Over ons team

Hoe je met goede begeleiding je omzet 20% laat stijgen.

Op zoek naar klanten met huidproblemen maar slokt dit mega veel tijd van je op zodat je het gevoel hebt dat het meer kost dan het opbrengt. In plaats van zo door te gaan kan je ook het Deynique-marketingplan volgen. Kost minder tijd en je bedrijf wordt een topper met nog meer tevreden klanten.

Je wordt zo uniek en bekend in jouw regio dat niemand meer om jou heen kan. Wij willen ambassadeurs maken van onze klanten. Dat doen wij door hulp te bieden in kleine groepjes in ons trainingscentrum en op locatie in heel Nederland en België. Dit doen wij tegen zeer lage kosten en ROI gericht (results on investment)

Fabienne Lantinga is een van onze collega’s. Zij was bijna de winnaar van ‘The voice of Holland’, en laat ik nou zelf een heel klein beetje gitaar spelen. Hier zie je de repetitie op kantoor voor een klein optreden tijdens een van trainingen voor onze vaste partners. Echt super leuk en misschien worden we nog een keer ontdekt 😉

Waarom? Gewoon voor de afwisseling en omdat we het leuk vinden.

Deynique eigenaar Frank

Frank van Iersel – Directeur/eigenaar

Ik doe dit nu bijna 25 jaar en kan er geen genoeg van krijgen. Het laten groeien van schoonheidssalons is iedere keer weer zo’n geweldig leuke uitdaging, vooral als ik samen met een schoonheidsspecialiste plannen maak na het volgen van mijn trainingen.  Eén op één bedenken hoe zij de bekendste in haar regio wordt zonder al te veel kosten.

Deynique schoonheidsspecialiste Judith

Judith van Iersel – Directeur/eigenaar

Judith is 25 jaar lang verantwoordelijk geweest voor alle product- en behandeltrainingen in Nederland en België. Deze trainingen zijn in 2011 door Silke overgenomen. Judith runt sinds die tijd een eigen anti-aging centrum in Oosterhout. Op die manier ervaart zij direct in de praktijk hoe het is om een schoonheidssalon te leiden en exploiteren. Binnen Deynique Nederland is Judith de vraagbaak voor schoonheidsspecialistes. Zij onderhoudt direct contact en deelt ook haar eigen ervaringen met hen.

Deynique schoonheidsspecialiste Lettie

Lettie van Iersel – Binnendienst

Lettie is schoonheidsspecialiste met een eigen Deynique instituut in Hooge Zwaluwe. Haar ervaringen zijn erg bruikbaar voor de werkzaamheden die ze binnen Deynique Nederland verricht: het voorbereiden van alle seminars en trainingen op het gebied van behandelingen en producten. Lettie is verder verantwoordelijk voor de Nederlandse vertalingen van alle informatie die Deynique Nederland krijgt van haar buitenlandse leveranciers.

Schoonheidsspecialiste en buitendienst medewerker Silke

Silke Stoutjesdijk – Trainingen, evenementen en buitendienst

Voor haar verhuizing had Silke haar eigen Deynique schoonheidsinstituut in Bochum (Duitsland). Bij Deynique Nederland draagt zij haar kennis en ervaring over aan specialistes en motiveert en ondersteunt ze hen op hun weg naar succes. Silke is verantwoordelijk voor de product- en behandeltrainingen en zorgt samen met de Deynique schoonheidsspecialistes voor succesvolle promotie- en huidtestdagen.

Schoonheidsspecialiste Lieve

Lieve van Assche – Trainingen,  buitendienst in België

Lieve heeft reeds veel ervaring als buitendienstmedewerkster in België en is een echte Deynique-specialiste. Zij ondersteunt de Belgische schoonheidsspecialistes als het gaat over producten en behandelingen in hun schoonheidssalon. Lieve verzorgt promotiedagen, huidtestdagen en seminars in België.

Content redacteur Deynique Fabiënne

Fabiënne Lantinga – contentredacteur

Fabiënne is tekstschrijver en journalist en heeft haar ervaring opgedaan bij verschillende mediabedrijven. Ze heeft multimediale producties gemaakt voor zowel publiekstijdschriften, regionale en lokale media, als voor bedrijven. Bij Deynique Nederland is Fabiënne verantwoordelijk voor de mediaproducties die op de website en sociale media verschijnen. Zij vertaalt moeilijke maar interessante onderwerpen naar leuke items voor de doelgroep van Deynique.

Contact

Heb jij een schoonheidssalon en wil je de beste kwaliteit leveren? Met Deynique heb je gegarandeerd tevreden klanten! Wij leveren niet alleen verzorgingsproducten maar zijn ook betrokken en behulpzaam bij de bedrijfsvoering van jouw salon. In de mate waarin jij dat zelf wenst!

Neem contact op met Deynique Nederland voor vragen of meer informatie over ons concept of onze producten en diensten. Wil je werken met Deynique? Meld je direct aan, dan nemen wij contact met u op!