Deynique blog

Fermentatie in huidverzorging

Ontstekingen en acne kunnen aan de hand van gefermenteerde producten verminderen. Maar wat houdt fermentatie eigenlijk in?
coronacrisis-fellere-zon

Extra felle zon door coronacrisis

Is jou het ook opgevallen? Het lijkt wel of het sinds de coronacrisis veel mooier weer is dan anders, dat de zon veel feller schijnt. Dat kan best kloppen.
Deynique • huidveroudering

Huidproblemen door de overgang

Wat gebeurt er met je huid in de overgang en wat kun je aan de effecten van de menopauze op de huid doen? Is huidverbetering mogelijk zonder operatie?
goud in huidverzorging

Goud in cosmeticaproducten

Goud vertraagt het verouderingsproces van de huid, het helpt tegen een droge huid en het vermindert rimpels. Je kunt je daarom wel voorstellen dat goud wordt gezien als een waar juweel onder de verzorgingsproducten.

Is huidveroudering genetisch bepaald?

Je zult het vaker zien in je salon: vrouwen die dezelfde leeftijd hebben, maar waarvan het uiterlijk enorm verschilt in conditie. Hoe komt dit?

Huidverzorging: afwisselen met werkstoffen

Wist je dat je ook een teveel aan vitamines in je lichaam kunt krijgen? Je kunt daarom maar beter afwisselen in werkstoffen. Ook wordt de huid anders 'lui'.

Kiowa Powerthee

Drink jij ook te weinig? Dit heeft gevolgen voor je lichaam en brein, maar ook voor je huid. De Kiowa-indianen hebben daar een oplossing voor...

Valentijnsdag: verliefd zijn maakt mooi

Verliefd zijn is niet alleen een heerlijk gevoel, het is ook nog eens heel goed voor je huid! Lees hier hoe dat komt...

Meso in de media

Schoonheidsspecialiste Dorien was te zien in het RTL4 programma Bubbels & Gloss, met ons Meso-apparaat. Tijdens het programma vertelt ze hoe het apparaat werkt en waarom het zo effectief is.

Hoe overleef jij Blue Monday?

Blue Monday zou de meest depressieve dag van het jaar zijn. Deynique geeft je 5 tips om de dag door te komen.

Demodex: een leger aan beestjes op je gezicht

Op dit moment zitten er misschien wel miljoenen gezichtsmijten op je huid. Alle beestjes bij elkaar heten demodex. Wat is het en kom je er nog vanaf?

Reinig je gezicht ook als je geen make-up draagt

Veel vrouwen denken dat ze hun gezicht niet hoeven te reinigen als ze geen make-up dragen. Verkeerd gedacht! En dit is de reden...