Ervaringen van klanten

Benieuwd hoe anderen de behandelingen en producten van Deynique ervaren? Lees hier over de ervaringen van de klanten die al zijn behandeld door een Deynique schoonheidsspecialiste. Ze gaan in op hun ervaringen met de behandelingen, producten en schoonheidsspecialistes.

En sceptisch ben ik niet meer, de praktijk heeft het mij bewezen.

Klant van Xanne’s Beautysalon – Oldekerk

De eerste stap naar Xanne’s beauty salon, was een erg sceptische. Een huidanalyse toonde aan dat mijn huid her en der erg droog was, en dat was ook de reden van mijn bezoek. Wat vertrouwen schonk, was dat Xanne aangaf dat je het met zomaar een smeerseltje niet zou redden. Veel drinken, goede voeding, genoeg bewegen en de juiste producten tezamen resulteren in een betere huid.

Ik was blij verrast dat zij de producten die zij aanbied zo duidelijk verbind met een levenswijze. Ze had het niet over een rimpeltje meer of minder maar een huid die prettig aanvoelt en gezond is en minder te lijden heeft van de omgeving. We zijn nu een jaar verder, ik ben dankzij Xanne erg tevreden met de huidverzorgingsproducten die ik bij haar afneem, maar tevens blij met haar adviezen en de plezierige en vakkundige Salon-bezoeken. En sceptisch ben ik niet meer, de praktijk heeft het mij bewezen.

Tineke

Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes

Klant van Xanne’s Beautysalon – Oldekerk

Al lange tijd zat ik er tegenaan te hikken dat het toch eens tijd werd om met regelmaat een schoonheidsspecialiste te gaan bezoeken. Ik liep tegen de vijftig en mijn huid werd minder en mijn rimpels meer. Ik kon geen salon vinden die bij mij past. De schoonheidsspecialistes zaten zelf vaak onder de make-up en/of ze deden erg gemaakt. Ik voel me daar niet bij thuis. Nu heb ik sinds anderhalf jaar Xanne; wat een verademing. Eerlijk advies, geweldige producten voor thuis, geen opdringerige verkooptrucjes en, niet geheel onbelangrijk, mijn huid is flink opgeknapt. Xanne is heel professioneel en een lieve schat. De behandelingen zijn een feestje!

Marguérite

Top resultaat met de juiste producten.

Klant van Xanne’s Beautysalon – Oldekerk

Xanne’s Beautysalon, de enige salon waar ik vol zelfvertrouwen weer naar buiten loop als ik er ben geweest.
Xanne luistert, geeft advies wanneer ik daar om vraag en pas als echt duidelijk is wat er moet gebeuren gaat ze aan de slag! Xanne neemt dus echt de tijd in de voorbereiding. Erg prettig! Ze neemt echt de tijd voor mij en zorgt altijd weer voor een top resultaat met de juiste producten, wat er voor zorgt dat ik graag terug kom! bedankt Xanne

Ineke

ik sla nooit over en wordt jaren jonger geschat en krijg regelmatig complimenten.

Klant van Beautique Jalymo – Broek op Langendijk

Het is altijd weer een een genot te worden behandeld in de salon van ‘Janny en Lya’. Ze zijn bijzonder deskundig en geven ontzettend goed advies. Ik gebruik de producten van ‘Deynique’ al jaren. Het resultaat is duidelijk te zien, ‘s morgens, ‘s avonds, ik sla nooit over en wordt jaren jonger geschat en krijg regelmatig complimenten. Het gebruik van de ‘Deynique producten is zuinig en wat zo fijn is dat ik een minisetje mee kan nemen op reis.
Ik hoop nog jaren te kunnen genieten van de producten van ‘Deynique’ en in het bijzonder de behandelingen bij Janny en Lya.
Laura

Mooi oud worden zonder ingrepen of inspuitingen dat kan!

Klant van Margaret Richters – Rotterdam

Margarets visie is een mooie huid van binnen naar buiten. Mooi oud worden zonder ingrepen of inspuitingen dat kan! Mijn huid wordt aan het werk gezet door behandelingen en hoogwaardige huidverbeteringsproducten van Deynique. De spiegel lacht terug.
Waar gewone beautysalons stoppen, gaat Margaret verder, er wordt goed rekening gehouden met je persoonlijke situatie en wensen, maar ook altijd bekeken of je huid verandert en er andere beter passende behandelingen voor je zijn. De verbeteringen zijn duidelijk zichtbaar.
Net als de verandering van de jaargetijden past Margaret doelbewust de behandelingen aan. Je huid kan per periode veranderen en per seizoen verschillen. Permanente blootstelling aan licht, slecht weer en verschillende klimatologische veranderingen (wind, kou, warmte) betekent dat je huid voortdurende zorg nodig heeft. Je wordt heerlijk in de watten gelegd, en je kunt lekker ontspannen tijdens de behandeling om weer met een gezonde huid huiswaarts te keren.

Thirza Wetzel

Mijn voornaamste doel was om een oplossing te vinden voor mijn grove poriën en littekens

Klant van Margaret Richters – Rotterdam

Ik kom ongeveer sinds twee jaar bij Margaret voor gezichtsbehandelingen. Mijn voornaamste doel was om een oplossing te vinden voor mijn grove poriën en littekens als het gevolg van acné. Een keer in de zes weken kom ik langs voor een gezichtspeeling, daarnaast heeft Margaret mij gezichtsproducten van Deynique aanbevolen.

Al snel kreeg ik complimenten van vriendinnen en collega’s dat mijn huid er egaler en stralender uitziet. Margaret weet je altijd goed te adviseren over welke type behandelingen en producten het beste bij je huid past. Ik kan het echt iedereen aanraden om langs te gaan en de producten van Deynique uit te proberen!

Sao Menh Ly

Mijn gezicht is stralender sinds het gebruik van de Deynique producten

Klant van Lettie van Iersel – Hooge Zwaluwe

Bij mijn eerste bezoek heeft de huidverbeteraar mij een huidonderzoek aangeboden en vervolgens is er een behandelplan besproken, waar ik mij meteen in kon vinden.

Sindsdien gebruik ik alle basis producten die mij vanaf het begin een lekker , schoon , verfrissend gevoel geven. De producten zijn dus afgestemd op mijn huidtype. Daarnaast ben ik elke 4 weken te vinden op de behandeltafel waar ik diversen behandelingen onderga afhankelijk wat er op dat moment noodzakelijk is. Inmiddels gebruik ik de producten en vinden de behandelingen reeds ruim 3 jaren plaats; erg fijn, zéker bij het hebben van een drukke baan, zodat ik éven kan ontspannen!

Wat het mij tot nu toe gebracht heeft; Schoon en fris gevoel. Mijn gezicht is stralender sinds het gebruik van de Deynique producten en behandelingen. Rimpels sterk verminderd. Jonger uiterlijk.

Mevr I. Beeren – Oosterhout

en ben nooit meer weg gegaan!

Klant van Lettie van Iersel – Hooge Zwaluwe

Ik kwam 5 jaar geleden binnen voor een testbehandeling meso en ben nooit meer weg gegaan! ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanbevelen.
Mevr. van Klaveren Bosschenhoofd

Wilt u graag een intakegesprek plannen bij een Deynique expert? Vind uw Deynique schoonheidsspecialiste hier:

Het behandelplan

Tijdens een persoonlijk intakegesprek met uw Deynique schoonheidsspecialiste wordt de juiste diagnose gesteld. Op basis van de wensen, doelen en een huidanalyse stelt de Deynique expert een behandelplan op. De kosten hiervan zijn afhankelijk van uw huidconditie en doelstellingen. Uit het assortiment van ruim 60 behandelingen en 200 producten wordt de meest effectieve combinatie uitgekozen.

Gaat u akkoord met het plan? Dan volgt een afspraak voor de eerste behandeling. Thuis besteedt u met Deynique gemiddeld slechts 3 minuten in de ochtend en 3 minuten in de avond aan verzorging. Een kleine moeite om er jaren frisser en jonger uit te zien!

Resultaten

Ondanks dat er zeker een merkbaar resultaat zal zijn, is het exacte eindresultaat niet te voorspellen. Dit wordt beïnvloed door de persoonlijke levensstijl. Roken, drinken, eten en beweging hebben een grote invloed op de huid en gezondheid. Hoe gezonder u leeft, des te beter de resultaten zullen zijn!

Intake gesprek plannen bij uw Deynique schoonheidsspecialistes?

Een intakegesprek plannen met een Deynique schoonheidsspecialiste? Zoek hier een Deynique schoonheidsspecialiste bij u in de buurt.