fbpx
Blog

Oerwouddrank van Pater Romano

De bijzondere geneeskracht van een plant


Twee jaar lang heeft vinder van Deynique Bob Hartmann zich intensief bezig gehouden met de werking van de Aloë Vera plant. Hartmann hoorde, zag en las uit brieven over de enorme hoeveelheid ervaring die mensen hebben met Aloë Vera. Naar aanleiding van deze ervaringen, schreef hij het volgende artikel:


Van de Aloë Vera Vitae drank kwamen de meest positieve berichten. Ik heb honderden gevallen gezien en daardoor steeg mijn enthousiasme steeds meer. Toen ik me in die jaren ook in de geschiedenis van de Aloë Vera verdiepte, werd ik door een gezond wantrouwen wakker gehouden. Hoe kon het toch zo zijn, dat deze geneeskrachtige plant zoveel invloed had op de gezondheid, maar nog zo onbekend was bij het merendeel van de mensheid?

Mythe of realiteit

Natuurlijk heeft zo’n oude bekende plant als Aloë Vera haar eigen mythe. Grote verhalen doen de ronde over Mozes, Cleopatra en Alexander de Grote, als fans van de Aloë Vera.
Het is nog te begrijpen dat de mensen die met Mozes door de gloeiend hete woestijn trokken, hun huid met Aloë Vera beschermden of genazen. Mensen van nu doen nog precies hetzelfde als toen. Maar voor wat betreft Cleopatra: niemand kan tegenwoordig nog precies nagaan hoe mooi de Nijlkoningin écht was en of ze haar uiterlijk ook daadwerkelijk met Aloë Vera verzorgde.

Later werd bekend dat Marco Polo de Aloë Vera had ontdekt als waardevol medicijn en schoonheidsdrank bij de Chinezen. De Aloë Vera-geschiedenis heeft dus veel sporen achtergelaten. Van de farao’s tot de indianen-medicijnmannen en van Columbus tot pastoor Kneipp.

Salmonella-infectie


De Aloë Vera plant was mijn vaste levensbegeleider. Vaak genoeg heeft de Aloë Vera bij een verbranding direct de pijn weggenomen of bij zonnebrand de vakantie gered. In de woestijn, de steppe, in het oerwoud en op de prairie. Na een diner in een sterrenrestaurant of na maaltijden uit de Aziatische keuken: het Aloë Vera sap beschermde me vaak voor het ergste.

Zo kan ik me goed herinneren dat ik met een aantal bekenden ging eten. De een na de ander werd misselijk. Wat bleek: salmonella! Toen ook bij mij de eerste symptomen verschenen, dronk ik meteen een glas Aloë Vera sap. En na twee uur nog een glas. Binnen drie dagen een hele fles. Enkele van mijn kennissen moesten naar het ziekenhuis en anderen sleepten zich dagenlang voort met hoofdpijn, koude rillingen, buikpijn en koorts.
En bij mij? Na een heftige diarree en een goede nachtrust was voor mij de zaak afgewerkt. Aloë Vera leek voor mij het wondermiddel waarmee men veel ziektes kon bestrijden.

Geen medicijn


Aloë Vera is niet te beschrijven als een medicijn. Het is in de eerste plaats een evenwichtsbrenger. In evenwicht brengen betekent hier: de organen van belangrijke, vitale stoffen voorzien waarmee ze hun natuurlijke functie-bekwaamheid verdedigen en aanvullen. Aloë Vera helpt bij de vernieuwing van organen. Het vult verloren materie in de organen weer aan. De conclusie daaruit is: dagelijks de normale voeding met die stoffen aanvullen. Dit kun je doen door Aloë Vera-drank toe te voegen aan een smoothie of andere gezonde drank, maar er bestaat al eeuwenlang een elixer genaamd: Aloë Vera Oerwouddrank.

Pater Romano


In Brazilië heeft een monnik genaamd Pater Romano Zago een krachtig, maar eenvoudig middel ontdekt, dat gebaseerd is op slechts drie ingrediënten. Een van die ingrediënten is Aloë Vera drank. Pater Romano is een slimme en bescheiden man. Hij geeft les in filosofie, theologie en is daarbij professor in de Latijnse taal. In de plaats waar hij gevestigd is in Brazilië, zijn de financiële mogelijkheden zeer beperkt en de nood van de mensen is enorm. Pater Romano heeft geen dure medicamenten ter beschikking en is op die manier uitsluitend aangewezen op de geneeskrachten van de natuur.

Het recept uit het oerwoud

Het meest effectieve recept is het recept waarin Aloë Vera vermengd is met bijenhoning en whisky. De kuur* duurt 10 dagen en wordt hoogstens 2 keer per jaar gedaan. De beste maanden hiervoor zijn maart en september. Men neemt dan 3x per dag een eetlepel. Wanneer na de eerste kuur geen duidelijk resultaat wordt bemerkt, dan wordt de kuur nog twee of drie keer herhaald. Bij de meeste mensen werd echter al zeer snel verbetering geconstateerd. Ook bij hoge bloeddruk, problemen in het onderlichaam, nierproblemen, hartproblemen, moeheid en matheid kan het recept het goed doen.

*Je kunt de Oerwouddrank ook nemen als extra aanvulling op je dagelijkse voedingspatroon. Verder in het artikel staat hoe je dit kunt doen.

Uit de keuze van de ingrediënten blijkt dat er een radicale reiniging in het totale organisme plaatsvindt. De alcohol verwijdt het bloedvatenstelsel en de honing transporteert de microsubstanties uit de Aloë Vera tot in de meest verre lichaamscellen. De totale reiniging van het lichaam duurt ongeveer 10-14 dagen.
Ernstig zieke mensen mogen de drank alleen na overleg met hun arts innemen. De drank kan in de koelkast goed bewaard worden. In de literatuur is vaak gewezen op het feit dat Aloë Vera-kuren een aanvulling kunnen zijn op medicijnkuren. Er is een duidelijke vermindering van de bijwerkingen die medicijnen met zich meebrengen omdat Aloë Vera op een snelle en grondige manier chemische stoffen uit het lichaam verdrijft. Bij gezonde mensen zal de oerwoudkuur een duidelijke reiniging van het totale lichaam teweeg brengen.

Afvallen met Aloe Vera

Veel mensen gebruiken het Aloë Vera sap voor het in stand houden van hun lichaamsgewicht. Vermoedelijk remt de Aloë Vera enigszins het hongergevoel.

Wat bij ongetrainde mensen naast een gebrek aan conditie het meest belemmerend werkt, is de grote hoeveelheid aan slakken en het ontbreken van microfijne vitaalstoffen. Met name voor die mensen die al een paar jaar niet meer aan sport gedaan hebben, is de oerwouddrank een goed hulpmiddel om de ‘verroestte’ gewrichten te verlossen van slakken en andere afvalstoffen. Wanneer de hoeveelheid slakken in het lichaam minder wordt, laat dit eveneens gewenste resultaten op de weegschaal zien.

Let wel op: om af te vallen moet er meer gebeuren dan alleen het drinken van Aloë Vera sap. Sporten en de juiste voeding horen hier uiteraard ook bij. Wie dus iedere dag een stuk hardloopt, fietst of aan fitness doet, kan rekenen op de actief ondersteunende krachten van het Aloë Vera sap.

Fitter en energieker


Het oerwoudrecept werd door Pater Romano gemaakt met de verse bladeren van de Aloë Vera. Echter ook de bereiding met reeds kant en klaar Aloë Vera sap is een prima recept. Wanneer je begint met een reinigingskuur door middel van het oerwoudrecept, zul je merken dat wanneer de gifstoffen en slakken beginnen af te breken, je je aanvankelijk niet prettig voelt. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt naarmate de kuur vordert. Het eindresultaat is verbluffend. Je voelt je fitter en energieker dan ooit tevoren. Je huid en haar zien er gezond en glanzend uit en je kunt de stress van alledag weer beter aan. Kortom een echte aanrader, met name in de sombere, kille najaarsmaanden.

Het oerwoudrecept is ook te drinken als extra aanvulling op het voedingspatroon. Je neemt dan elke ochtend een borrelglaasje van het Oerwouddrank.

Waarom het werkt

Vermoedelijk bevat Aloë Vera juist die stoffen, die in het wisselproces van cellen (oud tegen nieuw) opgenomen worden. Daarnaast bestaat Aloë Vera sap, afhankelijk van de soort, herkomst en gebied tussen de 96 en 98% uit water. Het geheim zit hem in de complexe moleculen, voornamelijk de Mucopolysacharide. De moleculen van Aloë Vera zijn zo klein, dat ze tot diep in de cellen kunnen doordringen. Uit Aloemannan komt de grootste kracht vandaan. Buiten dat, bevat Aloë Vera zeer belangrijke enzymen, mineralen, vitaminen, phyterstoffen, essentiële en niet-essentiële aminozuren en verder veel orgaanversterkende stoffen.


Aloë Vera drank is verkrijgbaar bij jouw Deynique schoonheidsspecialiste!

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.