Aloe vera schoonheidsbehandeling

5 tips bij het aanbrengen van een gezichtsmasker

Af en toe een verwenavondje voor jezelf moet kunnen. Wij vrouwen hebben het af en toe nodig om tijd voor onszelf te maken. We hebben het immers druk zat. Als je besluit om je huid eens even goed in de watten te leggen met een gezichtsmasker, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Deynique geeft je 5 tips om het beste uit je masker te halen.

1. Kies de juiste behandeling

Bekijk van te voren goed waar jouw huid aan toe is. Heb je veel puistjes? Is je huid droog of juist vet? Heeft het een energieboost nodig? Er zijn voedende maskers, maar ook klei- en ontslakkende maskers. Verdiep je van te voren in de verschillende soorten en kies het juiste masker dat bij jouw huid past. Wanneer je iets niet zeker weet, kun je je laten adviseren door een Deynique schoonheidsspecialiste.

2. Bereid je huid goed voor

Verwijder van te voren alle make-up resten. Open je poriën waardoor het masker de onzuiverheden beter kan weghalen. Dit doe je door je gezicht te stomen of door een warm washandje op je gezicht te leggen.

Aloe vera plant

3. Gebruik een kwast

Hiermee voorkom je niet alleen een kliederboel, maar je zorgt er ook voor dat bacteriën geen kans krijgen om via je handen in je gezicht te komen. Belangrijk is dat je de kwast na gebruik reinigt met een desinfecterende zeep.

4. Zet een timer

Voorkom dat het masker te lang op je gezicht blijft zitten. Wanneer dit gebeurt, kan de huid uitdrogen of het kan een irriterende reactie uitlokken. Dat is het laatste wat we willen natuurlijk.

5. Sluit je poriën na het gebruik van het masker

Je sluit je poriën door na het verwijderen van het masker, pure aloë vera gel op de huid aan te brengen. Onzuiverheden kunnen hierdoor niet meer zo makkelijk binnendringen en je sluit de helende ingrediënten van het masker in.

Om je beautysessie compleet te maken, sluit je deze af met de systeemverzorging van Deynique. Hierbij wordt niet alleen de Ph-waarde hersteld, maar ook breng je het vochtgehalte weer op peil en geef je de huid precies de juiste dosis werkstoffen. Vraag bij jouw Deynique schoonheidsspecialiste naar de mogelijkheden voor jou huid.