Over Deynique Cosmetica

Hoe je bij ons leert je omzet 20% te laten stijgen.

Je kan wel wat nieuwe klanten gebruiken – Je omzet loopt langzaam achteruit in plaats van vooruit. Door een natuurlijk proces vallen er steeds klanten af. – Deynique Cosmetica bellen – Jouw bedrijf wordt de bekendste in de regio.

Je wordt zo uniek en bekend in jouw regio dat niemand meer om jou heen kan. Je omzet groeit en nieuwe klanten melden zich aan. Je wordt de topper in jouw omgeving.

Fabienne Lantinga is een van onze collega’s. Zij was bijna de winnaar van ‘The voice of Holland’, en laat ik nou zelf een heel klein beetje gitaar spelen. Hier zie je de repetitie op kantoor voor een klein optreden tijdens een van trainingen voor onze vaste partners. Echt super leuk en misschien worden we nog een keer ontdekt 😉

Waarom? Gewoon voor de afwisseling en omdat we het leuk vinden.

Deynique eigenaar Frank

Frank van Iersel – Directeur/eigenaar

Ik doe dit nu bijna 25 jaar en kan er geen genoeg van krijgen. Het laten groeien van schoonheidssalons is iedere keer weer zo’n geweldig leuke uitdaging. Vooral als ik samen met een schoonheidsspecialiste plannen maak die dan later het succes brengen.  Eén op één bedenken hoe zij de bekendste in haar regio wordt.

Deynique schoonheidsspecialiste Judith

Judith van Iersel – Directeur/eigenaar

Judith is 25 jaar lang verantwoordelijk geweest voor alle product- en behandeltrainingen in Nederland en België. Deze trainingen zijn in 2011 door Silke overgenomen. Judith runt sinds die tijd een eigen anti-aging centrum in Oosterhout. Op die manier ervaart zij direct in de praktijk hoe het is om een schoonheidssalon te leiden en exploiteren. Binnen Deynique Nederland is Judith de vraagbaak voor schoonheidsspecialistes. Zij onderhoudt direct contact en deelt ook haar eigen ervaringen met hen.

Deynique schoonheidsspecialiste Lettie

Lettie van Iersel – Binnendienst

Lettie is schoonheidsspecialiste met een eigen Deynique instituut in Hooge Zwaluwe. Haar ervaringen zijn erg bruikbaar voor de werkzaamheden die ze binnen Deynique Nederland verricht: het voorbereiden van alle seminars en trainingen op het gebied van behandelingen en producten. Lettie is verder verantwoordelijk voor de Nederlandse vertalingen van alle informatie die Deynique Nederland krijgt van haar buitenlandse leveranciers.

Content redacteur Deynique Fabiënne

Fabiënne Lantinga – contentredacteur

Fabiënne is tekstschrijver en journalist en heeft haar ervaring opgedaan bij verschillende mediabedrijven. Ze heeft multimediale producties gemaakt voor zowel publiekstijdschriften, regionale en lokale media, als voor bedrijven. Bij Deynique Nederland is Fabiënne verantwoordelijk voor de mediaproducties die op de website en sociale media verschijnen. Zij vertaalt moeilijke maar interessante onderwerpen naar leuke items voor de doelgroep van Deynique.

Angelique Dekkers – productspecialiste

Gewoon heerlijk om naar klanten te gaan en samen te bedenken waar we stappen vooruit kunnen maken. Samen met mijn collega’s schoonheidsspecialistes helpen waar behoefte aan is. Plannen maken en zorgen dat het waarheid wordt, heerlijk om te doen.

Contact

Heb jij een schoonheidssalon en wil je de beste kwaliteit leveren? Met Deynique heb je gegarandeerd tevreden klanten! Wij leveren niet alleen verzorgingsproducten maar zijn ook betrokken en behulpzaam bij de bedrijfsvoering van jouw salon. In de mate waarin jij dat zelf wenst!

Neem contact op met Deynique Nederland voor vragen of meer informatie over ons concept of onze producten en diensten. Wil je werken met Deynique? Meld je direct aan, dan nemen wij contact met u op!