s in haar salon en opleidingen maar vergeet te investeren in de manier waarop die investering z.s.m. terug te verdienen is. Hierbij speelt mindset een belangrijke rol.

Download het e-book ‘5 Star Salon Succes’ en lees waarom de ene schoonheidssalon succesvoller is dan de andere. Vul het formulier in en check je e-mailbox.

Is een startpakket verplicht?

Een investering in je bedrijf en in jezelf is noodzakelijk. Tijdens het ‘5 star salon succes’ programma wordt je intensief begeleidt zodat je zo snel als mogelijk je investering terugverdiend.

Ik wil/moet van mijn salon gaan leven, kan dat?

Zeker kan dat, sterker nog dat is sowieso het doel en meer. Als jouw doel is, ‘goed kunnen leven van je bedrijf’ is het ‘5 star salon verdienmodel’ een ideale mogelijkheid .

Wat ben ik verplicht als we gaan samenwerken?

Iedere Deyniquespecialiste begint op dezelfde manier, zodat de basis super duidelijk wordt. Verder ben je niets verplicht, het is jouw bedrijf en jij bepaald. Als je met ons gaat samenwerken vragen we wel volledige commitment waarna we samen een plan maken om jouw doel te bereiken.

Hoe lang bestaan jullie eigenlijk?

Ons bedrijf in Nederland bestaat al vanaf 1989. Opgericht door Carla van Iersel. Frank en Judith van Iersel (broer en zus) hebben dit in 2005 overgenomen. Onze leverancier Deynique Cosmetics GmbH in Duitsland is het familiebedrijf van de familie Hartmann. Ook daar hebben zoon en dochter het bedrijf overgenomen en bestaat al meer dan 40 jaar.

Staat jouw vraag er niet bij, stel deze alsnog.

Stel hier je vraag.