Werkwijze Deynique

Door te werken met cosmeticamerk Deynique krijgt u te maken met een unieke werkwijze. Wij werken met een combinatie van:

  • intensieve behandelingen in een salon
  • werkzame producten voor thuisgebruik

De behandelingen en producten versterken elkaar en leveren samen een optimaal resultaat. Deynique schoonheidsspecialistes zorgen voor een natuurlijk resultaat op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Wilt u echt een verschil maken op een natuurlijke manier?

Wat doet een Deynique schoonheidsspecialiste (beter)

Veel schoonheidssalons concentreren zich op reinigen, massages en maskers. Als Deynique schoonheidsspecialiste gaat u nog een stap verder. Waar andere merken een oplossing bieden voor de symptomen van huidproblemen, pakt een Deynique expert het probleem aan bij de oorzaak. Met deze werkwijze zorgen onze behandelingen en producten voor cosmetische verbetering met een lange termijn werking.

Als Deynique schoonheidsspecialiste start u altijd met een persoonlijk intakegesprek om de juiste diagnose te kunnen stellen. Op basis van de wensen, doelen en een huidanalyse stelt u een behandelplan op. Uit het assortiment van ruim 60 behandelingen en 200 producten kiest u als Deynique specialiste de beste en meest effectieve combinatie uit. Om dit zo goed mogelijk te kunnen realiseren, geeft Deynique trainingen en workshops over de nieuwste producten en behandelingen.

Daarnaast kunt u de klant blij maken met de kleine moeite die thuis nog nodig is om er jarenlang jonger en fris uit te zien! Zij zullen ‘s morgens en ‘s avonds gemiddeld 3 minuten bezig zijn met verzorging.

Enkele mogelijkheden:

Wat kunt u de klant allemaal bieden met Deynique?

Groothandel schoonheidsspecialistes

Deynique is een groothandel met exclusieve cosmetica voor schoonheidsspecialistes. Wereldwijd werken al meer dan 2.500 schoonheidssalons met Deynique! Meer weten? Kijk op de pagina groothandel schoonheidsspecialistes.

Uw schoonheidssalon aanmelden?

Bent u een schoonheidsspecialiste en wilt u kwaliteit leveren, de beste resultaten behalen en loyale, tevreden klanten? Dan is het tijd om met Deynique te werken! Vele andere salons gingen u voor. Wereldwijd werken 2.500 schoonheidsspecialistes met Deynique en in Nederland en België zo’n 140. Lees ook de ervaringen van andere schoonheidsspecialistes.

Naast hoogwaardige verzorgingsproducten voor de klant, ondersteunen we u door middel van trainingen, vakscholing en seminars over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.

Maak het verschil en meld u nu aan als Deynique schoonheidsspecialiste.