10 klanten erbij, en snel…

Omdat ik er van overtuigd ben dat wij niet de enige zijn met een geweldig cosmeticamerk richten wij ons voor een heel groot gedeelte op marketing voor schoonheidssalons.

  • Hoe kom je aan 10 nieuwe klanten maar vooral
  • Hoe onderscheid jij je van alle andere.
  • Hoe kan ik vaker op vakantie van mijn salon

Zomaar 3 dingen die bij het ondernemen horen zoals een behandeling bij een schoonheidssalon, maar waarvoor de juiste kennis vaak ontbreekt. Gewoon, omdat je het meestal niet geleerd hebt tijdens je opleiding, vrij logisch eigenlijk.

Vaak wordt dan gezegd: ja Frank, allemaal leuk en aardig maar het kost zoveel tijd. Dat klopt wel, maar  klanten hebben in je bedrijf is belangrijker dan welk product dan ook.

Natuurlijk hebben wij ook een team van toppers klaar staan die jouw met behandelingen en producten gaat helpen in jouw salon zo vaak als jij dat wil, voor ons geen probleem. Inderdaad omdat onze klanten belangrijker zijn dan onze producten, producten heb je snel gekocht, klanten niet. Als je namelijk top producten hebt ontstaan er vanzelf top klanten.

Ons familiebedrijf bestaat al langer dan 30 jaar en uit ervaring weet ik dat werken met producten niet het grootste probleem is voor een schoonheidsspecialiste.

Het vinden van nieuwe klanten is bij ieder gesprek met een schoonheidsspecialiste een thema.

Frank van Iersel

Download gratis e-book ‘Handboek Beauty Business’.

Download hieronder meteen het e-book ‘Handboek Beautybusiness’ geschreven door Sylvia van Kuijk uit Wormer.
Met Sylvia werk ik al meer dan 15 jaar succesvol samen.

Profiteer van de voordelen

Een mooi verhaal natuurlijk, maar wat levert samenwerking met Deynique mij nu precies op? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Lees het ook in de reviews van andere schoonheidssalons! Met Deynique:

  • heeft u gunstige inkoopvoorwaarden en goede verdiensten
  • werkt u met de meest effectieve producten en behandelingen tegen anti-aging en huidproblemen
  •  bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in behandelingen en producten
  • blijft u up-to-date over kennis binnen uw vakgebied dankzij trainingen en seminars
  • krijgt u ondersteuning op maat op het gebied van marketing en promotie

De trainingen en seminars worden gegeven in het Deynique trainingscentrum in Oosterhout (NB) en Gent (B). Alle bij Deynique aangesloten schoonheidsspecialistes en salons krijgen eens in de 8 weken bezoek van een productspecialist. Deze persoon houdt u onder meer op de hoogte van noviteiten en ondersteunt u bij het bedenken van nieuwe acties richting uw klanten.

Meld uw salon aan

Enthousiast over onze filosofie en werkwijze? Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we u nog veel meer kunnen vertellen!

Gratis vrijblijvend gesprek aanvragen

Voor- en achternaam*

Bedrijfsnaam

Adres*

Postcode en Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw bericht

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Dit alles ter bescherming van uw privacy.

Groothandel schoonheidsspecialistes

Deynique is een groothandel met exclusieve cosmetica voor schoonheidsspecialistes. Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique! Meer weten? Kijk op de pagina groothandel schoonheidsspecialistes.

Gaat u werken met Deynique? Dan krijgt u eerst één op één scholing om de producten en behandelingen te leren kennen. Vervolgens organiseren we voor uw salon enkele promotiedagen en/of huidtest dagen. Tijdens deze succesvolle dagen nodigt u bestaande en/of nieuwe klanten uit die u, samen met een professional van Deynique, over Deynique behandelingen en producten informeert en adviseert.