Rimpels en slappe huid door afvallen

Als je veel afvalt in een korte tijd, kan het zijn dat je er rimpels en een slappe huid voor terug krijgt. Hoe komt dit en wat doe je eraan?

Oerwouddrank van Pater Romano

Een Braziliaans Aloë Vera-geheim: het Oerwouddrank. Lees hier wat het is en hoe je het maakt!

CBD olie: het verschil tussen hennep en wiet

Het verschil tussen wietolie en hennepolie, weet jij dat? Er zijn belangrijke verschillen tussen de oliën die je moet weten voor de aankoop van een product. Wist je bijvoorbeeld dat cannabisolie niet per se hetzelfde is als hennepolie?

Couperose

Hollandse rode wangen. Vooral in de winter zie je ze. Maar het wordt vervelend als het blijvend is, in de vorm van couperose. Maar wat is couperose eigenlijk?

Droge huid in de herfst: 5 redenen om je huid extra goed te verzorgen

De zomer maakt weer plaats voor de herfst. Deynique geeft je 5 redenen waarom je je huid extra goed mag verzorgen in dit seizoen.

De 'r' in de maand: boost je weerstand!

Het is september en dat betekent dat we het herfst- en winterseizoen weer ingaan. Verkoudheid en griepjes liggen weer op de loer: hoe voorkom je dit? Zo verhoog je je weerstand!

Puistjes van chocola

Van chocola eten krijg je puistjes. Er zijn talloze discussies rond dit onderwerp, maar wat is nu de waarheid?

Selftanning: hoe schadelijk is dat?

Spraytan of een zelfbruinende crème wordt vaak gebruikt als alternatief voor bruin worden van zonlicht. Maar kan dit kwaad? Hoe schadelijk is selftanning?

De beste middelen tegen muggenbeten

Het wordt een pittige zomer voor degenen die snel last hebben van muggenbeten. Wat kun je doen tegen muggenbeten zonder dat het schadelijk is voor de huid?

Veganisme: wat doet het met de huid?

Veganisme of vegetarisme is hip en happening. Maar wat doet deze leefstijl met onze huid? Heeft het een positief effect of juist negatief?