Samenwerken met Deynique

Laat jouw schoonheidssalon groeien door tevreden klanten

Als echte professional ben je op zoek naar het juiste cosmeticamerk voor jouw salon. Een merk waar jouw klanten blij en tevreden van worden.

Maar hoe kies jij dan het merk dat bij jou past?

Je ziet vaak door de bomen het bos niet meer.

De consument gaat volledig af op de expertise die jij als vakvrouw hebt. De enige keuze die jij als vakvrouw/onderneemster moet maken, is met welk bedrijf je in zee gaat. Welk bedrijf heeft juist díe producten en behandelingen met het resultaat dat jij zoekt? En niet te vergeten, wie helpt jou op weg naar een succesvolle schoonheidssalon, met fijne en tevreden klanten én een goede basis om van te kunnen leven.

Deze gedachte komt pas na enkele jaren als duidelijk is welke kosten er betaald moeten worden en hoeveel tijd het werken in de salon inneemt. Wil jij echt doorpakken en werken met alleen fijne klanten die echt voor jou gekozen hebben?

Neem dan contact met ons op!

Vraag gratis ons magazine voor professionals aan – 56 pagina’s leesplezier

Verzorgingsproducten

Focus op verzorging

Veel schoonheidsspecialistes leggen de nadruk op de behandelingen. Bij Deynique zijn de behandelingen een aanvulling op de thuisverzorging. Elke schoonheidsspecialiste weet dat de werking van een behandeling na 2 à 3 dagen verdwenen is, hoe sterk de werkstoffen van een behandeling ook zijn. Het is de dagelijkse reiniging en verzorging die het verouderingsproces kunnen vertragen. Als je dit op de juiste manier uitlegt aan jouw klanten d.m.v. een goed intakegesprek, zal de aankoop van producten door die klant als vanzelfsprekend worden ervaren.

Stel hier je vraag

Topconditie

Behandeling

Door de juiste thuisverzorging komt de huid in topconditie. Aanvullende behandelingen zullen hierdoor langer doorwerken. Het heeft dan een soort sneeuwbaleffect: de behandeling geeft de huid een boost, maar in plaats van een langzame uitwerking – wat we normaal gesproken zien – zorgen de werkstoffen in de thuisverzorging ervoor dat het effect langer doorwerkt. Zo ontstaat de huidverbetering die we zo graag willen bereiken.

Stappenplan

Persoonlijk verzorgingsplan

Ook is het fijn dat voor iedere klant een persoonlijk verzorgingsplan te maken is. Het Deynique concept bestaat uit verschillende verzorgingsstappen, die aan te passen zijn op de behoefte van de klant. Je klant krijgt dus geheel persoonlijke begeleiding in het proces van huidverbetering en anti-aging.

Ik wil een oriënterend gesprek in mijn salon

Ondersteuning

Laat je ondersteunen door Deynique

Het runnen van een salon gaat niet alleen over behandelingen uitoefenen. Er komen allerlei aspecten bij kijken, zoals je productverkoop, promotie, marketing via social media en mail, maar ook het organiseren en structuur aanbrengen in het ondernemen. Het is heel wat om je vak zelfstandig uit te oefenen, laat staan om je ook nog met allerlei randzaken bezig te houden.

Deynique levert daarom niet alleen de producten voor schoonheidssalons, maar biedt haar klanten ook allround-ondersteuning aan. Uiteraard word je begeleid door middel van seminars en een-op-een begeleiding, we helpen je bij het organiseren van een Huidtestdag of promotiedag voor je klanten, je krijgt mail met tips en nieuws en je kunt ons natuurlijk altijd bereiken voor vragen en advies.

Bekijk ervaringen van klanten