Deynique schoonheidsspecialistes

Wilt u als schoonheidsspecialiste:

  • huidproblemen van uw klanten echt oplossen
  • cosmetische huidverjonging en -verbetering realiseren
  • kwaliteit leveren en de beste resultaten behalen
  • tevreden en blije klanten

Dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking met Deynique, het merk dat zich richt op serieuze verbetering en verjonging van de huid. Met Deynique maakt u als schoonheidsspecialiste echt het verschil en komen klanten graag bij u terug!

Meer weten over ons concept, onze producten en wat u aan samenwerking en ondersteuning van ons mag verwachten? Hieronder leest u er alles over. Al overtuigd van ons merk en de mogelijkheden die Deynique uw schoonheidssalon biedt? Meld u dan direct aan voor een vrijblijvend gesprek! We maken graag kennis met u!

Tijdens een van onze seminars in Oosterhout.

seminar_1

Ons merk

Het merk Deynique is bijna 40 jaar geleden in Duitsland opgezet met als doel: de professionele schoonheidsspecialiste met kwalitatief hoogwaardige producten en persoonlijke hulp ondersteunen in de uitvoering van haar vak.

Deynique gaat uit van de natuurlijke kracht van de huid en pakt de oorzaak van huidproblemen en huidveroudering aan. Onze producten en behandelingen zorgen voor cosmetische verbeteringen en hebben een lange termijn werking.

Een belangrijk basisingrediënt in onze producten is Aloë Vera, één van de waardevolste planten die de natuur ons biedt. Aloë Vera is van nature geneeskrachtig en bevat meer dan 200 werkzame stoffen waaronder vitaminen, mineralen en aminozuren.

Ons concept

De aangesloten schoonheidsspecialistes en schoonheidssalons bieden hun klanten met Deynique een luxueus totaalconcept dat bestaat uit:

    • intensieve behandelingen in de salon
    • diepwerkende producten voor thuisgebruik

De combinatie van behandelingen en producten heeft een synergetische werking: samen bereiken ze meer dan alleen. Met Deynique kunnen uw klanten er over 5 jaar jonger uitzien dan vandaag! Wie wil dat nu niet?

Dankzij tientallen jaren onderzoek en ontwikkeling bieden we ruim 200 effectieve producten en 60 behandelingen. Producten van Deynique zijn uitsluitend in de aangesloten salons te koop. Ze worden niet in fysieke winkels aangeboden en zijn ook nog niet online verkrijgbaar.

Wat bieden wij u als schoonheidsspecialiste

Een mooi verhaal denkt u misschien, maar wat levert samenwerking met Deynique mij als schoonheidsspecialiste of salon nu precies op? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. U leest het ook in de reviews van andere schoonheidssalons! Met Deynique:

– heeft u gegarandeerd blije en tevreden klanten
– heeft u gunstige inkoopvoorwaarden en goede verdiensten
– werkt u met de meest effectieve producten en behandelingen
– bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends
– blijft u bij op uw vakgebied dankzij trainingen en seminars
– krijgt u ondersteuning op maat op het gebied van marketing en promotie

De trainingen en seminars worden gegeven in het Deynique trainingscentrum in Oosterhout (NB) en Gent (B). Alle bij Deynique aangesloten schoonheidsspecialistes en salons krijgen eens in de 8 weken bezoek van een productspecialist. Deze persoon houdt u onder meer op de hoogte van noviteiten en ondersteunt u bij het bedenken van nieuwe acties richting uw klanten.

Tijdens het seminar Ice & Gold

seminar_2

Seminar Aquabrasie in Oosterhout

seminar_3

Meld uw salon aan

Enthousiast geworden over ons merk en onze werkwijze? Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we u nog veel meer kunnen vertellen! Wij ontvangen u bij voorkeur in ons trainingscentrum in Oosterhout maar kunnen ook naar u toekomen als u wilt.

Gaat u met Deynique werken, dan krijgt u eerst één op één scholing om de producten en behandelingen te leren kennen. Vervolgens organiseren we voor uw salon enkele promotiedagen en/of huidtestdagen. Tijdens deze vrijwel altijd succesvolle dagen nodigt u bestaande en/of nieuwe klanten uit die u, samen met iemand van ons, over Deynique informeert en adviseert.

Let wel: omdat huidverzorging en resultaat erg afhankelijk is van het gedrag (roken, drinken, eten, beweging) van een klant kunnen wij geen garanties geven. De resultaten met Deynique zijn echter uitstekend. Hoe gezonder de leefstijl van een klant, hoe beter het resultaat.