Rimpels

Rimpels zijn een natuurlijk verschijnsel bij het verouderen van de huid. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. We kunnen rimpels min of meer onderverdelen in:

  • fijne rimpels, die verdwijnen als u de huid licht aanspant tussen twee vingers
  • diepe rimpels, die eerder op groeven of plooien lijken
  • fronsrimpels, die ontstaan door het (on)bewust aanspannen van huidspieren

Heeft u last van rimpels en wilt u er graag jonger en frisser uitzien, zonder operatie? Neem dan vandaag nog contact op met een Deynique schoonheidssalon. Met de juiste anti-aging behandelingen en producten ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag!

Behandeling rimpels

Ouder worden is mooi maar de huidproblemen die dit met zich meebrengt, heeft u liever niet. Dat begrijpen we bij Deynique als geen ander. Daarom bieden wij anti-aging behandelingen en verzorgingsproducten gericht op huidverjonging en huidverbetering.

Het grootste gedeelte van ernstige rimpels kunt u beperken door de huid van jongs af aan actief te houden. Verder is het de taak van een Deynique specialiste om de celdeling zo actief mogelijk te maken. Een huid die rimpels heeft, is tevens een droge huid. Daardoor geven we de huid werkstoffen die activiteit teweeg brengen.

Deynique heeft meer dan 60 behandelingen en 200 verzorgingsproducten in haar assortiment. Uw schoonheidsspecialiste adviseert u welke het meest effectief voor u zijn. Behandelingen die we inzetten om het ouderdomsproces te vertragen zijn onder meer Bio Face Lifting, Meso therapie en Aquabrasie.

Huidveroudering is een natuurlijk proces en zorgt voor rimpels en een slappe huid. Factoren die in dit proces een rol spelen zijn niet alleen leeftijd en erfelijkheid maar ook zaken als roken, alcohol, stress, zon en luchtvervuiling.

Als u 20 bent, bereikt de productie van collageen, elastine en talg zijn hoogtepunt. De huid vernieuwt zich elke maand. Een twintiger heeft geen last van rimpels. Hooguit zijn er wat droogtelijntjes die met voldoende water drinken weer verdwijnen.

Wanneer u de 30 passeert, vertraagt het proces van huidvernieuwing en vermindert de stevigheid van het onderhuids bindweefsel. U krijgt de eerste rimpels rond de ogen, tussen de wenkbrauwen en op het voorhoofd. Deze zijn alleen zichtbaar als u bijvoorbeeld lacht.

Na de 40 vermindert de celactiviteit en wordt uw huid nog slapper en minder stevig. De huid verliest ook aan volume doordat de huidcellen het vocht niet meer goed vasthouden. In deze leeftijdsfase ontstaan diepere rimpels en lijnen.

Dit verouderingsproces zet zich door naarmate de jaren verstrijken. Het schept geen vrolijk beeld maar gelukkig kunnen de Deynique schoonheidssalons dit proces sterk vertragen!

TIPS

Met een goede dagelijkse anti-aging verzorging voorkomt u rimpels. Voldoende hydratatie is ook erg belangrijk.

UV-straling van de zon dringt diep in de huid door en breekt de elastische vezels in het bindweefsel af. Hierdoor ontstaan vroegtijdig rimpels. Het is goed om u van jongs af aan te beschermen tegen de zon. Uw huid onthoudt alles waardoor schade zich jaar na jaar kan opstapelen. Het kan tientallen jaren duren voordat de gevolgen van huidschade zichtbaar worden.

Een ongezonde levensstijl kan het proces van huidveroudering en rimpels versnellen. Wees daarom matig met alcohol en nicotine.

ADVIES SCHOONHEIDSSPECIALISTE

Voor rimpels en andere huidproblemen kunt u terecht bij een Deynique schoonheidsspecialiste. Om u echt te kunnen helpen, is een intake nodig waarbij de specialiste een diagnose stelt en u uw wensen en doelen kunt vertellen. Met al deze informatie, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

De kracht van Deynique zit hem in de combinatie van behandelingen en producten voor thuisgebruik. Met de juiste afstemming bereiken we een optimaal resultaat en ziet u er straks jonger en stralender uit!

Andere huidproblemen?

Benieuwd wat Deynique voor u kan betekenen op het gebied van andere huidproblemen? Deynique pakt met haar producten ook de oorzaken van bijvoorbeeld een droge huid en pigmentvlekken aan. Hoewel deze huidproblemen soms ontstaan door verkeerde verzorging, ontstaan huidproblemen ook door ouder worden en geërfde genen. Benieuwd naar de beste behandeling, oorzaken en advies omtrent een droge huid, pigmentvlekken en andere huidproblemen? Bekijk ook: