Huidverzorging: afwisselen met werkstoffen

Wist je dat je ook een teveel aan vitamines in je lichaam kunt krijgen? Je kunt daarom maar beter afwisselen in werkstoffen. Ook wordt de huid anders 'lui'.

Kiowa Powerthee

Drink jij ook te weinig? Dit heeft gevolgen voor je lichaam en brein, maar ook voor je huid. De Kiowa-indianen hebben daar een oplossing voor...

Valentijnsdag: verliefd zijn maakt mooi

Verliefd zijn is niet alleen een heerlijk gevoel, het is ook nog eens heel goed voor je huid! Lees hier hoe dat komt...

Meso in de media

Schoonheidsspecialiste Dorien was te zien in het RTL4 programma Bubbels & Gloss, met ons Meso-apparaat. Tijdens het programma vertelt ze hoe het apparaat werkt en waarom het zo effectief is.

Hoe overleef jij Blue Monday?

Blue Monday zou de meest depressieve dag van het jaar zijn. Deynique geeft je 5 tips om de dag door te komen.

Demodex: een leger aan beestjes op je gezicht

Op dit moment zitten er misschien wel miljoenen gezichtsmijten op je huid. Alle beestjes bij elkaar heten demodex. Wat is het en kom je er nog vanaf?

Reinig je gezicht ook als je geen make-up draagt

Veel vrouwen denken dat ze hun gezicht niet hoeven te reinigen als ze geen make-up dragen. Verkeerd gedacht! En dit is de reden...

Rimpels en slappe huid door afvallen

Als je veel afvalt in een korte tijd, kan het zijn dat je er rimpels en een slappe huid voor terug krijgt. Hoe komt dit en wat doe je eraan?

Oerwouddrank van Pater Romano

Een Braziliaans Aloë Vera-geheim: het Oerwouddrank. Lees hier wat het is en hoe je het maakt!

CBD olie: het verschil tussen hennep en wiet

Het verschil tussen wietolie en hennepolie, weet jij dat? Er zijn belangrijke verschillen tussen de oliën die je moet weten voor de aankoop van een product. Wist je bijvoorbeeld dat cannabisolie niet per se hetzelfde is als hennepolie?