Zuurstofbehandeling

Het doel? De huid in 28 dagen adequaat reanimeren, revitaliseren en regenereren. Hoe? OX Synergie maakt gebruik van de synergetische werking van zuivere zuurstof, pro-biotische dermabrasie-gels en celregenererende herstelstoffen zoals bio-peptiden en vitaminen.

De intensieve behandeling in de schoonheidssalon wordt thuis voortgezet met aanvullende verzorgingsproducten. Deze bevatten dezelfde identieke actieve ingrediënten en zullen het resultaat nog verder verbeteren, aanvullen en intensiveren. Laat je verrassen hoe goed deze combinatie je huid opfrist, stimuleert en je een paar jaar jonger doet lijken.

OX Synergie – Cell Repair

Geniet van de buitengewone combinatie van een zachte exfoliant en een intensieve bindweefselmassage. Voordat de zachte dermabrasie-gels je gezicht exfoliëren, rollen de intensieve SCM massagerollers door de gespannen gezichtsspieren. Op deze wijze worden geblokkeerde en verharde delen los gemaakt en versoepeld.

Het voordeel van het gebruik van de exclusieve dermabrasie-gels is dat ze de eigen pH van je huid stabiliseren en een pro-biotisch effect hebben op positieve huidbacteriën. Op de lange termijn versterkt dit de eigen bereidheid van de huid om zichzelf te verdedigen en vermindert het huiduitslag en irritaties.