Het resulteert in een ongekende omzetstijging.

Je wordt er knettergek van!!!

Er zijn op dit moment haast meer coaches en marketing-goeroes dan bakkers en slagers. Op internet en social media word je ermee doodgegooid: een coach voor dit, een coach voor dat. Marketing-goeroes die van alles gratis weggeven (e-books) om je langs die weg een abonnement te verkopen.

Op zich niks mis mee, maar het zoeken naar een cosmeticaleverancier is al een hele opgave. Laat staan het zoeken naar iemand die je helpt bij het succesvol maken van jouw bedrijf. Maar bij Deynique Cosmetica hoort dat er gewoon bij. Hoe eenvoudig wil je het hebben? ?

Hieronder staan een paar van onze klanten met wie we ongeveer een jaar samenwerken. Neem contact met ze op en vraag hen hoe we samen de code naar succes gekraakt hebben.

Esthetiek Pascale

Via haar opleiding maakte Pascale kennis met een van onze behandelingen. Ze werd zo enthousiast dat ze direct contact heeft opgenomen. Na het eerste gesprek was de kogel door de kerk en hebben we beide voor een samenwerking gekozen. De eerste promodag die we bij haar organiseerde had een 100% score. Wil jij weten wat dat inhoudt? Pascale de Scheemaecker – Esthetiek Pascale – tel: +32 472 102 786

Agave schoonheidssalon

Bij Caroline van der Wal begon het anders. Ze had een goedlopend bedrijf, alleen niet echt een vergelijk met andere succesvolle bedrijven. Ze had ook geen idee wat er allemaal mogelijk was. We zijn samen gestart met het implementeren van het Deynique-concept. Nu blijkt het halen van bepaalde doelstellingen eindeloos…

Caroline van der Wal vertelt je graag over haar ervaring. schoonheidssalon-agave – tel:+31 (0)6 158 296 09

Beauty by El-Perito

Yvonne heeft al jaren een schoonheidssalon. Na het lezen van het boek Effe Wadanders – met minder klanten meer omzet in je schoonheidssalon (geschreven door Frank van Iersel), heeft zij een persoonlijke afspraak met ons gemaakt en samen hebben we de beslissing genomen: het roer moet om! We zijn nu een klein jaar onderweg en de beoogde doelen worden nu zeker gehaald.

Wil je weten hoe? Vraag het zelf aan Yvonne Verberne – Schoonheidssalon Beauty by El Perito – tel: +31(0)6 338 572 39

EvieSkin

Evie heeft al meerdere jaren een schoonheidssalon. Dit jaar heeft ze een echte doorstart gemaakt. De vraag was: ‘wat wil je nou eigenlijk echt?’ Hierop antwoordde ze: “met een goedlopende salon en tevreden klanten een goed inkomen halen uit mijn bedrijf.” De planning werd gemaakt en de resultaten verdubbeld.

Wil jij hier meer over weten? Neem contact op met Evie Pistorius – Schoonheidssalon EvieSkin – tel: 06 135 464 02

Wil je sneller extra informatie, klik dan hier!

“De definitie van waanzin: steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten” – Albert Einstein.