My-Bioluxe Vegan

Maximale werkzaamheid,
optimale duurzaamheid

Green luxery

Deynique Cosmetica presenteert My bioLUXE: een geheel exclusieve lijn, ontwikkeld in samenwerking met internationale huidwetenschappers. Het doel: de huid aan de hand van natuurcosmetica herstellen én onderhouden. Hierbij wordt het zelfgenezend en zelfregulerend vermogen van de huid gestimuleerd en de natuurlijke en oorspronkelijke functie van de huid ondersteund. Deze luxe, biologische vegan-serie draagt haar verantwoordelijkheid: er wordt zowel rekening gehouden met een maximale werkzaamheid, als met optimale duurzaamheid. Het resultaat: een organische serie bestaande uit de fijnste, natuurlijke stoffen volgens een krachtige anti-aging formule. Goed voor jou en goed voor de planeet.

My bioLUXE staat voor een bewuste levensstijl. Green luxery: de ultieme huidverzorging zonder zorgen over je ecologische voetafdruk.

Puur natuurlijke geneeskracht voor je huid

De waardevolle basis van onze veganproducten bevat de actieve ingrediënten van aloë vera van de hoogste kwaliteit. Intens ontstekingsremmend, hydraterend en verzachtend, zowel op als in de huid. Aloë vera stimuleert het zelfgenezend vermogen optimaal, waardoor je huid van binnenuit kan regenereren.

Mijn home-spa, mijn beauty-ritueel

Geurige stemmingmakers

Een juist dagelijks verzorgingsritueel geeft je stemming een boost, zorgt voor een verfrissende energieflow en houdt je in balans. De zorgvuldig samengestelde, plantaardige elementen in de My bioLUXE-lijn hebben zowel een ontspannende, als een verkwikkende werking. De perfecte combinatie van delicate werkstoffen, een fluweelzacht gevoel en de meest weldadige geuren zorgt ervoor dat iedere dag aanvoelt als een frisse start! Een gouden combinatie voor het ultieme geluksgevoel

Moodlifters en beautyboosters

My bioLUXE combineert het idee van zo natuurlijk en duurzaam mogelijk, met een zo groot mogelijk resultaat. De hoogwaardige huidverzorgingsproducten van deze serie sluiten naadloos op elkaar aan en creëren samen een synergetisch verzorgingsritueel voor dagelijks gebruik. Het eigen herstelvermogen van de huid wordt opgespoord en op vriendelijke wijze geactiveerd. De huid kalmeert en krijgt hiermee een beautyboost tot in de diepste kern, wat direct merkbaar resultaat geeft. Dankzij de toevoeging van etherische oliën kom je zowel fysiek als mentaal tot rust.

Deynique Cosmetica BV • info@deynique.nl