Klanten aan het woord

schoonheidsspecialistes over huidverbetering

Samenwerken

Het runnen van een salon gaat niet alleen over behandelingen uitoefenen. Er komen allerlei aspecten bij kijken, zoals je productverkoop, promotie, marketing via social media en mail, maar ook het organiseren en structuur aanbrengen in het ondernemen. Het is heel wat om je vak zelfstandig uit te oefenen, laat staat om je ook nog met allerlei randzaken bezig te houden.

Deynique levert daarom niet alleen de producten voor schoonheidssalons, maar biedt haar klanten ook allround-ondersteuning aan. Uiteraard word je begeleid door middel van webinars en een-op-een begeleiding, we helpen je bij het organiseren van promotiedagen voor je klanten, je krijgt e-mails met tips en nieuws en je kunt ons natuurlijk altijd bereiken voor vragen en advies.

Download hier het e-book voor professionals

“Een geweldig bedrijf met fantastische producten. Ze staan altijd voor je klaar, denken mee om je bedrijf verder te ontwikkelen. Bij Frank, Judith Angelique en Fabienne kun je altijd terecht voor advies. De regelmatige bijscholingen en trainingen zijn heel leerzaam. Ook tijdens deze moeilijke coronatijd bleef het Deyniqueteam ons motiveren en inspireren met mailtjes gevuld met waardevolle tips om positief verder te gaan. Tijdens de lockdown en ook met het heropstarten. In het kort: een échte aanrader als je met een fantastisch product wilt werken van een bedrijf die er voor jou als ondernemer is. Top!”

Marly Litjens, Into Beauty uit Venray

Na het halen van mijn diploma moest het echte werk nog beginnen. Hoe start je een succesvolle schoonheidssalon met mooie en fijne producten waarmee je een goed resultaat behaald? Met resultaat bedoel ik op de tweede plaats ook het financiële resultaat. Allemaal vragen waar ik niet zo één twee drie een antwoord op had. Dit was een belangrijke reden waarom ik voor het merk Deynique heb gekozen. Ook het familiare sprak me aan. Dit kon ik niet alleen. Hier had ik begeleiding en coaching bij nodig (niet alleen een starterspakket en zie maar hoe je dit in de markt zet). Echte begeleiding had ik nodig! Het eerste half jaar ben ik intensief begeleid door Angelique, Judith en Frank. Met vragen tussendoor kan ik ook altijd bij hen terecht. Niets is te gek. Ik kan met trots zeggen dat ik na een paar maanden al een super goed resultaat behaald heb en niet onbelangrijk met klanten die bij mijn schoonheidssalon passen. Ik kan dit aan iedere schoonheidsspecialiste aanraden! Waarom het allemaal zelf uitzoeken als Deynique alle kennis en begeleiding in huis heeft om samen met jou je salon tot een succes te maken.

Sandra Tijman, Esthetiek Huidverbetering uit Hengelo

Op een dag heb ik mijn interesse kenbaar gemaakt via een advertentie via FB. Vrij snel kreeg ik een reactie terug en er volgden verschillende informatieve gesprekken. Ik onderging zelf een Bio Face Lifting. Fantastische ervaring .
Natuurlijk ging ik overstag. Ik werk nu zo' n 9 maanden met Deynique . Beste keuze ooit! Voel me serieus genomen als onderneemster. Communicatie is heel goed. Mooi familiebedrijf. Persoonlijke benadering.
Opleiding / cursussen zijn heel educatief .
Hele fijne samenwerking. Dankjewel !

Patricia Elmendorp, True2Beauty uit Brunssum

“Ze denken met me mee. Ook als ik even een reclamecampagne moet bedenken, dan kan ik altijd even sparren. Ze zijn begaan met schoonheidsspecialistes, ze willen je echt helpen en ondersteunen en ze zijn rechttoe-rechtaan, zonder omwegen.“

Leny Hesp, Beauty by Leny – Waalwijk

“Een bedrijf waar je heel warm wordt ontvangen. Het is ongelofelijk prettig om mee samen te werken“ Daar waar ik met andere merken niet verder kan begint Deynique.''

Meerdere Deynique-specialistes aan het woord.

Vrijblijvend een afspraak maken en kijken wat het ‘5 star salon succes programma’ voor jou kan betekenen?

Klik hier, vul het formulier in en je hoort snel van ons!

“In 48 jaar nog nooit meegemaakt”

 • “Na twee maanden verplichte lockdown en na veel webinars en cursussen zijn we gemotiveerd en met veel kennis terug, om onze klantjes te gaan verzorgen. Deynique Nederland, Frank en Judith hebben ons een mooi cadeau gegeven! Een boost, een flinke promotie om ons aan te moedigen en te ondersteunen! In 48 jaar nooit niet meegemaakt! Dank u wel hiervoor!”

  Lea Verelst Instituut Heidi, uit Lier (B)

 • “Ik ben zeer enthousiast en tevreden over Deynique en de begeleiding erbij. Zowel over de topproducten, de cursussen ook online: gewoon super. Is het kerst, coronacrisis, of iets anders: jullie staan klaar om ons schoonheidsspecialisten te ondersteunen. Met vragen over advertenties, posters noem maar op, niets is te veel gevraagd. Ook de menselijke warmte mis je niet bij Deynique. Ga zo door, zou ik zeggen.”

  Gerda Kazemier salon Unique, uit Tolbert

 • “Er is altijd een luisterend oor, voor ieder probleem wordt er een oplossing gezocht, zelfs als dat niets met Deynique te maken heeft. Ze hebben liefde voor het vak, ieder met zijn/haar eigen expertise. Zo is Frank de man van de financiën, meegaan met je tijd, social media, scholing en ondersteuning.
  Gaat het over producten, ingrediënten, behandelingen of huidproblemen dan is Judith de vakvrouw die jou zal bij staan. Er is altijd tijd voor een gezellig praatje of een spiegel die jouw ogen opent voor waar je zelf blind voor was.”

  Marieke Hakkenberg van Gaasbeek

“Ook tijdens deze moeilijke Coronatijd bleef het Deyniqueteam ons motiveren en inspireren met waardevolle tips”

“Bij deze wil ik mijn dankbaarheid uitspreken voor het bedrijf Deynique Cosmetica B.V. die mij en mijn collega’s zo geweldig gesteund hebben in deze coronatijd. Zij stonden ons met raad en daad en online trainingen bij. En als klap op de vuurpijl hebben zij nu een Jumpstart voor ons. Gratis mondkapjes bij de bestelling, behandelvizier voor een zachte inkoopprijs en ze helpen ons op een geweldige manier om onze producten aan te vullen. Dit is een bedrijf die met hart en ziel met ons meedenkt, geen woorden maar daden. Hoe wordt het nog beter dan dit?”

Kitty van Rijn, Kudelstaart

“Ik vind naast dat ik fan ben van de producten, “ik ben 53 jaar, maar niemand gelooft dat” het persoonlijke contact echt fijn. Je kunt ze elke dag bellen voor advies over de producten, of voor marketing. De regelmatige trainingen offline zijn top en nu (sinds de intelligente lockdown door het coronavirus) dus gewoon online. Ik en mijn huid, willen nooit meer iets anders.”

Ilse Bink, Bink & Beauty uit Roosendaal

“Je leert doeltreffend te zijn en te werken voor een duurzaam resultaat. En dat kan met Deynique, vooruitstrevend bedrijf met hoogwaardige producten.”

Wilma Mooij, W.M. Mooij schoonheidssalon uit Maassluis

Ervaringen met Deynique Cosmetica:

“Deynique Cosmetica, Judith en Frank, hierbij wil ik mijn dank uitspreken voor: het áltijd klaar staan! en dat in goede en slechte tijden. Voor mij is het bijzonder te weten dat ik kan bellen met een vraag over een product, behandeling of marketingstrategie. Dat voelt heel relaxed en zo weet ik ook, dat ik er niet alleen voor sta. Deze ondersteuning voelt tóp!”

–  Josephine van Veldhoven – More Wellness & Beauty – Voorburg

 

“Een geweldig bedrijf met fantastische producten. Ze staan altijd voor je klaar, denken mee om je bedrijf verder te ontwikkelen. Bij Frank, Judith Angelique en Fabienne kun je altijd terecht voor advies. De regelmatige bijscholingen en trainingen zijn heel leerzaam. Ook tijdens deze moeilijke coronatijd bleef het Deyniqueteam ons motiveren en inspireren met mailtjes gevuld met waardevolle tips om positief verder te gaan. Tijdens de lockdown en ook met het heropstarten. In het kort: een échte aanrader als je met een fantastisch product wilt werken van een bedrijf die er voor jou als ondernemer is. Top!”

–  Marly Litjens, Into Beauty uit Venray

 

Vraag hier het e-book aan voor professionals

“Al meer dan 25 jaar heb ik mijn praktijk in huidverbetering en huidverzorging. In al die jaren heb ik met de producten en behandelingen van het merk Deynique Cosmetica gewerkt. Dit kwaliteitsmerk heeft zijn werking in huid-verbetering en anti-aging met goede resultaten bewezen. Alle cursussen en ideeën heb ik met succes toegepast in mijn praktijk, die is uitgebreid met diverse specialismen van de huidtherapie. Het merk Deynique van de leverancier Van Iersel kan ik ook aanbevelen bij overige Beauty salons.”

–  Marian de Louw,  Huidstudio Beauté

 

“Wat ik ontzettend fijn vind aan de ondersteunende mailing tijdens corona is dat je er als ondernemer zeker niet alleen voor staat! Het is voor veel schoonheidsspecialistes een moeilijke periode. Omdat het concept van Deynique vooral gefocust is op thuisverzorging en de salonbehandelingen vooral ondersteunend zijn, heb je toch inkomen uit de verkoop. Tijdens de Corona periode is het zeer fijn en ondersteunend om tips en adviezen te krijgen van je leverancier! Hier ben ik erg dankbaar voor.”

–  Lenny van der Zwaan, Lenny huidverbetering & anti-aging in Aalsmeer

 

 

“Een bedrijf met positieve vibes, en oor en oog voor de schoonheidsspecialistes. Doorgedreven commerciële steun en verkoop adviezen.”

–  Veerle Vanhalle, Vanhalle Wellness – Anti aging- huidverbetering Brugge

 

“Geen droge opsomming van feiten maar sparren, behandelen, ervaringen uitwisselen, kortom een belevenis die je geweldig inspireert. Daar kun je als alleenwerkende specialiste weer mee vooruit!

–  Leny Hesp, Beauty by Leny Waalwijk

 

“Langs deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan en doen in deze Coronatijd.
Het tijdelijke abnormaal is voor iedereen een heel moeilijke en lastige tijd . Jullie steun op alle fronten in deze periode is van grote betekenis geweest en nu nog.
Het meedenken met hoe deze tijd van verplichte sluiting door te komen, was geweldig. Dankzij zij jullie heb ik toch mijn klanten kunnen voorzien van hun producten. Luitjes nogmaals hartelijk voor al de jaren dat wij al samenwerken.”

–  Hanne Retera-Snip, schoonheidssalon Hanne Eindhoven

 

“Ik ben zeer enthousiast en tevreden over Deynique en de begeleiding erbij. Zowel over de topproducten,de cursussen ook online,gewoon super. Is het kerst, coronacrisis, enz.: jullie staan klaar om ons schoonheidsspecialisten te ondersteunen. Met vragen over advertenties, posters noem maar op, niets is te veel gevraagd. Ook de menselijke warmte mis je niet bij Deynique. Ga zo door zou ik zeggen.”

–  Gerda Kazemier, Salon Unique in Tolbert 

 

“Na twee maanden verplichte lockdown en na veel webinar cursussen zijn we gemotiveerd en met veel kennis terug onze klanten gaan verzorgen. Deynique Nederland Frank en Judith hebben ons een mooi cadeau gegeven! Een boost, flinke promotie om ons aan te moedigen en te ondersteunen! In 48 jaar nog niet meegemaakt! Dank u wel hiervoor.”

–  Lea Verelst, Instituut Heidi, Lier (België)