Het microbioom i.c.m. Probio Derm voor schoonheidssalons

Het ondersteunen van het microbioom met probiotica is een geheel nieuwe aanpak als het aankomt op huidverbetering en de ondersteuning van het microbioom.

Onze jongste lijn Probio Derm speelt hier fenomenaal op in; Probio Derm is een krachtig concept waarbij probiotica en biologische technologieën zijn toegepast in verzorgingsproducten. Vooral de onrustige, geïrriteerde en rode huidgebieden profiteren van deze nieuwe ontwikkeling.

Het Probio Derm verzorgingssysteem heeft maar één doel: de pH-waarde van de huid in evenwicht brengen. De aanpak is gericht op het versterken van de eigen huid door middel van speciale ‘probiotische werkstoffen’ en
biologische technologieën. Het microbioom wordt aan de hand van goede bacteriën geactiveerd en versterkt. De ecologie van de huid komt weer terug in balans, met als resultaat een fris, kalm en goed gehydrateerd huidbeeld. Droogterimpels verdwijnen en de huid krijgt een gezonde glow!

Wil jij meer weten over het microbioom en deze unieke productlijn Probio Derm, meld je dan aan voor het seminar op 25 april 2022.
Een hele dag, inclusief lunch voor een bedrag van €35,- incl BTW.

Tijdens dit seminar kun je gebruik maken van een unieke dag-aanbieding!!!