Samen met Deynique Cosmetica

Al weer bijna 25 jaar geleden kwam ik in de beautybranche terecht sindsdien heb ik kennis gemaakt met honderden schoonheidssalons. Ik heb natuurlijk schoonheidssalons zien komen en gaan. Wat ze allemaal gemeen hadden was dat alle schoonheidsspecialistes die ik bezocht heb echt van plan waren het hun klanten erg naar de zin te maken. Wat natuurlijk een geweldig uitgangspunt is. De eerste 20 klanten gaat als vanzelf. Daarna moet er echt actie ondernomen worden om verder te groeien.

Vaak merk je dat er dan een soort van stilstand komt in het bedrijf. De echte ondernemers worstelen zich hier door heen. Zij bouwen een bedrijf op waarbij klanten en de schoonheidsspecialiste blij van worden. Natuurlijk is het zo, hoe meer je investeert des te groter de kans van slagen. Maar denk dan niet in geld maar aan inzet. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Wil je weten wat? Download hieronder het gratis e-book en heb je daarna toch nog vragen. Stuur mij dan een e-mail.

Download gratis e-book ‘Handboek Beauty Business’.

Download hieronder meteen het e-book ‘Handboek Beautybusiness’ geschreven door Sylvia van Kuijk uit Wormer.
Met Sylvia werk ik al meer dan 15 jaar succesvol samen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Profiteer van de voordelen

Een mooi verhaal natuurlijk, maar wat levert samenwerking met Deynique mij nu precies op? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Lees het ook in de reviews van andere schoonheidssalons! Met Deynique:

  • heeft u gunstige inkoopvoorwaarden en goede verdiensten
  • werkt u met de meest effectieve producten en behandelingen tegen anti-aging en huidproblemen
  •  bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in behandelingen en producten
  • blijft u up-to-date over kennis binnen uw vakgebied dankzij trainingen en seminars
  • krijgt u ondersteuning op maat op het gebied van marketing en promotie

De trainingen en seminars worden gegeven in het Deynique trainingscentrum in Oosterhout (NB) en Gent (B). Alle bij Deynique aangesloten schoonheidsspecialistes en salons krijgen eens in de 8 weken bezoek van een productspecialist. Deze persoon houdt u onder meer op de hoogte van noviteiten en ondersteunt u bij het bedenken van nieuwe acties richting uw klanten.

Meld uw salon aan

Enthousiast over onze filosofie en werkwijze? Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we u nog veel meer kunnen vertellen!

Gratis vrijblijvend gesprek aanvragen

Voor- en achternaam*

Bedrijfsnaam

Adres*

Postcode en Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw bericht

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Dit alles ter bescherming van uw privacy.

Groothandel schoonheidsspecialistes

Deynique is een groothandel met exclusieve cosmetica voor schoonheidsspecialistes. Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique! Meer weten? Kijk op de pagina groothandel schoonheidsspecialistes.

Gaat u werken met Deynique? Dan krijgt u eerst één op één scholing om de producten en behandelingen te leren kennen. Vervolgens organiseren we voor uw salon enkele promotiedagen en/of huidtest dagen. Tijdens deze succesvolle dagen nodigt u bestaande en/of nieuwe klanten uit die u, samen met een professional van Deynique, over Deynique behandelingen en producten informeert en adviseert.