Glazen Aloe Award

Uitreiking

Dinsdag 17 mei werden de Glazen Aloe Awards uitgereikt. Acht schoonheidsspecialistes die met regelmaat trainingen volgen en lekker werken in hun bedrijf maar vooral ook áán hun bedrijf, werden deze dag op feestelijke wijze in het zonnetje gezet.

Onderscheiding

Het event vond plaats bij Landgoed Bergvliet in Oosterhout, waar we voorafgaand aan de uitreiking heerlijk hebben geluncht en een leuke golfclinic hebben gevolgd. Een geslaagde dag met als kers op de taart de onderscheiding. De award staat symbool voor professionaliteit, inzet, kennis, expertise en succes.

 

Doelen bereiken

Deze competenties zijn niet zozeer de oorzaak van een volle agenda; het zit ‘m meer in de manier van werken. Een bepaalde werkmethode zorgt ervoor dat deze specialistes hun doel bereiken. En nog belangrijker, het doel van de klant bereiken. Want uiteindelijk heb je tevreden klanten nodig om je bedrijf te kunnen blijven runnen.

De uitreiking van de Glazen Aloe Award was ontzettend gezellig.

Ook in aanmerking komen?

Wil jij ook in aanmerking komen voor deze onderscheiding? Neem even contact met ons op en dan gaan we samen aan de slag!

Stuur een e-mail