fbpx
Blog

Huidveroudering

Aloe Vera skingel Deynique

Huidveroudering: alleen smeren is niet genoeg

 

Meer dan alleen een crème

Om huidveroudering aan te pakken, is meer nodig dan alleen het gebruik van een dagcrème. Het is belangrijk dat je weet waarom je twee keer per dag je huid verzorgt en dat je hier ook een doel mee hebt voor op langer termijn. Één keer in de zes weken naar de schoonheidsspecialiste heeft geen blijvend resultaat. Je moet echt zelf aan de slag om op een mooie natuurlijke manier ouder te worden. En natuurlijk hoort daar ook een rimpel bij maar liefst niet te diep!

Verhoorning

Om ervoor te zorgen dat verhoorning minder wordt, kun je scrubben of peelen. Ook het reinigen van het gezicht is belangrijk, omdat de verhoorning anders steeds dikker wordt. Hoe dikker de hoornlaag, hoe minder goed de werkstoffen kunnen doordringen in de huid. Met scrubben activeer je de huid en krijg je een snellere celdeling. Hierdoor wordt de verhoorning minder en kunnen de werkzame stoffen dieper en sneller doordringen in de huid.

Aloë vera

Een bestanddeel moet, tot diep in de huid kunnen doordringen om zijn werk goed te kunnen uitvoeren, maar werkstoffen kunnen niet altijd even makkelijk worden opgenomen in de huid. Dit komt doordat de moleculen van die werkstoffen te groot zijn. Een olie bijvoorbeeld, kan onmogelijk doordringen in de huid, omdat een olie molecuul heel groot is en niet opgenomen wordt door de huid. De olie blijft daardoor op de huid liggen. De producten van Deynique bevatten Aloë vera. Aloë vera slaagt erin om tot diep in de huid door te dringen. Wanneer je twee druppeltjes avocado e olie in aloë vera gel opbrengt, krijgt deze een molecuul verandering en creëer je huidverbetering omdat alle werkstoffen daar komen waar ze hun werk moeten doen.

huidveroudering behandelen met e oli

De drie fases om je gezicht te verzorgen

De huid van je gezicht heeft een andere structuur dan de huid van de rest van je lichaam. Deze heeft dan ook extra verzorging nodig om het verouderingsproces zo lang mogelijk uit te stellen. Belangrijk is dat de huid goed wordt gereinigd met een cleanser. Als dit goed wordt gedaan is het dus van belang dat de Ph-waarde van je huid weer wordt hersteld. Dit doe je met een freshener. Vervolgens breng je Aloë vera gel aan waardoor de olie die je hierna gaat aanbrengen, om verharding van het weefsel tegen te gaan, diep in de huid wordt opgenomen. Direct na het aanbrengen van de olie, breng je moisturizer aan en sluit je af met een eindcrème. Dit concept is de basis van huidverbetering 1+1 =3

Elke huid is anders, daarom is het ook belangrijk om te weten welke producten geschikt zijn voor jouw probleem! Meer weten over huidproblemen? Lees hier meer over de huidproblemen, de oorzaken en advies voor het behandelen. Lees voor meer informatie over het behandelen van huidveroudering ook: anti-aging.

Voor vragen kun je terecht bij jouw Deynique schoonheidsspecialist.

Heb je een vraag, vul het formulier in

 

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.