fbpx
Blog

Verzorgingsproducten: Je uiterlijk uit een potje…

Op de televisie en in andere media word je overspoeld met allerlei tip, trucs en verzorgingsproducten om je uiterlijk mooi en jeugdig te houden. Verzorgingsproducten zeker kunnen helpen tegen een droge huid, slappe huid en rimpels. Maar een mooi uiterlijk komt natuurlijk niet alléén door huidverzorgingsproducten. Mijn ervaring is dat een bezoek aan een schoonheidsspecialiste zeker geen verspilde tijd is. Ik heb er dan ook graag wat geld voor over. Het is nog beter om de schoonheidsspecialiste te combineren met twee andere belangrijke factoren: gezonde voeding en voldoende beweging.

Niet alleen verzorgingsproducten, maar gezonde voeding en voldoende beweging

Vaak – maar gelukkig lang niet altijd – zijn dit net die twee dingen waar te weinig aandacht aan wordt besteed. Neem bijvoorbeeld bewegen: na een dag hard werken is het niet altijd makkelijk om je ertoe te zetten, ook al voel je je na wat lichamelijke inspanning en een lekkere douche weer helemaal top. En dan de maaltijden: vaak te snel, te veel en niet altijd het allergezondste.

Tip: 1 à 2 liter Kiowa-powerthee per dag lijkt heel veel, maar als je eenmaal weet hoe lekker deze thee is, zul je dat nog weinig gaan vinden!

Versterk je immuunsysteem

Wat dacht je van een halve tuin in je glas: braambladeren verstevigen de hals, frambozen zijn goed voor de nieren en de blaas, venkel verschaft rust in de buik, kamille helpt de maag en de blauwe bosbes versterkt het immuunsysteem. Kiowa-powerthee bevat al deze gezonde vruchten en groenten. Bovendien zijn ginkgobladeren, pepermunt, paardenbloem, jeneverbesbloesem, veldzuring, ijzerkruid en groene thee toegevoegd.

Als je dit zo leest, denk je misschien: dat alles samen in een thee, dat kan niet lekker zijn. Maar écht, geloof me, samen met een beetje honing is het een aanrader voor iedereen. Ik begin de dag eerlijk gezegd met koffie, maar vanaf een uur of elf komt de eerste kan Kiowa-powerthee op mijn bureau.

Antioxidanten en vitaminen

Dankzij de antioxidanten en de vitaminen A, B, C en E werkt deze groene thee beschermend, als een soort ‘cosmetische cocon’. Hij beschermt de cellen van het lichaam tegen vrije radicalen. Kiowa-thee is ook bevorderlijk voor de bloedsomloop.

Meer  tips voor het verzorgen van je huid?

Heb je huidproblemen? Of wil je simpelweg meer lezen over het verzorgen van je huid? Lees dan ook ‘Een heerlijk masker voor thuis‘ en ‘Wat is bindweefsel en waar dient het voor?’.

Meer informatie

Over de samenwerkingsmogelijkheden bij Deynique Cosmetica of over deze blog?

Neem contact op

Nieuwsbrief ontvangen

Mis geen handige tips en Deynique updates.