Werken met Deynique

Bent u schoonheidsspecialiste en wilt u kwaliteit leveren, de beste resultaten behalen en loyale, tevreden klanten? Dan is het tijd om met Deynique te gaan werken! Vele andere schoonheidsspecialistes gingen u voor. Wereldwijd werken 2.500 schoonheidsspecialistes met Deynique.

Naast hoogwaardige verzorgingsproducten voor de klant, ondersteunen we u als schoonheidsspecialiste met trainingen, vakscholing en seminars over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering. Maak het verschil en meld u nu aan voor een eerste oriënterend gesprek en vul het formulier onderaan de pagina in. Samen leveren we de hoogste kwaliteit.

Profiteer van de voordelen

Een mooi verhaal natuurlijk, maar wat levert samenwerking met Deynique mij nu precies op? Dat vertellen wij u graag in een persoonlijk gesprek. Lees het ook in de reviews van andere schoonheidssalons! Met Deynique:

  • heeft u gunstige inkoopvoorwaarden en goede verdiensten
  • werkt u met de meest effectieve producten en behandelingen tegen anti-aging en huidproblemen
  •  bent u altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends in behandelingen en producten
  • blijft u up-to-date over kennis binnen uw vakgebied dankzij trainingen en seminars
  • krijgt u ondersteuning op maat op het gebied van marketing en promotie

De trainingen en seminars worden gegeven in het Deynique trainingscentrum in Oosterhout (NB) en Gent (B). Alle bij Deynique aangesloten schoonheidsspecialistes en salons krijgen eens in de 8 weken bezoek van een productspecialist. Deze persoon houdt u onder meer op de hoogte van noviteiten en ondersteunt u bij het bedenken van nieuwe acties richting uw klanten.

Meld uw salon aan

Enthousiast over onze filosofie en werkwijze? Neem dan contact op voor een vrijblijvend eerste gesprek waarin we u nog veel meer kunnen vertellen!

Gratis vrijblijvend gesprek aanvragen

Voor- en achternaam*

Bedrijfsnaam

Adres*

Postcode en Plaats*

E-mail*

Telefoonnummer*

Uw bericht

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Dit alles ter bescherming van uw privacy.

Groothandel schoonheidsspecialistes

Deynique is een groothandel met exclusieve cosmetica voor schoonheidsspecialistes. Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique! Meer weten? Kijk op de pagina groothandel schoonheidsspecialistes.

Gaat u werken met Deynique? Dan krijgt u eerst één op één scholing om de producten en behandelingen te leren kennen. Vervolgens organiseren we voor uw salon enkele promotiedagen en/of huidtest dagen. Tijdens deze succesvolle dagen nodigt u bestaande en/of nieuwe klanten uit die u, samen met een professional van Deynique, over Deynique behandelingen en producten informeert en adviseert.