fbpx
Blog

Botulinetoxine, ja… maar we zeggen het tegen niemand

In principe vind ik dat iedereen lekker moet doen wat hij zelf wil. Tot op zekere hoogte natuurlijk. Maar eerlijk gezegd heb ik zo mijn bedenkingen bij dit ‘mysterieuze’ product. Zie je er daarmee werkelijk jonger uit? Misschien wel… Is het voor altijd? Nee, natuurlijk niet. Je dient één à twee keer per jaar een ‘touch up’ te laten doen. De vraag is tot op welke leeftijd je het kunt blijven gebruiken en of je iedere keer meer van dit invloedrijke goedje nodig hebt.

Ik, een leek op dit specifieke gebied en niet medisch onderlegd, heb zo weleens mijn bedenkingen. Die zijn natuurlijk alleen gebaseerd op al die BN’ers die ik op de televisie zie… Ik weet het allemaal nog zo net niet.

Bezoek een schoonheidsspecialiste

Wat ik wel weet, is dat er aan de oppervlakte van de huid eigenlijk weinig verandert. Dus de teint van de huid verandert niet. Zou het dan niet verstandiger zijn om, voordat je jezelf laat inspuiten met allerlei wazige producten, eerst nog eens een bezoekje aan een goede schoonheidsspecialiste te brengen? Je hebt tegenwoordig verschillende alternatieven voor botulinetoxine. Even wat anders: heeft botulinetoxine ook iets met botulisme te maken? Zoek het eens op op internet (Wikipedia). Maar dit terzijde.

Probeer Bio-facelifting

Vraag eens aan een Deynique–specialiste naar een mesobehandeling, wat daar de resultaten van zijn. Hierbij wordt zeker ook de oppervlakte van de huid bewerkt. Laat je inspireren door een Bio-facelifting. Je ziet er misschien niet meteen jaren jonger uit, maar over vijf jaar nog wel net als nu. En daar gaat het toch uiteindelijk om?

Met een Bio-facelifting wordt de huid eerst ontslakt en worden alle afvalstoffen verwijderd. Dit zorgt ervoor dat bij een mesobehandeling de werkstoffen makkelijker in de huid kunnen worden gebracht. Op deze manier wordt ook de beruchte fronsrimpel aangepakt. Een zeer prettige bijkomstigheid bij deze behandeling is dat het hele gezicht egaal blijft en het resultaat dus niet alleen op bepaalde punten, zoals lippen en voorhoofd, zichtbaar is. Het geeft dus een geleidelijke verbetering van de huid. En de kosten vallen reuze mee. Je maakt gewoon eerst een afspraak voor een testbehandeling tegen een gereduceerde prijs.

En als dan iemand aan je vraagt ‘Heb je wat laten doen of zo, ik zie iets aan je,’ dan kun je onbekommerd ‘ja’ zeggen en het adres van die schoonheidsspecialiste doorgeven.

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.