Groothandel schoonheidsspecialistes

Deynique is een groothandel met exclusieve cosmetica voor schoonheidsspecialistes. Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique!

Groothandel Deynique biedt vele voordelen voor jou en je schoonheidssalon. Je ontvangt niet alleen trainingen over de nieuwste schoonheidsbehandelingen en beauty producten, maar wij helpen je ook nog eens op marketing en communicatie gebied.

Naast trainingen en demonstraties van behandelmethodes geeft Deynique seminars over hoe jij je bedrijf naar een hoger niveau tilt. De seminars zijn effectief en essentieel. Je leert slechte investeringen te vermijden en je gaat je concentreren op het complete resultaat. De seminars tonen je hoe je terugkerende klanten werft en je krijgt advies om je productverkoop te verhogen zonder aan te dringen bij je klanten. We maken samen een concept dat koopwillige en blije klanten oplevert.

Groothandel schoonheidssalon

De producten van Deynique zijn er voor alle huidtypes en huidproblemen. Huidveroudering (anti-aging) en huidproblemen pakken we aan met natuurlijke producten en behandelingen.

Met meer dan 60 verschillende behandelingen en 200 verzorgingsproducten bieden we voor vele huidproblemen een effectieve oplossing. Dat doen we al ruim 35 jaar bewezen effectief!

Wil je als schoonheidsspecialiste meer weten over specifieke producten, schoonheidssalon behandelingen of samenwerking met Deynique? Neem dan gerust contact met ons op.