fbpx
Blog

Kiowa Powerthee

Drink jij te weinig?

Drink jij ook te weinig? Dit kan gevolgen hebben voor je concentratie, je stemming en je hongergevoel. Spieren kunnen verkrampen, er kan vermoeidheid ontstaan en nog vele andere gevolgen zijn bekend. Daarnaast heeft het ook grote invloed op de huid: wanneer je lichaam niet goed gehydrateerd blijft, ontstaat er op den duur ook uitdroging van de huid. Je krijgt er een droge, schilferige huid van, maar ook rimpels kunnen sneller ontstaan.

Hoe fijn zou het zijn als je iedere dag voldoende drinkt, zonder daar enige moeite voor te hoeven doen? Zonder dat je jezelf moet dwingen om een glas water te drinken of jezelf een reminder moet geven omdat je het anders vergeet? Niet iedereen denkt er namelijk aan om genoeg te drinken op een dag. En wanneer je er wel aan denkt, zit er natuurlijk ook een verschil in het dénken en het vervolgens ook echt doen. Je kunt de waterkoker wel aanzetten, maar voor je het weet heb je inmiddels de was gedaan, een rondje in het huis of je administratie bijgewerkt en ben je totaal vergeten dat het water al gekookt heeft. Hetzelfde geldt voor het inschenken ervan: je denkt eraan dat je even wat moet drinken, maar vervolgens moet je nog éven iets afmaken en ben je zo alweer een uur verder.

Te weinig drinken verleden tijd

Vanaf het moment dat je met Kiowa-powerthee begint, is te weinig drinken verleden tijd. Het drinkt makkelijk weg en het smaakt direct naar meer. Deze 100% natuurlijke instant-thee is gemakkelijk in gebruik en je kunt hem op ieder moment van de dag drinken. Het is een goede koffie-vervanger door de guarana, een nootachtig zaadje van een klimplant die groeit in de Amazone van Brazilië. Guaraná wordt er sinds eeuwen door de inheemse bevolking gebruikt als natuurlijk ‘energiesupplement’.

Ook kun je er op warme dagen een supergezonde ijsthee van maken door er ijsblokjes en een schijfje citroen in te doen. Hou je van een iets zoetere thee maar wil je juist geen slechte, geraffineerde suikers gebruiken? Voeg dan een klein beetje honing toe.

Kiowa-indianen

Kiowa-powerthee is afkomstig van de Kiowa-indianen. Geen volk leefde zo dicht bij de natuur als de indianen. Zij creëerden uit ‘eigen apotheek’ verschillende helende drankjes.

De halve tuin in je glas

Braambesbladeren, frambozen, venkel, citroenschil, kamille en blauwe bosbes zorgen voor een betere spijsvertering en versterken het immuunsysteem. Bovendien zijn ginkobladeren, muntbladeren, paardenbloem, jeneverbesbloesem, veldzuring, ijzerkruid, guarana yam en groene thee, stuk voor stuk een perfecte aanvulling voor een gezond lichaam. Dankzij de antioxidanten en vitamine A, B, C en E beschermt de groene thee als een cosmetische cocon de lichaamscellen tegen vrije radicalen. Detoxen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Waarbij kan Kiowathee je ondersteunen?

  • boosten van je immuunsysteem
  • verbeteren van de huid
  • afdrijven van vocht
  • verminderen van een opgeblazen gevoel
  • afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen, waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
  • ondersteuning bij stress en vermoeidheid
  • verhogen van je weerstand
  • ondersteuning bij je stofwisseling
  • onderdrukken van het hongergevoel

Gebruik: schep een half theelepeltje Kiowa-powerthee in een beker van 200 ml, voeg hier wat koud water bij, door-roeren om daarna het glas vol te schenken met gekookt water. 

De Kiowa-powerthee is verkrijgbaar bij jouw Deynique schoonheidsspecialiste!

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.