fbpx
Blog

Reset je huid: in 66 dagen stralend nieuw

In onze hectische levensstijl staat onze huid dagelijks bloot aan diverse uitdagingen. Van stress en milieu-invloeden tot onvoldoende slaap en slechte voeding: al deze factoren kunnen leiden tot huidproblemen en versnelde huidveroudering. Gelukkig is er een oplossing die niet alleen de symptomen aanpakt, maar de huid van binnenuit versterkt en transformeert: het 66 Days systeem.

De essentiële rol van de huid

Onze huid is niet alleen het grootste orgaan van ons lichaam, maar ook een multifunctioneel wonder. Het beschermt, reguleert temperatuur, neemt stoffen op en speelt een cruciale rol in onze uitstraling. De huid is als het ware je visitekaartje. Helaas wordt de huid vaak overbelast door stress, milieu-invloeden en andere factoren, wat resulteert in huidproblemen en versnelde veroudering.

De impact van oxidatieve stress 

Deze overbelasting ofwel oxidatieve stress, veroorzaakt door factoren zoals uv-straling, roken en slechte voeding, leidt tot een versnelde afbraak van collageen, lipide, proteïne en elastinevezels. Dit resulteert in verdikking, gevoeligheid, pigmentatie, vochtverlies en stofwisselingsproblemen op celniveau, waardoor de huid haar jeugdige uitstraling verliest. In een wereld van toenemende extremen en langer doorwerken, heeft onze huid dus extra aandacht nodig.

66 Days: een reset voor de huid

Gelukkig biedt het 66 Days systeem een helpende hand. Dit systeem is ontworpen om het eigen afweersysteem van de huid te versterken, te regenereren en in topconditie te brengen waardoor de huid beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Met een kuur van 66 dagen, verdeeld over drie cycli, krijgt de huid een reset door exfoliatie, versterking en regeneratie. Deze cycli zorgen voor een biodynamische verbetering van de huid en verminderen de verhoorning.

Hoe werkt het?

Verweken/opruimen (Cyclus 1, 1e 26 dagen): Het vernieuwingsproces begint waarbij dode huidcellen en onzuiverheden worden verwijderd. Het vervangen van de oude huidlaag is namelijk essentieel om problemen zoals slechte zuurstofvoorziening en huidproblemen te verminderen. 

Versterken (Cyclus 2, dag 26-56): De huid wordt opgebouwd en versterkt met behulp van specifieke producten en behandelingen.

Regenereren (Cyclus 3, dag 56-66+): De huid ontwikkelt zich verder, herstelt en verbetert, resulterend in een strakkere, gezondere huid.

Wat mag je verwachten?

Na 66 dagen consistent gebruik van het 66 Days systeem kun je indrukwekkende resultaten verwachten, waaronder:

  • Rimpelreductie
  • Toename van versteviging
  • Egalere huidtint
  • Verfijnde poriën
  • Verminderde vlekjes/onregelmatigheden
  • Regulering van talgproductie
  • Vermindering van gevoeligheid
  • Verminderde droogheid 
  • Milia-verwijdering

Betaglucan – een belangrijk ingrediënt

Een sleutelingrediënt van het 66 Days systeem is Betaglucan. Deze stof speelt een cruciale rol in het bevorderen van een gezonde en stralende huid. Het is een polysacharide, een complexe koolhydraatmolecuul, dat van nature voorkomt in de celwanden van bepaalde granen, gist, paddenstoelen en haver. In de context van huidverzorging staat betaglucan bekend om zijn opmerkelijke vermogen om de huid te voeden en te beschermen. De eigenschappen hebben bewezen voordelen, waaronder het positieve effect op het immuunsysteem en het tegengaan van oxidatieve stress. Het is bijzonder nuttig, zelfs voor mensen die allergisch zijn voor gist.

Voor wie is dit verzorgingssysteem?

Het 66 Days systeem is geschikt voor mensen met vroegtijdige huidveroudering, huidschade door oxidatieve stress, een vette of onzuivere huid, grove poriën, een verdikte rokershuid, zowel voor heren als dames, kwetsbare huidtypes en zij die blootstaan aan uv-straling en magnetische velden.

Een stralende huid in 66 dagen

Met het 66 Days systeem investeer je in de gezondheid van de huid en zie je binnen 66 dagen een positieve transformatie. Geef de huid de aandacht die het verdient en ontdek de kracht van dit revolutionaire huidverzorgingssysteem. Start vandaag nog met de kuur en verwonder je binnenkort over de verbluffende resultaten!

Stuur ons gerust een mail of neem contact op via 0162-574757.

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.