fbpx
Blog

Bladgoud in huidverzorgingsproducten

Goud: een juweel onder de huidverzorgingsproducten

Dompel jezelf onder in een bad van schoonheid, rijkdom, energie, revitalisering en een sprankelende gloed. Wanneer je je in goud verdiept, gaat er een wereld voor je open.

Wist je dat goud niet alleen in sieraden of als investering voorkomt? Goud heeft ook zijn plaats veroverd in de wereld van huidverzorging en wordt al eeuwenlang gebruikt als geheim voor een jeugdige uitstraling. Goud is een natuurlijk sporenelement waarvan is aangetoond dat het een ontstekingsremmende werking heeft en het de celcommunicatie activeert. 

Hoe wordt goud verwerkt in huidverzorgingsproducten?

Gewoon goud is meestal massief en in een vaste vorm, zoals gouden sieraden. Bladgoud wordt vaak verwerkt in serums, maskers en crèmes. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, smelt het door de warmte en wordt het één met de huid, waardoor het zijn actieve bestanddelen kan vrijgeven. Het verhoogt de opname van andere werkstoffen en het versterkt het bindweefsel. De contouren worden steviger, de teint wordt helderder: de huid wordt zichtbaar geactiveerd en ze krijgt een verfrissende hydratatieboost.

Wat kan goud precies doen voor de huid?

Bladgoud wordt beschouwd als een krachtig antioxidant dat vrije radicalen bestrijdt. De fijne gouddeeltjes zorgen voor die bijzondere, egale glow. Aan de hand van lichttechnieken zorgt deze rimpelkiller ervoor dat kleinere lijntjes als het ware onzichtbaar worden.

Stevig en elastisch door goud

Goud kan de productie van collageen bevorderen, een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Als de aanmaak van collageen wordt bevorderd, kan dat helpen bij de vermindering van rimpels en lijntjes en blijft de huid flexibel en jong. 

Ontstekingsremmende eigenschappen

Daarbij heeft bladgoud net als colloïdaal goud ontstekingsremmende eigenschappen, wat gunstig kan zijn bij het verminderen van huidirritatie, ontstekingen en roodheid.

Dit is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Ook bij huidproblemen als rosacea kun je goudproducten goed inzetten. De eigenschappen van goud hebben namelijk een kalmerende en hydraterende werking op de huid en door de zuiverheid wordt het goed verdragen, zelfs door de meest gevoelige huid.

Een luxe combinatie van kostbare ingrediënten

Producten met 24-karaats bladgoud zijn weggelegd voor de mensen die extra in de huid willen investeren en zichzelf de meest hoogwaardige verzorging gunnen. Naast bladgoud, bevatten de Goldproducten van Deynique Cosmetica individueel allerlei andere kostbare en weldadige ingrediënten, zoals aloë vera, castorolie, arganolie, druivenpitolie, colloïdaal goud, zoete amandelolie, lavendelolie, vitamine E, rozenolie, salie, en meer. De Goldlijn geeft energie, het herstelt de huid na extreme factoren als intens zonlicht, koude wind of andere uitdagingen waar ze mee te maken krijgt. En zelfs in de winter, wanneer de huid normaliter andere bescherming nodig heeft dan in de zomer, geven de werkstoffen een fluweelzacht gevoel. 

Wil je meer weten over de Goldlijn van Deynique Cosmetica? Stuur ons gerust een mail of neem contact op via 0162-574757.

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.