Droge huid in de herfst: 5 redenen om je huid extra goed te verzorgen

De zomer maakt weer plaats voor de herfst. Deynique geeft je 5 redenen waarom je je huid extra goed mag verzorgen in dit seizoen.

De 'r' in de maand: boost je weerstand!

Het is september en dat betekent dat we het herfst- en winterseizoen weer ingaan. Verkoudheid en griepjes liggen weer op de loer: hoe voorkom je dit? Zo verhoog je je weerstand!

Puistjes van chocola

Van chocola eten krijg je puistjes. Er zijn talloze discussies rond dit onderwerp, maar wat is nu de waarheid?

Selftanning: hoe schadelijk is dat?

Spraytan of een zelfbruinende crème wordt vaak gebruikt als alternatief voor bruin worden van zonlicht. Maar kan dit kwaad? Hoe schadelijk is selftanning?

De beste middelen tegen muggenbeten

Het wordt een pittige zomer voor degenen die snel last hebben van muggenbeten. Wat kun je doen tegen muggenbeten zonder dat het schadelijk is voor de huid?

Veganisme: wat doet het met de huid?

Veganisme of vegetarisme is hip en happening. Maar wat doet deze leefstijl met onze huid? Heeft het een positief effect of juist negatief?

De kracht van de Aloë Vera plant

De Aloë Vera is meest waardevolle plant die de natuur ons biedt. Het geheim van de Aloë Vera-plant is, dat het meer doet dan men denkt...

Puistjes door afvallen

Wanneer je afvalt, bestaat de kans dat je last krijgt van ontstekingen in de huid. Je zit natuurlijk niet te wachten op die puistjes, maar waar komen die nu eigenlijk vandaan? En niet even onbelangrijk: hoe kom je er zo snel mogelijk vanaf?

Zuurstof: wat doet het met de huid?

Wanneer je veel last hebt van onreinheden, droogte of irritaties kan de oorzaak bij de pH-waarde liggen. Een zuurstofbehandeling brengt de pH-waarde weer terug in balans. Lees hier wat een zuurstofbehandeling kan doen voor de huid.

Oefeningen tegen een slappe huid

Je kent het wel: je bent op een gezellig feestje en er wordt een leuke groepsfoto gemaakt. Vervolgens wordt het eindresultaat bekeken, je ziet jezelf terug en je schrikt van wat je ziet: waar vroeger nog een strakke kaaklijn zat, zit nu een onderkin.. Hoe krijg je die strakke kaaklijn weer terug? En hoe voorkom je tegelijkertijd dat je een slappe huid krijgt?