Het resulteert in een ongekende omzetstijging

Je hebt de eerste versnelling te pakken!

Je staat op het punt om je bedrijf een injectie te geven van ongekende omvang. Als je het onderstaande formulier invult, zal jouw wereld nooit meer hetzelfde zijn. Je kiest er dan namelijk voor om door te stoten met jouw schoonheidssalon. Om te groeien tot ongekende hoogte. Als wij jouw formulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op voor het maken van een eerste afspraak. Daarna beslissen we samen in alle vrijheid of het tot een samenwerking komt; zonder risico, zonder verplichtingen.

Enkele succesvolle schoonheidsspecialistes waar ik mee samenwerk:

Beauty by El-Perito

Yvonne heeft al jaren een schoonheidssalon. Na het lezen van het boek Effe Wadanders – met minder klanten meer omzet in je schoonheidssalon (geschreven door Frank van Iersel), heeft zij een persoonlijke afspraak met ons gemaakt en samen hebben we de beslissing genomen: het roer moet om! We zijn nu een klein jaar onderweg en de beoogde doelen worden nu zeker gehaald.

Wil je weten hoe? Vraag het zelf aan Yvonne Verberne – Schoonheidssalon Beauty by El Perito – tel: +31(0)6 338 572 39

EvieSkin

Evie heeft al meerdere jaren een schoonheidssalon. Dit jaar heeft ze een echte doorstart gemaakt. De vraag was: ‘wat wil je nou eigenlijk echt?’ Hierop antwoordde ze: “met een goedlopende salon en tevreden klanten een goed inkomen halen uit mijn bedrijf.” De planning werd gemaakt en de resultaten verdubbeld.

Wil jij hier meer over weten? Neem contact op met Evie Pistorius – Schoonheidssalon EvieSkin – tel: 06 135 464 02

Esthetiek Pascale

Via haar opleiding maakte Pascale kennis met een van onze behandelingen. Ze werd zo enthousiast dat ze direct contact heeft opgenomen. Na het eerste gesprek was de kogel door de kerk en hebben we beide voor een samenwerking gekozen. De eerste promodag die we bij haar organiseerde had een 100% score. Wil jij weten wat dat inhoudt? Pascale de Scheemaecker – Esthetiek Pascale – tel: +32 472 102 786

Agave schoonheidssalon

Bij Caroline van der Wal begon het anders. Ze had een goedlopend bedrijf, alleen niet echt een vergelijk met andere succesvolle bedrijven. Ze had ook geen idee wat er allemaal mogelijk was. We zijn samen gestart met het implementeren van het Deynique-concept. Nu blijkt het halen van bepaalde doelstellingen eindeloos…

Caroline van der Wal vertelt je graag over haar ervaring. schoonheidssalon-agave – tel:+31 (0)6 158 296 09

“De definitie van waanzin: steeds hetzelfde doen en andere resultaten verwachten” – Albert Einstein.