Slappe huid

Bij een slappe huid is de celdeling erg traag en functioneert deze niet meer optimaal. Tegelijkertijd is er sprake van afbraak van de collageenvezels, een belangrijk onderdeel van onze huid dat dient als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt.

Ook spieren spelen een rol bij een slappe huid. Een gezicht heeft platte (mimische) spieren die in volume afnemen naarmate u ouder wordt. Rimpels en een slappe huid zijn het gevolg.

Heeft u last van rimpels of een slappe huid en wilt u er weer jonger en frisser uitzien? Neem dan vandaag nog contact op met een Deynique schoonheidssalon. Met de juiste anti-aging behandelingen en producten ziet uw huid er over 5 jaar jonger uit dan vandaag!

Behandeling slappe huid

De platte spieren in het gezicht kunt u activeren door thuis dagelijks oefeningen te doen. Hierdoor worden ze voller en worden rimpels op een natuurlijke wijze opgevuld. Tevens wordt de huid steviger.

Voor een echt effectieve aanpak van een slappe huid kunt u terecht in een Deynique schoonheidssalon. Hier hebben ze verschillende gespecialiseerde behandelingen die het probleem van de slappe huid op een natuurlijke manier opvangen.

Myo behandelingen zijn een soort bodybuilding voor de gezichtsspieren. Met behulp van twee elektroden en repeterende elektronische impulsen worden de ongetrainde spieren aangespoord om samen te knijpen (contractie). Hierdoor wordt de dunne platte spier voller en de slappe huid steviger.

Een andere behandeling bij een slappe huid en huidveroudering is Radio Frequentie (RF). Met behulp van trilling wordt warmte geproduceerd die diep in de huid doordringt. Door de intensieve warmte krimpt het collageen in de huid en trekt het weefsel strak. De huid wordt zichtbaar steviger en strakker.

Oorzaken slappe huid

Het verouderen van uw huid is een natuurlijk proces en zorgt voor een slappe huid en rimpels. Hoe snel een proces van huidveroudering gaat, hangt af van verschillende factoren. Erfelijkheid en leeftijd spelen een rol maar ook zaken als zon, luchtvervuiling, stress, alcohol, roken en slechte eetgewoonten hebben invloed.

Bij iemand van 20 jaar is de productie van talg, collageen en elastine optimaal. De huid is gaaf en mooi en van een slappe huid is nog absoluut geen sprake. Tot u 30 bent, vernieuwt de huid zich elke maand. Na deze leeftijd vertraagt dit proces en vermindert de stevigheid van het onderhuids bindweefsel. De huid wordt iets slapper en de eerste rimpels in uw gezicht worden zichtbaar.

Na de 40 vermindert de celactiviteit en collageenproductie verder. Ook het bindweefsel verliest aan stevigheid. Omdat de huidcellen minder goed in staat zijn om vocht vast te houden, raakt de huid volume kwijt. In deze leeftijdsfase kunt u last krijgen van een zichtbaar slappe huid en ontstaan diepere rimpels en lijnen.

Het verouderingsproces van onze huid blijft doorgaan naarmate de jaren verstrijken. Dat is een weinig vrolijk vooruitzicht. Gelukkig kunnen de Deynique schoonheidssalons dit proces sterk vertragen of tijdelijk stop zetten!

Tips

Een gezond en gevarieerd voedingspatroon helpt om het proces van huidverslapping te vertragen. Een dagelijks dieet moet voldoende koolhydraten, eiwitten, vetten en water bevatten. Suiker staat erom bekend dat het collageen afbreekt. Beperk daarom de inname van suiker zo veel mogelijk. In veel producten zitten verborgen suikers, lees daarom de ingrediënten op de verpakking.

Bescherm uw huid altijd met een antizonnebrand crème. Ook in de winter.

Advies schoonheidsspecialiste

Voor een slappe huid en andere huidproblemen kunt u terecht bij een Deynique schoonheidsspecialiste. Zij adviseert u graag welke behandelingen en producten voor u het meest effectief zijn. U krijgt altijd een persoonlijk behandelplan op maat, afgestemd op uw wensen en huidconditie.

Bij een Deynique schoonheidssalon mag u rekenen op kwaliteit. Dankzij doorlopende scholing en training zijn de specialistes altijd op de hoogte van de nieuwste producten en technieken op het gebied van anti-aging. Een Deynique schoonheidssalon legt vandaag het fundament voor morgen: een stevige en gezonde huid!

Andere huidproblemen?

Deynique pakt de oorzaken aan van verschillende soorten huidproblemen. Zo pakt Deynique met haar producten ook de oorzaken aan van bijvoorbeeld een couperose of rimpels. Benieuwd naar de behandeling voor, oorzaken van en het advies voor het omgaan met andere huidproblemen? Lees hier meer over: