fbpx
Blog

Bio Face Lifting

Bio Face Lifting: de startbehandeling van Deynique Cosmetica

 

Deynique heeft ruim 70 verschillende behandelingen in het assortiment. Voor iedere situatie, iedere huid en iedere periode is er een mooie behandeling te vinden. Maar wanneer je begint met het Deynique concept, start je bij een nieuwe klant altijd met de Bio Face Lifting. 

 

Wat is een Bio Face Lifting en waarom is deze behandeling zo belangrijk?

 

Het antwoord op de eerste vraag; wat een Bio Face Lifting doet, is eenvoudig te beantwoorden. Bio Face Lifting is een belangrijke, zeer intensieve behandeling die wordt toegepast voor huidverbetering en anti-aging. Probleemzones zoals oog- en fronsrimpels worden doelgericht aangepakt. Na een behandeling is de huid direct mooier van kleur en structuur.

Bio Face Lifting maakt ruimte in de diepere lagen van de huid om werkstoffen dieper te laten inwerken en beter te laten functioneren. Dit doen we door een dun laagje liftpoeder en pure Aloë Vera Gel aan te brengen. Afgestorven huidcellen en oppervlakkige onreinheden binden zich aan het aloë vera mengsel en worden afgevoerd via het lymfesysteem.

 

Een Bio Face Lifting heeft een sterk ontslakkende werking en zorgt ervoor dat een huid in de diepte ontdaan wordt van afvalstoffen om zo ruimte te creëren voor werkstoffen. 

Deze intensieve behandeling wordt een aantal keer achter elkaar uitgevoerd. Na deze periode gaan we van start met ‘de speciaalbehandelingen’. Belangrijk om te weten is dat een Bio Face Lifting een afvoerende werking heeft.

Wil je zien hoe het precies in zijn werk gaat? Bekijk de video

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.