fbpx
Blog

Mooi zonder make-up: gekleurde dagcrème met SPF 30 

In de zoektocht naar een alternatief voor een foundation, introduceert Maxximas de mxm Color Day Cream met SPF 30.

Deze verzorgende, getinte dagcrème belooft niet alleen een perfecte vervanging voor je make-uproutine, maar biedt ook een effectieve bescherming tegen schadelijke uv-straling. Daarnaast is het dichtgeplamuurde gevoel en het cakey- gezicht verleden tijd: de Color Day Cream geeft de huid een sunkissed- natural look en de huid voelt zijdezacht en gehydrateerd aan.

Bescherming en verjonging

Met een krachtige beschermingsfactor van 30 vormt de gekleurde dagcrème een schild tegen de zon, waardoor het vroegtijdige veroudering van de huid tegengaat. De Color Day Cream is met de SPF 30 het gehele jaar door een echte musthave, maar vooral ideaal in de zomertijd en gedurende de wintersport. De kleurpigmenten blenden met jouw eigen teint zonder dat het de poriën verstopt. De structuur voelt zacht en licht aan en de huid kan moeiteloos blijven ademen. 

Aloë vera-extracten in de formule versterken de beschermende eigenschappen en voegen een extra dimensie van hydratatie toe. Samen met jojoba en herfstroos zorgt het voor een frisse, egale kleur en kalmeert het de gestreste huid. De ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd om je huid te voeden en te beschermen tegen de negatieve effecten van externe factoren terwijl het je een prachtige, subtiele kleur geeft.

Aanpassing aan jouw huidskleur

Een opmerkelijk kenmerk van de mxm Color Day Cream is de transparante formule. De crème vlekt niet en past zich aan, waardoor je een natural look creëert. Dit maakt het product geschikt voor verschillende huidtinten (licht tot getint) en zorgt ervoor dat je er fris en stralend uitziet, zonder het gebruik van zware foundation. 

Eenvoudige toepassing in jouw dagelijkse routine

Na het aanbrengen van je gebruikelijke gezichtsverzorgingsproducten verdeel je de crème gelijkmatig over je gezicht. Voor degenen die een extra kleurboost willen, kan een tweede laagje worden aangebracht. Deze flexibiliteit maakt het product geschikt voor zowel een uitgesproken look als een natuurlijke look, afhankelijk van jouw voorkeur.

Klant over de Color Day Cream:

“In de zomer organiseer ik samen met mijn man vaartochten in de Biesbosch. Ik spendeer dus veel tijd in de buitenlucht en in de zon. Ik wil mijn huid goed beschermen en een representatief voorkomen hebben als gastvrouw. Dan neem ik de Color Day Cream met SPF mee en de zonneproducten van Deynique. Ideaal, want de producten sluiten ook weer precies aan op mijn dagelijkse verzorging.”

Juliette Bevelander (60)

Eigenaresse Le Pecheur Vaartochten

Ontdek mxm Color Day Cream met SPF 30 van Deynique Cosmetica en laat jouw klanten stralen als nooit tevoren! Stuur ons gerust een mail of neem contact op via 0162-574757.

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.