fbpx
Blog

Rimpels… ik heb er genoeg van!

Rimpels, fijne lijntjes en oneffenheden… ik heb er genoeg van!

Consequente oplossing voor rimpels

Heb jij er ook last van dat de fijne lijntjes en de oneffenheden in je gezicht met het klimmen van de leeftijd steeds meer zichtbaar worden? Zo gaat dat, het leven gaat door en dat laat nu eenmaal sporen na op je uiterlijk. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om deze ‘ergernissen’ tegen te gaan. Begin met het uitkiezen van een goede huidverzorging. Vaak hoor ik in mijn omgeving: ‘Ik zie door de bomen het bos niet meer.’ Je kunt daarom het best kiezen voor een consequente oplossing. Een behandeling die werkt voor langere termijn. Impulsaankopen bij de drogisterij hebben weinig zin. Er zijn natuurlijk veel producten op de markt, maar je kunt het best beginnen met een deskundig advies van een professional.

Iedere huid is anders. Bij verschillende huidtypes, hoort vaak ook een verschillende behandeling. Wat voor de een werkt, werkt niet per se voor de ander. Een professional ziet meteen hoe jouw huid behandeld moet worden om rimpels tegen te gaan.

Een van de ‘must have’s’ van dit moment is een product waarin hexapeptide is verwerkt. Deze stof wordt ook wel bio-botulinetoxine genoemd. Het is een werkstof die niet direct verlamd, zoals de veelgenoemde inspuitingen die je misschien wel kent. Dit product streeft hetzelfde doel na. Wil je het testen? Dat kan bij een Deynique-specialiste in je regio. Vraag naar het anti-agingserum of de Cell Connection, twee producten met als hoofdingrediënt hexapeptide.

Meer weten over rimpels?

Benieuwd naar de oorzaken, het voorkomen en het behandelen van rimpels? Lees ook onze pagina over rimpels. Benieuwd naar onze huidverzorgingsproducten voor andere huidproblemen? Die vind je op onze pagina huidproblemen.

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.