Marketing voor schoonheidssalons inbegrepen

Je wordt er knettergek van!!!

Er zijn op dit moment haast meer coaches en marketing-goeroes dan bakkers en slagers. Op internet en social media word je ermee doodgegooid: een coach voor dit en een coach voor dat. Marketing-goeroes die van alles gratis weggeven (e-books) om je langs die weg een abonnement te verkopen.

Op zich niks mis mee, maar het zoeken naar een cosmeticaleverancier is al een hele opgave. Laat staan het zoeken naar iemand die je helpt bij je marketing. Dat is zeker zo lastig. Maar bij Deynique Cosmetica hoort marketing er gewoon bij.

Ik heb me de laatste 25 jaar gespecialiseerd in on- en offline marketing, maar dan speciaal gericht op de schoonheidssalon. De laatste 10 jaar lag het zwaartepunt natuurlijk meer op online dan offline. De kennis die ik heb opgedaan wordt ingezet om de schoonheidssalons waar wij mee samenwerken te ontlasten en te ondersteunen waar nodig.

Ik werk samen met de 3 bekendste Online Marketing specialistes van Nederland, ieder met hun eigen specialisatie.

  • Aartjan van Erkel
  • Dennis van Leeuwen
  • Youri Meuleman

Op deze manier kan ik mijn kennis weer delen met onze klanten. Hoe eenvoudig wil je het hebben? ?

stuur mij een bericht met je vraag

Bestel hier het boek ‘Effe wadanders’.

Verander en krijg met minder klanten meer omzet in je schoonheidssalon.
Voor €19,95 exclusief voor ondernemende schoonheidsspecialistes.

Wat zou er met jou gebeuren als jij de bekendste in de regio zou worden? Als jouw agenda alleen vol komt te staan met klanten die omzet in het laatje brengen? Klanten die niet alleen behandelingen willen maar ook jouw producten willen kopen. Of beter nog: die alleen producten bij je kopen en verder nauwelijks tijd kosten.

Dit boek, geschreven door Frank van Iersel geeft je onbeschoft veel ideeën over hoe jij je kunt onderscheiden met een omzetstijging zonder einde tot gevolg.

Bestel je boek hier

Samenwerking met Aartjan van Erkel

“Frank van Iersel is een van mijn meest enthousiaste klanten en ik werk al jaren met hem samen aan zijn marketing. Hij heeft een enorme voorsprong op zijn concurrenten door zijn aanpak in de markt van beauty-producten voor schoonheidssalons. Door zijn uitzonderlijke stijl van e-mailmarketing, het maken van video’s en het geven van demonstratiewebinars is hij met niemand te vergelijken.”

Aartjan van Erkel, bestseller-auteur en marketingspecialist

Member van de maand

Hoi Frank,

Ik vond jouw verhaal over de antiTOX webinars tijdens onze call zo inspirerend dat ik het heb opgenomen als een best practice, door jou Member van de Maand te maken in Het Lab.

Ik heb er bijgaande tekst over geschreven die we willen opnemen in de masterclass van februari. Vind je dat goed en zo ja klopt het wat ik zeg in de tekst? We sturen hem maandag naar de drukker dus graag per omgaande je akkoord en eventuele correcties.

Groeten!

Aartjan van Erkel