70 Huidverbeterende behandelingen

Bio Face Lifting

Focus op huidverbetering

De startbehandeling van Deynique Cosmetica. Deynique heeft ruim 70 verschillende huidverbeterende behandelingen in het assortiment. Voor iedere situatie, iedere huid en iedere periode is er een mooie behandeling te vinden. Maar wanneer je werkt met het Deynique concept, start je bij een nieuwe klant altijd met de Bio Face Lifting.

Topconditie

Behandeling

Door de juiste thuisverzorging komt de huid in topconditie. Aanvullende anti aging behandelingen zullen hierdoor langer doorwerken. Het heeft dan een soort sneeuwbaleffect: de huidverbeterende behandeling geeft de huid een boost, maar in plaats van een langzame uitwerking – wat we normaal gesproken zien – zorgen de werkstoffen in de thuisverzorging ervoor dat het effect langer doorwerkt. Zo ontstaat de huidverbetering die we zo graag willen bereiken.

Anti Tox

Beautybehandeling

AntiTOX is een spektakel. Toxische stoffen die zich in de huid bevinden, worden namelijk aan de hand van magnetische krachten uit de huid getrokken. Dit is niet alleen speciaal om te zien, maar ook om te voelen. AntiTOX geeft niet alleen een wow-effect voor de huid van de klant, maar is ook een fantastische belevenis voor elke schoonheidsspecialiste.

Mesotherapie

Opvullen zonder naalden

Wanneer de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden, zijn intensieve cosmetische behandelingen geen overbodige luxe. Begin 30 is het vaak voldoende om alleen het huideigen vocht aan te vullen. Halverwege de 40 vraagt je huid om meer: meer regeneratie, meer structuur, meer effectiviteit.

Precies hiervoor is het Infusion-System ontwikkeld. Het zorgt voor het behoud van contouren en het vermindert fijne lijntjes en rimpels. De extra krachtige, huidopbouwende en huidherstellende werkstoffen worden door de intensieve Infusion in de lederhuid (dermis) getransporteerd.

Met het nieuwe Infusion-System kunnen probleemgebieden nauwkeurig worden behandeld. Deze methode werkt precies daar waar de oorzaak van oppervlakkige lijntjes en rimpels zich bevindt: in de dieperliggende extracellulaire matrix van de huid (ECM).