Marketing voor schoonheidssalons

Je wordt er knettergek van!!!

Er zijn op dit moment haast meer coaches en marketing-goeroes dan bakkers en slagers. Op internet en social media word je ermee doodgegooid: een coach voor dit en een coach voor dat. Marketing-goeroes die van alles gratis weggeven (e-books) om je langs die weg een abonnement te verkopen.

Op zich niks mis mee, maar het zoeken naar een cosmeticaleverancier is al een hele opgave. Laat staan het zoeken naar iemand die je helpt bij je marketing. Dat is zeker zo lastig. Maar bij Deynique Cosmetica hoort marketing er gewoon bij.

Ik heb me de laatste 25 jaar gespecialiseerd in on- en offline marketing, maar dan speciaal gericht op de schoonheidssalon. De laatste 10 jaar lag het zwaartepunt natuurlijk meer op online dan offline. De kennis die ik heb opgedaan wordt ingezet om de schoonheidssalons waar wij mee samenwerken te ontlasten en te ondersteunen waar nodig. Hoe eenvoudig wil je het hebben?

Vrijblijvend een afspraak maken en kijken wat Deynique voor jou kan betekenen

Ervaringen met het boek Effe Wadanders:

Frank van Iersel, eigenaar Deynique Cosmetica B.V. schreef speciaal voor schoonheidsspecialistes een boek waarin hij je exorbitant veel ideeën geeft over hoe jij jezelf kunt onderscheiden. Het brengt je inzichten waar je zelf als schoonheidsspecialiste nog nooit bij stil hebt gestaan. Effe Wadanders is een handige, toegankelijke gids, boordevol komische, waargebeurde verhalen die je vertellen wat je juist wél of juist niét moet doen als je een eigen salon runt. Leer van eerder gemaakte fouten en ervaringen in de praktijk en creëer een omzetstijging zonder einde!

• Hoe jij klanten voor het leven krijgt
• Hoe je klanten zélf laat kopen
• Hoe je tijd bespaart met gegarandeerd meer omzet
• Hoe jij jouw marketing anders doet dan anderen
• Hoe jij de bekendste in de regio wordt
• Hoe jij meer omzet binnenhaalt zonder allerlei aanbiedingen te doen
• Hoe een gloeiend hete bitterbal zorgt voor meer resultaat

Bestel je boek hier

Dit is wat andere schoonheidsspecialistes ervan vinden:

 

“Vorige week heb ik je boek besteld en de dag erna ontvangen. Ik ben beginnen te lezen en kon niet meer stoppen.”

–  Schoonheidssalon ‘El Perito’ – Yvonne Verberne – Helmond

 

“Ik ben begonnen afgelopen maandag je boek te lezen. Gisteravond vrij laat tot 2 uur s’nacht. Begon om kwart voor 1 s’nachts te lezen. Ja, ik ga meestal vrij laat naar bed. Ik ga straks de laatste hoofdstuk lezen. Het is duidelijke leesbaar, makkelijk en grappig geschreven en te begrijpen.”

–  Salon Prosperity – Enid Philips – Utrecht

 

“Zojuist het boek van Frank uitgelezen! Niet in één ruk, helaas. Maar dat ligt zeker niet aan Frank! Het boek is namelijk heerlijk geschreven, informatief en het geeft je brein aardig wat stof tot nadenken. De “nee, dit kan ik niet maken!” Of “Hier vindt iedereen wat van!” momentjes heb ik zeker gehad.

Gelukkig had Frank me hiervoor gewaarschuwd, waardoor ik het liet gebeuren en toch gewoon door ben gaan lezen.

Zelfs met mijn dyslexie (vandaar niet in één ruk uitgelezen), las het makkelijk weg. Ik vond het dan ook jammer als mijn oogleden het opgaven en IK het boek aan de kant moest leggen voor mijn welverdiende nachtrust. Ik ga de tips in dit boek nu meteen omarmen en in praktijk brengen. Want van uitstel komt afstel. En laten we eerlijk zijn, daar zijn wij vrouwen erg goed in. Mijn laptop gaat zo open en ik ga aan de slag. EEN ECHTE AANRADER DUS!!!”

–  Beauty and Skincoach – Jody Schierboom – Borculo

 

“Jaaaaaaa, wat een leuk boek! Zit er met veel enthousiasme in te lezen! Heel herkenbaar en wat een praktische & goede tips! Je hebt het goed geschreven in Jip en Janneke taal.”

–  Monique Alderlieste Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging – Monique Alderlieste – Zuid-Scharwoude

 

“Heb je boek in een ruk uitgelezen, totdat mijn ogen het bijna opgaven van moeheid.”

–  Salon Philma Koks – Philma Koks – Susteren

 

“Heel leuk, inspirerend en makkelijk lezend boek. Ben er direct mee aan de slag gegaan!”

–  Mooi by Ans – Ans Ketelaer  – Doornenburg

 

Meer over mijn boek

Bestel hier het boek ‘Effe wadanders’.

Verander en krijg met minder klanten meer omzet in je schoonheidssalon.
Voor €19,95 exclusief voor ondernemende schoonheidsspecialistes.

Wat zou er met jou gebeuren als jij de bekendste in de regio zou worden? Als jouw agenda alleen vol komt te staan met klanten die omzet in het laatje brengen? Klanten die niet alleen behandelingen willen maar ook jouw producten willen kopen. Of beter nog: die alleen producten bij je kopen en verder nauwelijks tijd kosten.

Dit boek, geschreven door Frank van Iersel geeft je onbeschoft veel ideeën over hoe jij je kunt onderscheiden met een omzetstijging zonder einde tot gevolg.